Rumunsko od uživatele Lennyčka Letos v červenci jsme s přítelem navštívili Rumunsko na motorce. Je to krásná země, lidé, které jsme potkali, jsou vstřícní a rádi pomohou a…
1
4
Re: Rumunsko od uživatele m.i.š.a přidán 2.2 v 20:31 (poslední aktivita 2.2 v 21:14)
Cestování po Evropě na vlastní pěst od uživatele Ovečka_P Ahojky, klaním se těm co to již vyzkoušeli a s pokorou žádám o cenné rady. V létě bychom se chtěli s přítelem vypravit po Evropě jen tak s…
Česká republika od uživatele MartinkaM. ahojky,
nemohli byste mi někdo poradit kam vyrazit na dovču, tak na 3 dny po ČR? Ráda bych se mrkla na nějaký skály, procházky po…
Plzeň od uživatele Emi Mathers Přeji krasný den všem,
chtěla bych Vás požádat o vyplnění mého dotazníku, který je součástí mé bakalařské práce na téma "Rozvoj CR v…
Brigáda? od uživatele Natali88 Ahojky nevíte prosím někdo o nějaké brigádě v zahraničí? A nebo o nějaké agentuře která tyto brigády zprostředkovává? Kdyžtak bych byla moc…
Skotsko od uživatele Guinevra Do Skotska jsem jela na střední se školou na 10 dní a je to hotová paráda Nemusíte být bůhvíjak dobrý fotograf a ty snímky, co jsem si…
Česká republika od uživatele MartinkaM. ahojky,
nemohli byste mi někdo poradit kam vyrazit na dovču, tak na 3 dny po ČR? Ráda bych se mrkla na nějaký skály, procházky po…
Na kole po Evropě od uživatele Marimeh Musím přiznat, že jsem příznivec cestování na kole a chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo nějaký dobrý tip na několikadenní cyklo…
Tipy na dovolenou od uživatele slimacek77 Sem tam se budu snažit tady dát nějaký dobrý tip na dovču za dobré peníze,když tak se připojte taky.Jako první horký tip bych chtěl uvést…
španělsko od uživatele andreakocarova byla jsem ve španělsku nezčetněkrát a nezbývá mi nic jiného, než vás do španělska pozvat. poznala jsem tuto krásnou zemi ve všech ročních…