Detekován software na blokování reklam

Také nemáme rádi reklamy, ovšem AdBlock či podobný plugin blokuje na tomto webu prvky od Facebooku a znemožňuje tak využívat výhody cílené na účty spárované s Facebookem.

Zvaž prosím přidání výjimky pro tento web

Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Uveď normální (ne spam) email, ať neprošvihneš důležité zprávy o studiu, zkouškách,
… od spolužáků apod.V nastavení pak můžeš svůj mail kdykoliv změnit.

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Nový Zéland

celkem příspěvků: 23; stránka: 1 2
Re: Nový Zéland
29.7 2012
NZ je poslední dobou docela těžké tam sehnat práci a i to jako sběrač jablek a pod... poptávka převyšuje nabídku , navíc dost často se stane že vás zaměstnavatel vyhodí bez zjevné příčiny a vy peníze utratíte za dobu než si najdete další práci , pro někoho kdo tam chce jet na prázdniny a pak to spojit s cestovanim je to idealni , pro někoho kdo už má nějaké závazky a potřebuje vydělat peníze bych to určitě nedoporučovala , je to dost nejisté a může se stát ,že domů přijedete jak jste odjeli, ale příroda nádherná a už jen proto se tam oplatí ject ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
18.12 2011
a samozřejmě, že tam jezdí hlavně lidi, kterým jde o cestování a ne o to, aby přivezli domů peníze.jájsem 2 měsíce pracoval,našetřil a potom jsem to všechno vrazil do cestování-stačilo to tak na měsíc.potom jsem dělal na těch jablkách a tam už se dalo vydělat víc, že kromě cestování ještě zbylo, aby se mi vrátily peníze za letenku
Studentský účet
banánů: -12
18.12 2011
S tým výdělkem je to jak už jsem psal. Dá se vydělat jen když pracuješ v úkolu-sbírání kdečeho. kolik nasbíráš, tolik dostaneš zapaceno. Nejvíc je asi placen sběr jablek a potom prořezávání větví-to je tak u nich v červenci.
Studentský účet
18.12 2011
Já myslím, že na Zelandu se vydělat moc nedá,maximálně tak na cestování(a kvůli toho jsem tam jel). A protože jsem dělal na farmě tak sem vydělal méně než u nás.
Studentský účet
banánů: 39
18.12 2011
17.12.2011 10:58 kajman35 napsal(a):
Ahoj, já byl na Zélandě asi před 2 rokama.Je to úplně jiný svět, hlavně tím, jak se lidi k sobě chovají. Jinak je pravda, že je tam o trochu dráž než u nás. Ale ty platy jsou opravdu někdě jinde. Já pracoval na vinicích za 10 dolarů na hodinu a pro místní jsem byl za blázna. Jinak když se sklízí jablka a má člověk štěstí, tak těch 25 je reálná věc. Nejhorší je potom ten návrat mezi ty věčně naštvaný český lidi a paneláky.

Studentský účet
18.12 2011
Bohuzel je ted na tu nekvalifikovanou praci spatna doba, je tady strasne moc zajemcu a musite mit opravdu stesti abyste trefilli spravnou farmu a dobu. Ale jde to, chce to cas a trpelivost
Studentský účet
banánů: 2210
17.12 2011
Ahoj, já byl na Zélandě asi před 2 rokama.Je to úplně jiný svět, hlavně tím, jak se lidi k sobě chovají. Jinak je pravda, že je tam o trochu dráž než u nás. Ale ty platy jsou opravdu někdě jinde. Já pracoval na vinicích za 10 dolarů na hodinu a pro místní jsem byl za blázna. Jinak když se sklízí jablka a má člověk štěstí, tak těch 25 je reálná věc. Nejhorší je potom ten návrat mezi ty věčně naštvaný český lidi a paneláky.
Studentský účet
11.12 2011
prave se na Zelandu nachazim. Mam Work and holiday visa na 12 mesicu. Pojisteni na rok od AXA Assistance. Ceny jidla a celkove asi vseho krome benzinu tady jsou vyssi. Za to ale nesrovnatelne vyssi platy za jakoukoli praci (min. plat je 13NZD/hod - kurz cca 14.5). Takze potom uz si nerikate ze je to tady tak drahe. Ty penize za praci naskakuji o neco rychleji nez u nas. S praci je to o stesti. My mame kazdy vecer praci a pak jeste obcas v dopoledne v hotelech uklizime. Jinak na farmach je spousta prace, ale taky je tam nejvetsi naval zajemcu o praci. Takze je to o stesti, zda prijdete v pravou chvili. Kazdopadne Zeland celkove doporucuji, je to jiny svet
Studentský účet
banánů: 2210
29.11 2011
Ahoj, chystám se na NZ letos v prosinci a jsem na to patřičně zvědavá a natěšená :-) (smile emoticon) Letěl jste někdo přes Soul a měl možnost se tam porozhlédnout? Program na NZ vyřešený mám, ale ten Soul by byla škoda prosedět v hotelu... Mám tam cca 16 hodin času, z toho tak 5 bych se ráda vyspala :-D (teeth emoticon) Poradíte? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 45
20.7 2011
Nejlepe jet tam sám a zaridit si taky sám ,zeptat se kdekoliv na farme .Třeba v mr.Apple nebyl problem jsou po celem severním ostrově. Jen si vybrat spravny termin bud v listopadu nebo lednu
Studentský účet
2.7 2011
Mám ty samé zkušenosti jako Aleee :-) (smile emoticon) ... doporučuji ... Celý svět je na internetu, takže se můžete domluvit už na netu a přijet k hotovému:) (smile emoticon) :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 40
11.1 2011
a nevíš na jaký agentury přesně si dát pozor???
Studentský účet
banánů: 1028
16.12 2010 (naposledy upraveno 16.12 2010)
07.10.2010 15:32 philly napsal(a):
Ahoj Moniko ? Tomkova, přiznám, že to byla dovolená...Ale možnost spojení cesty a práce tady určitě je. Jde o speciální vízum, které to umožňuje. Myslím, že se u nás najdou agentury, které se tím zabývají s jsou schopné to zařídit...hodně štěstí.

