Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Indie

celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2
Re: Indie
25.2 v 08:54
no v Indii je pěkně... Ale na ulici v hlavních městech musíte překračovat samé bezdomovce, kteří po vás chtějí nějakou tu korunku... Můžete dokonce narazit na mrtvolu i a lidi vám to zdůvodní tím, že duše už je pryč, že to je v pohodě mít mrtvolu na ulici, kterou jí zvířata... Nebo nehoda kde jel nějaký chlap s mnichy v náklaďáku. Náklaďák spadl do rokle... Řidič stačil vyskočit... Jasná chyba řidiče... Přijeli policisté. Řidič jim řekl, že se mu zjevil duch a že ho nechtěl sejmout a že to strhl kvůli tomu... Tak to napsali a odjeli pryč...... zajímavý kraj.... Nebo tam mají dobrou teplou vodu v privátu :D (teeth emoticon) pozor na to!!! teplá voda se dělá, tak že je ze sprchy vedou dráty elektřiny... takže když se ji dotknete dostanete pěknou ránu... :) (smile emoticon) jiný kraj, jiný mrav:) (smile emoticon) hezkou cestu:D (teeth emoticon)
Moderátor
banánů: 1425
13.2 v 07:45
14.10.2010 21:19 Parker napsal(a):
Byl ... dokonce 2x ... :-) (smile emoticon) a proste nepopsatelny :-) (smile emoticon) parker.paul@post.cz v pripade dotazu

haha to me pobavilo... na dotazy se teda bude odpovidat jak, kdyz ne popisovanim?
Studentský účet
banánů: 52
3.1 v 18:40
Chtěl bych poděkovat všem, kdo přispěli do fóra. Našel jsem tady co jsem hledal. Díky díky
Studentský účet
banánů: 152
18.9 2011
Ani ne, nic neříkající ozbrojení vojáci. Jen řekli čas kdy mám stát před hotelem a odvezou nás zpět na letiště. Hlavně, že nás nevyhodili někde venku.Nechápala jsem , co se děje.To byla asi reakce na to, že jsem odmítla spát na letišti a řekla si o náhradní ubytování. No, až tak jsem to nečekala. Vědět, že pojedu tak daleko a s těmi ozbrojenci, tak spím raději na letišti.V Moskvě na letišti se nikdy nedohadujte anglicky, pokud možno jen rusky, ale perfektně. Na jakoukoliv chybu v ruštině následovala ignorace na otázku.Možná jen smůla na nefajn člověka. :-( (sad emoticon) Přeji lepší zážitky. Ale Indie super.
Studentský účet
banánů: 104
16.9 2011
Ozbrojená eskorta? Ale zase je pak o čem vyprávět, ne? ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
8.9 2011
Tak to je super, horší je když zůstanete v Moskvě na mezipřistání a vezou vás ozbrojenou eskortou 100 km od letiště, vyspíte se v malém hotýlku a ráno hybaj 100 km zpět na letiště stejným zůsobem, šup do letadla a tradá na Prahu. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
6.9 2011
My jsme letěli přes Moskvu, nedostali se do letadla, tak nás ubytovaly na 2 noci v Bombeji v 5 hvězdičkovém hotelu ;-) (wink emoticon) . Prodloužení pobytu jsme uvítali a navíc jsme ještě viděli indickou zlatou mládež :-D (teeth emoticon) .
Studentský účet
6.9 2011
06.09.2011 08:41 parev napsal(a):
Lidé jsou v Indii neuvěřitelně milí, rádi vás pozvou i k sobě domů na dobré jídlo, neděkujte, jen se ukloňte, tak je nejvíce potěšíte. Letenky vykoumejte na netu, tak aby byly co nejlevnější,ale nedoporučuji lety přes Moskvu,může se vám stát, že se prostě nevejdete do letadla i když letenky máte a musíte čekat na na další let. Letenky se dají sehnat i do 10 000 a jídlo je nejlepší v ulicích u místních. Na měsíc vám stačí 2-3 OOO pokud nejste nároční na ubytování.Ale v levných hotýlcích je lepší mít spacák sebou, čistota nic moc. Drahé hotely mají ale teplou vodu, tak záleži jak jste otužilí a co snesete. :-) (smile emoticon) Na jídlo používejte výhradně pravou ruku, levá je pro Indy nečistá, tudíž určená k jiným věcem než k jezení.

