Myslím si, že opisování je zbytečné..pokud se pečlivě připravuješ na maturitu z chemie a bilogie..naprosto Ti to stači. A tahák pak potřebovat nebudeš Navíc i ty budeš mít čisté svědomí
Ty přijímačky opravdu nejsou kór tak těžké. Já maturovala necelý měsíc předtím z biologie a chemie, od té doby jsem se na to ani nepodívala (fyziku jsem se neučila prakticky vůbec) a dostala jsem se. U testových otázek trošku odhadneš správnou možnost...
Opisovat se dá, nejen od ostatních ale i z taháků, pokud jde o organizaci, byly to snad nejmíň zajištěný přijímačky, co jsem dělala, a pokud jde o náročnost, taky to nebyla žádná hrůza, dokomce jsem snad polovinu jen natipovala od oka...
A pokud jde o další studium, neřekla, bych že se s opisováním a podvody na škole nedá dlouho udržet, ale do nekonečna to nejde
Můžu říct, že souhlasím s ostatními, ale opisovat se dá. Na začátku jsou profesoři, kteří potom odejdou a hlídá někdo jiný a skoro vůbec se na nás nedívali. Ale jestli se sem dostaneš, tak ti opisování na moc nebude, možná budeš připuštěna ke zk, ale jaký bude úspěch???
Podla mna tu boli najlahsie primacky co som robila (mala som teda medinu v blave a kosiciach a farmaciu v blave) ale ak sa sem dostanes len s tym ze budes opisovat na primackach je mozne ze tu dlho nezostanes..
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?