Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

work and travel

celkem příspěvků: 36; stránka: 1 2
Re: work and travel
20.11 2011
Fajn zkušenosti, dobré vědět
Studentský účet
banánů: 0
20.11 2011
Tak to sis vydelal krasne!! Ja sem do toho vrazila asi 45tis a tam jsem si vydelala necelych 2900 (strzeno ubytovani a dane). Kdyz odectu jidlo, ktery jsem mela pekne rozpocitany na tydny, zadny velky vyskakovani, tak 2300. Takze me se to ani nevratilo, coz me mrzelo hodne. Ale na cestovani penize zbyly, par drobnych darku taky, ale to bylo vsechno, domu sem prijela z 50dolary a byla rada, ze sem rada :/ Ale jde o to, jak to opravdu chytnete. Takovych jako ja je minimum :) (smile emoticon) ale jsem apson dukazem, ze i tak to chodi :) (smile emoticon)holt smula na zamestnavatele, predrazene ubytovani, lokalitu, kde o vikendech nefunguje uz tak mizerna hromadna doprava (a ja mela volno jen o vikendech, tkaze sem se nikam za cely leto ani nepodivala, az na jednu vyjimku s dlouhym premlouvanim supervisora o odvoz, takze az po praci). Nejhorsi ovsem bylo, ze ja prave nemela moznost ani zadnyho second jobu, pac nase mesto melo akorat 2 hospody, do kterych bych se bala jit i za svetla a v supermarketu nas nechteli. Ke vsemu moje hispanska komunita jen s rodinami do 12let, takze ani zadny kamarady jsme si neudelali, coz sem teda vubec necekala. Takze opravdu smula, ale aspon to cestovani stalo za to :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 22
14.11 2011
Ahoj, také jsem tyto prázdniny strávil v Americe, zpočátku jsem měl celkem strach zda to vše půjde stihnout zkoušky a odjet ještě v červnu. Zvlášť depresivní bylo podepisovat smlouvu, na níž bylo uvedeno, že se zavazuji odjet nejpozději do 1.6., ale zadařilo se a vyjel jsem až 23.6., nicméně bych doporučil se snažit vyjet co nejdříve ať tam nedorazíte jako poslední a nemáte problémy se prosadit na lepší pozice,

jel jsem se studentagency, páč přeci jenom nabízejí nejvíce různých prací a neměl jsem problém

peněz si člověk vydělá podle toho co sežene za práci, kolik pracuje hodin(přijemně jsou placené přesčasy - 150% normálu) a na kolik ho vyjde ubytování i jídlo.

Já si vydělal dostatek na cestování (asi 14 dnů), nějaké ty párty, koupi nějaké elektroniky a přivezl jsem si asi 3500 doláčů.
Studentský účet
banánů: 97
12.11 2011
Ahoj, ja jsem byla letos v létě a plavčíky chtějí pokud možno většinou poslední týden v květnu, kdy začíná sezona. Pár plavčíků může dojet později, ale je třeba to zařizovat brzo, aby tam pro vas bylo volné místo. Když to zařizujete na poslední chvíli,tak se pak už musíte přizpůsobit vy.
Co se tyce navratu, tak my meli posledni den sezonu 5.9., coz byl i Labour day, ktery maji prvni pondeli v zari a vetsina bazenu ma tento den jako konec sezony. Nekteri muzou pracovat dele-uklizeni bazenu, vypousteni,...stejen tak muzete dojet i drive tam, kde se bazeny pripravuji na sezonu...
Jinak ja moc dobre zkusenosti nemela, proste pech. Ale doporucuju se zeptat na par veci, ktery vam nikdo moc dobrovolne nerekne a me to samotnou treba ani nenapadlo: jak velka je firma, jak dlouho existuje, kolik ma zahranicnich plavciku a jestli je bere jen z CR nbeo i jinych zemi, kolik prumerne vraci za depozit z apartmanu, estli je mozne od nich pujcit kola nebo je nutne si je zakoupit a pak sam prodat(zaruka 3 mesice, doporucuju o ne pecovat a pak je vratit, me to tak proslo :) (smile emoticon)).
Studentský účet
5.11 2011
Od kolikátýho do kolikátýho vám tak vychází ten plavčík? Bojím se že nezvládnu všechny zkoušky v předtermínech.
Studentský účet
banánů: 4
5.11 2011
Od kolikátýho do kolikátýho vám tak vychází ten plavčík? Bojím se že nezvládnu všechny zkoušky v předtermínech.
Studentský účet
banánů: 4
25.3 2011
03.02.2011 14:00 calic napsal(a):
Zdravím, taky jedu s Czech-us do USA- Delaware- pracovat na pláži v zábavním parku spolu s přítelkyní, tak se těším, 3 měsíce práce a pak měsíc budem cestovat - např. na 5dnů už máme vyhlídnutou cestu lodí(takovou tou hamounskou, jak je tam např. i minigolf)z Miami na 2 Bahamské ostrovy a jeden karibský za celkem 300doláčů se vším všudy, plus pak ceny letenek z východního na západní jsou taky směšné. Když je ta možnost, jděte do toho ;-) (wink emoticon).

:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 67
25.3 2011
Zdravím, taky jedu s Czech-us do USA- Delaware- pracovat na pláži v zábavním parku spolu s přítelkyní, tak se těším, 3 měsíce práce a pak měsíc budem cestovat - např. na 5dnů už máme vyhlídnutou cestu lodí(takovou tou hamounskou, jak je tam např. i minigolf)z Miami na 2 Bahamské ostrovy a jeden karibský za celkem 300doláčů se vším všudy, plus pak ceny letenek z východního na západní jsou taky směšné. Když je ta možnost, jděte do toho ;-) (wink emoticon).

Studentský účet
25.3 2011

Studentský účet
25.3 2011

Studentský účet
3.2 2011
Studentský účet
banánů: 126
20.1 2011
Ahoj :) (smile emoticon) ja letos pojedu s Czech-us do USA. Rozhodla jsem se pro ně, protože jsem dostala dobré reference a musím říct, že zatím žádný problém :) (smile emoticon) všechno běží jak má :) (smile emoticon)
Studentský účet
11.1 2011
Nemáte nějaké zkušenosti z nějakými agenturami co Work and travel uskutečňují??? popřípadě koho doporučujete a na koho si dát pozor...
Studentský účet
banánů: 585
11.11 2010
:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -10
3.11 2010
a to je velmi zajímavé. no EU dneska dotuje kde co...diky
Studentský účet
banánů: 104
28.9 2010
taky bych se tma chtel jeden rok podivat :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 42
5.9 2010
Lidi, znáte programy Intership? Jsou to stáže v cizině a EU vám to dotuje. Více info na stránkách evropské unie ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 44
4.9 2010
Od kamaráda mám dobré reference (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 445
6.6 2010
Tak to je dobré vědět, povím přátelům, co se na podobné akce chystali...
Studentský účet
banánů: 233
27.5 2010
mají..:( (sad emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 256
celkem příspěvků: 36; stránka: 1 2