Studentský účet
6.9 2011
Sestra byla v Indii ji 9x a letos se opět chystá. Její lety jsou dvakrát ročně na 14 dní až 3 týdny a je vždy spokojená.Pokud cestujeme spolu jsme nejspokojenější mezi domorodým obyvatelstvem, hodně vám poví a naučí spoustu věcí o lidech, tradicích, místní kuchyni i minulosti.Mohu jen doporučit. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
6.9 2011
Lidé jsou v Indii neuvěřitelně milí, rádi vás pozvou i k sobě domů na dobré jídlo, neděkujte, jen se ukloňte, tak je nejvíce potěšíte. Letenky vykoumejte na netu, tak aby byly co nejlevnější,ale nedoporučuji lety přes Moskvu,může se vám stát, že se prostě nevejdete do letadla i když letenky máte a musíte čekat na na další let. Letenky se dají sehnat i do 10 000 a jídlo je nejlepší v ulicích u místních. Na měsíc vám stačí 2-3 OOO pokud nejste nároční na ubytování.Ale v levných hotýlcích je lepší mít spacák sebou, čistota nic moc. Drahé hotely mají ale teplou vodu, tak záleži jak jste otužilí a co snesete. :-) (smile emoticon) Na jídlo používejte výhradně pravou ruku, levá je pro Indy nečistá, tudíž určená k jiným věcem než k jezení.
Studentský účet
20.7 2011
V indii jsem byl taky 2krát a jel bych znova:-) (smile emoticon),ale hlavně nikde jinde na světě jsem nepotkal tak hodné lidi
Studentský účet
banánů: 7
10.4 2011
Indii miluji. Byla jsem tam zatím 2x. Na severu i na jihu. A ráda bych časem dala i východ ve spojení s Nepálem. Pokud člověk není ´západně baťůžkářsky rozmazlený´, tak se tam dá cestovat a bydlet velice levně. Co se týče jídla, tak nejlepší je stravovat se tam kde místní. Bude tam asi trochu plno a veselo ;-) (wink emoticon), ale je to levné a moc dobré. A připravte si místo příboru své ruce :-P (tongue emoticon). Každopádně Indie je zemí neuvěřitelných kontrastů, ale díky svému náboženství jsou šťastní a usměvaví i lidé ve slamech. Doporučuju se pohybovat i mimo osvědčené turistické trasy, zejména dle Lonely P. Budete překvapení. Nikdo z vás nebude tahat peníze, nebudou ani obtěžovat žebráci a navíc si budete připadat jako filmové hvězdy (*) (star emoticon) . Indové nás fotili skoro na každém kroku. Jo a ještě doporučuji jízdu na střeše autobusu. Už je to tam sice zakázané, ale s řidičem se dá domluvit. Je to neuvěřitelný zážitek a v nejhorším vás sundají policajti jako nás, ale to je pak dobré hrát blbé turisty a projde to :-) (smile emoticon) . Takže pokud vás Indie láká, neváhejte.
Studentský účet
9.4 2011
Já byl kousek vedle na Srí Lance jako turista u moře. Vnitrozemí jsem viděl také a se SríLančany jsem se byvil i o věcech "netechnických". Rád bych se podíval znova na Srí Lanku nebo do Indie na delší dobu... :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1555
9.4 2011
Já byl kousek vedle na Srí Lance jako turista u moře. Vnitrozemí jsem viděl také a se SríLančany jsem se byvil i o věcech "netechnických". Rád bych se podíval znova na Srí Lanku nebo do Indie na delší dobu... :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1555
26.1 2011
Já jsem byla v Indii něco přes měsíc - část z toho u kamaráda v Kalkatě, část přes couchsurfing v Bombaji. A musím říct, že to změnilo můj život víc, než bych si myslela...
Studentský účet
banánů: -10
8.11 2010
07.11.2010 09:08 garfo napsal(a):
jak tam vaří?

V Indii nejradši vaří jihoamerickou kuchyni, to dá rozum... Úplně nejradši mají šťavnaté hovězí steaky, jako v Argentině... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 152
7.11 2010
jak tam vaří?
Studentský účet
21.10 2010
Jo, byla, loni v jižní indii, předloni v severní,příští rok se chystáme pod Nepál, do oblasti Sikkim... Indie je velice pohodová země, dá se říct i klidná a bezpečná, pokud ji respektuješ takovou, jaká je. Na 3 týdny pobytu ti stačí (když se pohybuješ jako baťůžkář) cca 600 dolarů (popř. víc, podle toho, jak si náročná na ubytování, jestli se pohybuješ vlakem nebo letadlem, jestli si platíš trek s cestovkou ... atd. atd.). Pak ještě cena letenky - my jsme dali vždy kolem 13,000 Kč (super cena) za letenky do Dillí nebo Bangalore... jo, Indii můžu jen doporučit
Studentský účet
banánů: 0
14.10 2010
Byl ... dokonce 2x ... :-) (smile emoticon) a proste nepopsatelny :-) (smile emoticon) parker.paul@post.cz v pripade dotazu
Studentský účet
banánů: 21
28.9 2010
21.09.2010 20:58 verdy napsal(a):
kámoška tam teď je... já nevím,jestli bych se odvážila...ale může to být super... uplně jinej svět

To každopádně!! Seznámila jsem se s jedním Indem a když mi vykládal třeba o jejich tradičních svátcích jak jezdí na slonech, no nádhera, fakt něco nepředstavitelnyho a pro ně tak samozřejmýho...
Studentský účet
banánů: 127
celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2