Boha mojho, hlavne to neresit pres agenturu !!
Byl jsem na Zelandu 6 mesicu. Idealne - working holiday visa - 1 rok platnost. Muzete legalne pracovat kdekoliv. Jde to vyridit bezproblemu po netu za cca 1500Kc.
Setkal jsem se s MNOHA lidmi, kteri "spolehali" na agenturu (Oldrich Cech se jmenoval, myslim - ale i jine !!), prijeli na NZ a vykaslali se na ne.
Vyridit vizum, nasetrit si v CR na auto a hledat.
Vyborna cesta, jak poznat NZ je WOOFing (working on organic farms). Makate cca 4 hodky denne, dostanete postel a jidlo. Tzn clovek relativne nic neutrati. Tez je to dobre na zacatek, nez najdete placeny job.
snad to pusti odkaz
:-) (smile emoticon) :-) (smile emoticon)
http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday/
http://www.wwoof.co.nz/
www.trademe.co.nz

Jedte, docela me to otevrelo oci ;-) (wink emoticon)
Zeland je krasna zeme - do Anglie ci Irska muzu jet v duchodu - na kole.

EDIT:
http://www.cestananovyzeland.cz/prace-a-brigady/podvodnici-a-podvodne-agentury-na-novem-zelandu.php
Studentský účet
banánů: 49
3.11 2010
nevíte kolik by mohlo stát jen ubytování a strava? třeba na měsíc?
Studentský účet
banánů: 132
7.10 2010
Ahoj Moniko ? Tomkova, přiznám, že to byla dovolená...Ale možnost spojení cesty a práce tady určitě je. Jde o speciální vízum, které to umožňuje. Myslím, že se u nás najdou agentury, které se tím zabývají s jsou schopné to zařídit...hodně štěstí.
Studentský účet
banánů: 158
6.10 2010
25.06.2010 07:45 Marty89 napsal(a):
Už jsem ty příspěvky nahlašoval asi před 14 dny, ale evidentně moderování fóra není zrovna ideální.

achich, je to bída. Tohle přiblblé smajlíkování bych čekala od 10-letého děcka a ne od studenta (N) (thumbs_down emoticon)
Nestudent
banánů: 955
5.10 2010
Ahoj decka. Ja by som strašne chcela ísť na Nový Zéland. Len všetky štúdijné programy sú na mňa veľmi drahé a pochybujem že by v najbližšej dobe v Albertu zvyšovali platy :-D (teeth emoticon) Mám otázku na tebe Philly. Bol si tam len na dovolenke alebo si aj pracoval? Ja by som totiž rada šla na NZ s tým že by som cestovala z miesta na miesto a príležitostne pomáhala na farmách a pod. a tým si vlastne zarobila nejake prašule. Je to môj sen! Dúfam, že sa tu nájde nejaká spriaznená dušička čo má podobné alebo rovnaké plány a ešte lepšie skúsenosti... <3 (love emoticon) NZ
Studentský účet
banánů: 3
1.10 2010 (naposledy upraveno 1.10 2010)
je vidět, že za banán cokoli...Jinak já jsem na Zélandu byl, jižní ostrov...10 dnů, jedná z nejkrásnějších dovolených, které jsem prožil...Milford Sound, Quennstown, Te Anau, Christchurh, Hamner Springs, Franz Josef Glacier...lidi úžasní, příroda nádherná...věřím, že se i ještě jednou v žvotě poštěstí si to zopakovat
Studentský účet
banánů: 158
25.6 2010
Už jsem ty příspěvky nahlašoval asi před 14 dny, ale evidentně moderování fóra není zrovna ideální.
Studentský účet
banánů: 790
24.6 2010
To si sakra snad děláte p**** s těma smajlíkama?! Jsem tu čekala nějakou zajímavou diskuzi, a místo toho tu narazím na idioty jako je 4Fewdays a zelvusku:-@ (angry emoticon) Jestli bude příležitost, budu hlasovat pro smazání vašich profilů, protože vaše hodnota pro tento server a lidi, co ho navštěvují, je menší než kupa opičích sr**** (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 673
celkem příspěvků: 23; stránka: 1 2
Získat aplikaci Adobe Flash Player