Tak to sis vydelal krasne!! Ja sem do toho vrazila asi 45tis a tam jsem si vydelala necelych 2900 (strzeno ubytovani a dane). Kdyz odectu jidlo, ktery jsem mela pekne rozpocitany na tydny, zadny velky vyskakovani, tak 2300. Takze me se to ani nevratilo, coz me mrzelo hodne. Ale na cestovani penize zbyly, par drobnych darku taky, ale to bylo vsechno, domu sem prijela z 50dolary a byla rada, ze sem rada :/ Ale jde o to, jak to opravdu chytnete. Takovych jako ja je minimum

ale jsem apson dukazem, ze i tak to chodi

holt smula na zamestnavatele, predrazene ubytovani, lokalitu, kde o vikendech nefunguje uz tak mizerna hromadna doprava (a ja mela volno jen o vikendech, tkaze sem se nikam za cely leto ani nepodivala, az na jednu vyjimku s dlouhym premlouvanim supervisora o odvoz, takze az po praci). Nejhorsi ovsem bylo, ze ja prave nemela moznost ani zadnyho second jobu, pac nase mesto melo akorat 2 hospody, do kterych bych se bala jit i za svetla a v supermarketu nas nechteli. Ke vsemu moje hispanska komunita jen s rodinami do 12let, takze ani zadny kamarady jsme si neudelali, coz sem teda vubec necekala. Takze opravdu smula, ale aspon to cestovani stalo za to