Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Opisování u přijímaček

celkem příspěvků: 10; stránka: 1
Re: Opisování u přijímaček
26.9 2010
Myslím si, že opisování je zbytečné..pokud se pečlivě připravuješ na maturitu z chemie a bilogie..naprosto Ti to stači. A tahák pak potřebovat nebudeš ;) (wink emoticon) Navíc i ty budeš mít čisté svědomí :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
4.7 2010
:-) (smile emoticon) opisovat se da uplne v poho, ale na to vsechno urcite tahak mit nubudes
Studentský účet
banánů: 1911
3.5 2010
Ty přijímačky opravdu nejsou kór tak těžké. Já maturovala necelý měsíc předtím z biologie a chemie, od té doby jsem se na to ani nepodívala (fyziku jsem se neučila prakticky vůbec) a dostala jsem se. U testových otázek trošku odhadneš správnou možnost...
Studentský účet
banánů: 23
17.4 2010
Opisovat se dá, nejen od ostatních ale i z taháků, pokud jde o organizaci, byly to snad nejmíň zajištěný přijímačky, co jsem dělala, a pokud jde o náročnost, taky to nebyla žádná hrůza, dokomce jsem snad polovinu jen natipovala od oka...
A pokud jde o další studium, neřekla, bych že se s opisováním a podvody na škole nedá dlouho udržet, ale do nekonečna to nejde :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 54
26.2 2010
Můžu říct, že souhlasím s ostatními, ale opisovat se dá. Na začátku jsou profesoři, kteří potom odejdou a hlídá někdo jiný a skoro vůbec se na nás nedívali. Ale jestli se sem dostaneš, tak ti opisování na moc nebude, možná budeš připuštěna ke zk, ale jaký bude úspěch???
(N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 148
24.11 2009
Víš ona je jedna věc se tu dostat ... a druhá to tady zvládnout ... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1834
22.11 2009
opisovanie ti bude na dve veci.. prijímačky sem nie sú až také ťažké,aby sa to nedalo s vlastnou hlavou...
Studentský účet
banánů: 23
2.11 2009
Podla mna tu boli najlahsie primacky co som robila (mala som teda medinu v blave a kosiciach a farmaciu v blave) ale ak sa sem dostanes len s tym ze budes opisovat na primackach je mozne ze tu dlho nezostanes..
Studentský účet
banánů: 32
28.10 2009
S opisováním u přijímaček bych nechtěla mít nic společného. Je to prostě podvod. (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 857
Opisování u přijímaček
13.10 2009
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 10; stránka: 1