Detekován software na blokování reklam

Také nemáme rádi reklamy, ovšem AdBlock či podobný plugin blokuje na tomto webu prvky od Facebooku a znemožňuje tak využívat výhody cílené na účty spárované s Facebookem.

Zvaž prosím přidání výjimky pro tento web

Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Uveď normální (ne spam) email, ať neprošvihneš důležité zprávy o studiu, zkouškách,
… od spolužáků apod.V nastavení pak můžeš svůj mail kdykoliv změnit.

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Egypt

celkem příspěvků: 15; stránka: 1
Re: Egypt
22.12 2011
V Luxoru jsme byli, a krásný, nejvíc se mi to líbilo asi ve výrobně papyrusů :) (smile emoticon)Egypt je super
Studentský účet
banánů: 881
13.12 2011
Už jsme se s tátou bavili, že by jsme zase jeli do Egypta, protože jsme ještě nebyli v Luxoru a myslím, že to stojí za to. Hlavně Údolí králů. Doufám, že tam pojedeme.
Studentský účet
banánů: 5613
11.12 2011
byla jsem v Hurghadě. Letos poprvé v exotice:) (smile emoticon) hotel nádherný, pláž nádherná, ale ta země...teda hnus..jen co vyjedete za hranice části města, kde jsou hotely, nikde nic, písek skály silnice nedostavěné paneláky a spousta odpadků. doprava vcelku chaotická a každý pořád jen troubí, troubí se pri předjíždění, při vjíždění na kruháč nebo křižovatku, na silnici se třemi jízdními pruhy se jezdi jako by pruhů bylo pět :D (teeth emoticon) ale jinak fajn..videla jsem v Káhiře pyramidy paráda..kolik lidí může říct, že seděl napyramidě:D (teeth emoticon) pak jestě v muzeu, přes Nil, v parfumerii a vyrobnu papyrusu. jednou je to krásné, ale vickrat uz tam jezdit nemusim:) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 1178
6.12 2011
Já jsem byl v létě v Tabě, v resortu Taba Hights a bobmba. Ubytováni jsme byli v hotelu El wekala golf resort **** (ja tam myslím 8 hotelů a tento byl z nabídky ¨jakoby nejhorší¨) za super cenu, 15 000 s AI a nic víc už nebylo potřeba dokupovat. Je tam krásné moře,všude jen korály a živé, ne jak v Hurgádě, málo lidí ne jak všude jinde v Egyptě a nikdo vás nechodí otravovat po plážích, v hotelech a bakšiš už vůbec nikdo nežádá s nataženou rukou. Všude v okolí nádherné výhledy do hor, co by šutrem dohodil je přes moře vidět Izrael,SAE a Jordánsko, večer krásně vidíte jejich pobřežní lampy jak svítí :-) (smile emoticon) Perfektní oblast pro strávení akční(výlety do Petry,Jeruzalému,Káhiry,Mrtvé moře atd) nebo klidné dovolené.
Moderátor - uchazeč
banánů: 21749
2.12 2011
Já byla letos poprvé v Egyptě, no tedy poprvé u moře a poprvé letadlem :D (teeth emoticon), do Egypta jsem se moc těšila, protože tančím orient. tance a tak jsem si chtěla koupit i ten nějaký kostým :) (smile emoticon) byla to nádherná dovča, byli jsme v Hurghadě v hotelu Sunrise le Jardin Resort. Hotel krásný ale přístup do moře nic moc, ale jeli jsme na vílet s Lenkou Ibraham (doporučuji - má výlety levnější a mnohem osobnější ví kde je kdy moc lidí a umí to úžasně naplánovat) na ostrově Tobia a tam to bylo úžasný, moře nádherné úplně mě uchvátilo a šnorchlování taky super! Ale musím říct, že příště zase jinam :) (smile emoticon) ráda poznávám více zemí, takže určo nehrozí, že bych jela na dovču k moři opět do Egypta :) (smile emoticon) spíš uvažuji na poznávačku do Káhiry :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 298
2.12 2011
Já byla letos v Egyptě poprvé. Opravdu se tam o vás starají, všechno je krásné, ale jen co vyjdete na ulici, tak je vidět skutečný chudý život. Nicméně dovolená to byla krásná.. 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 304
27.11 2011
V Egyptě jsem byla celkem 2x, a to v Hurghadě a v Sharm-El-Shaiku. Hurghada byla velice krásná, ale v té době se zrovna konaly teroristické útoky v Sharmu, tak jsme tam o rok později letěli. Káhiru jsem si moc neužila, bylo mi špatně a pořád jsem zvracela. Ale Tutanchamonova maska byla opravdu luxusní. (F) (rose emoticon)
Studentský účet
banánů: 5613
12.11 2011
Egypt, je nádherný.Doporučuji výlet do Luxoru a do Káhiry. (Y) (thumbs_up emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 18
25.9 2011
Pokud někdo potřebujete vědět cokoliv o Egyptu, tak dejte vědět(adam.rypar@centrum.cz). ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 72
20.9 2011 (naposledy upraveno 20.9 2011)
Na cestu z Jordánska do Egypta si pro všechny případy vezměte prášky na snížení teploty a dejte si je už před odjezdem lodí. Na celnici měří teplotu a nepustí vás zpět do Egypta. Jak to dále probíhá nevím, my jsme si je dali raději hned na lodi, pro jistotu. Každému měřili teplotu v uchu, prošli jsme všichni. (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 56
1.9 2011
Kousek od Egyptu můžete zajet autobusem a lodí do Jordánska. Skalní město Petra stojí opravdu za vidění. Navštívit ho na jeden den je málo, pokud máte rádi historii a archeologii věnujte mu alespoň tři dny. (*) (star emoticon) Zážitek z kterého čerpám hodně dlouho. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
10.8 2011
Pokazde se snazte si domluvit all inclusive, at je pobyt co nejprijemnejsi a nemusite se starat o jidlo.
Studentský účet
banánů: 906
10.8 2011
Vodu v Egyptě kupujte jen originál balenou a kupovanou v marketech.Hrozila by vám Faraonova nemoc.
Studentský účet
7.8 2011
Doporučuju navštívit určtitě údolí králů a skalní města...jinak hlavně všude smlouvat,dostanete se tak v pohodě na půlku ceny
Studentský účet
banánů: 570
Egypt
6.8 2011
Egypt mě zatím nikdy nezklamal.Ale záleží co si z dovolené vybereš, zda bídu,špínu ulic města,nebo historii v Kairo, pyramidy, Luxor. Moře krása,hlavně na šnorchlování.Dá se přežít v nenáročných hotýlcích,ale luxus v pěti a více hvězdičkových hotýlcích taky není k zahození. Zkušenosti mám z června, listopadu,prosince i února. Únor-studené moře v Hurgádě,spíše vhodný na památky - Údolí králů,návštěva muzea egyptologie v Káhiře. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 15; stránka: 1
Získat aplikaci Adobe Flash Player