Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

byl jste někdo v Austrálii

celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2
Re: byl jste někdo v Austrálii
27.12 2011
Maj tam nejlepší místa na opalování. Pouště.
Studentský účet
banánů: 14
21.12 2011
do austrálie bych taky chtela, ale o ty hadi a pavouci tam.... :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 1240
8.9 2011
Občas tam zaletím,mám výhodu, že mám ubytování i stravu zadara a půjčení auta taktéž.Opravdu záleží kam se podíváte, ale vřele doporučuji.Jiná mentalita, klid, pohoda a teplíčko, že se svíčky na vánočním stole rozpouštějí. (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 104
10.5 2011
jo Austrálie, tam bych se chtěla jednou podívat...
Studentský účet
banánů: 543
10.4 2011
Nejúžasnější lidičky jsem zatím potkala v Asii, ale pokud bych vybírala z tzv. ´západních´ lidiček, tak Australani u mě nemají konkurenci. Nejsou to Amíci ani Evropané. Jsou pohoda sama. Mimo letenky a půjčení auta se dá cestovat i tam za levno. My jsme tábořili a spali ve stanech. Mimo kempy ovšem ;-) (wink emoticon). Je pak nádhera, když lezete ráno ze stanu a vzbudíte klokana, který na vás ospale mžourá. Dokonce jsme s kamarádem přespali ve stanu i na vrcholku jejich nejvyšší hory. Měli jsme štěstí, nefoukalo a kdo by si chtěl nechat ujít východ slunce, že? Jela bych tam znova, ale ty letenky jsou vážně síla. Doporučuji. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
28.12 2010
nejlepší země na světě <3 (love emoticon)
Studentský účet
banánů: 8
23.11 2010
pane jo!!! taky bych se tam chtěla podívat (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 606
1.11 2010
je hezké mít takové sny, tak se ho drž, ta země fakt stojí za to (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 152
31.10 2010
nooo moj sen do buducna :) (smile emoticon) snad vyjde
Studentský účet
banánů: 2441
25.9 2010
úžasná země plná úžasně pohodovejch lidiček...nádherná fauna a flora, skvělá vína a prázdné pláže
Studentský účet
banánů: 152
9.8 2010
No ale kdo tady mluvil o zájezdu? Na vlastní pěst to vyjde (téměř) všude o dost levněji (klidně i desetitisíce).
Studentský účet
banánů: 678
9.8 2010
12.05.2010 16:42 Marty89 napsal(a):
07.05.2010 13:20 Navr napsal(a):
Ahoj, do Astrálie se chce kde komu, mě taky, a moc. Jenže musíte počítet s obrovským kapitálem. Vyjde to tak na 100 tisíc, zhruba. Protože to vizum je pěkně drahé.

No taky bych tam jel, ale 100 tisíc, to jsi snad trochu přehnal. Samozřejmě záleží, na jak dlouho by tam člověk byl, ale řekněme za 3 týdny předpokládám, že bych nedal víc než 60 tisíc. Co se týče těch víz, tak to už je fakt kapka v moři, zrovna jsem se na to koukal a turistické stojí cca 1600 Kč.

01.02.2010 16:15 verdy napsal(a):
mě to třeba láká víc než USA

Neber mě špatně, ale rozhodně mě láká víc USA. Austrálie je dle mého názoru podstatně méně zajímavá - jedna velká poušť (tím ale nechci říct, že by nestála za vidění).

Ale za zájezd do Austrálie opravdu vyjde kolem 100 tisíc, Navr má pravdu !
Studentský účet
banánů: 14
9.6 2010
V Austrálii jsem byla od listopadu do ledna, takže přes Vánoce. Rozdávali jsme si dárečky a venku bylo přes 30 stupňů. ;-) (wink emoticon)
Jinak za vízum jsem platila 150 CAD, protože jsem to vyřizovala když jsem byla ještě v Kanadě.
Lidé jsou přátelští, se vším pomůžou. Ubytování je celkem drahé, ale zase to záleží v jaké oblasti jste.
Studentský účet
banánů: 1
12.5 2010
Ahoj, do Astrálie se chce kde komu, mě taky, a moc. Jenže musíte počítet s obrovským kapitálem. Vyjde to tak na 100 tisíc, zhruba. Protože to vizum je pěkně drahé.

No taky bych tam jel, ale 100 tisíc, to jsi snad trochu přehnal. Samozřejmě záleží, na jak dlouho by tam člověk byl, ale řekněme za 3 týdny předpokládám, že bych nedal víc než 60 tisíc. Co se týče těch víz, tak to už je fakt kapka v moři, zrovna jsem se na to koukal a turistické stojí cca 1600 Kč.

01.02.2010 16:15 verdy napsal(a):

Neber mě špatně, ale rozhodně mě láká víc USA. Austrálie je dle mého názoru podstatně méně zajímavá - jedna velká poušť (tím ale nechci říct, že by nestála za vidění).
Studentský účet
banánů: 678
7.5 2010

znama tam byla pul roku. Vyslo ji to na 150k. Samozrejme si jako bonus musela platit socialni a zdravnotni v CR. (zrovna dodelala skolu)
Administrátor
banánů: 875
7.5 2010
Studentský účet
banánů: 4
18.4 2010
já bych tam taky někdy chtěla, tak plánuju, že bych tam jela po škole třeba na půl roku. Je to úplná krása
Studentský účet
banánů: 100
1.2 2010
Studentský účet
banánů: 1228
31.1 2010
bohužel je to pro nás, Evropany, celkem z ruky,...takže tomu ta cena letenek odpovídá
Studentský účet
banánů: 1228
30.1 2010
Taky bych se tam chtěl jednou podívat :-) (smile emoticon) ale dost mě štve že ty letenky jsou ze všech letenek do celýho světa nejdražší :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 3988
celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2