Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Farmacie v Brně nebo v Hradci Králové?

celkem příspěvků: 13; stránka: 1
Re: Farmacie v Brně nebo v Hradci Králové?
31.8 2011
Ahojte, študujem v Brne...na prijímačky som sa pripravovala zo súboru otázok ktoré vydala hradecká fakulta, čiže tie sa asi veľmi líšiť nebudú..
čo mám informácie do života, tak brněnská farmácia je viac zameraná na lekárenskú prax, teda prácu v lekárni a hradecká skôr na výrobu a výskum, ale to je len nepísané pravidlo :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 26
5.5 2011
Rozhodně je lepší Brno :-) (smile emoticon) sama jsem přešla z Hradce do Brna a nedá se to srovnat, hlavně co se týče přístupu a chování profesorů ke studentům.. ale znám i lidi, co jsou spokojení v Hradci :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 9
20.11 2010
Myslím, že přijímačky jsou na oboje na stejno, do Hradce berou víc lidí, do Brna jich zase doberou hafo ještě o zápisu, protože ne všichni se zapíší (takže ani nezdar u přijímaček a zamítnuté odvolání nejsou konec). Rozdíly jsou v zaměření - Hradec víc na chemii a spol. Brno zas na biologický směr, dále Hradec na teorii a "vědu", Brno na praxi a činnost v lékárnách... To nejsou moje závěry, ale informace, co mám z lékárny, kde jsem byla na praxi a kde pracují absolventky z Hradce i Brna ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 54
19.10 2010
O Hradci jsem slyšela, že je to prodloužená ruka MatFyzu!!! Stačí kouknout na jejich rozvrh a uvidíš, že tam mají i matiku!!! Brrr :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2
17.10 2010
Já jsem s farmacií v Brně spokojená... na přijímačky jsem nemusela chodit do žádných přípravných kurzů, stačilo se tomu doma více věnovat a určitě, pokud maturuješ z biologie, chemie nebo fyziky, tak ti to dost pomůže :-) (smile emoticon)
k tomu se přidávám k názoru, že Brno je prostě pěkné město, spousta historických památek i přírody... A zábavy taky dost (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 87
26.9 2010
Rekla bych, že co se týče obtížnosti testů, tak jsou obě farmacie nastejno. Jen do Hradce je větší šance se dostat..berou mnohme vic lidí než v Brně. Ale brno je i mnohem příjemnější město :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
17.9 2010
Ahoj,
myslím si, že pokud jsi schopná věnovat se dostatečně přípravě doma a ve škole, že to na přijetí stačí. Navíc můžeš nabrat body např. z vysvědčení nebo praxe, která souvisí s oborem :) (smile emoticon)
Jinak jsem měla modelové otázky z Veterinární hygieny a ty mi celkem pomohly:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 857
30.8 2010
čauky lidi, chtěla jsem se zeptat jaký je váš názor na přípravné kurzy na farmacii? Má to cenu si to zaplatit? Já si spíš říkám, že tam bude spíš takové opakování no a látku přece opakuju v seminářích ve škole. Leda snad že by nabízeli nějaké testy. Co myslíte? Díky
Účet středoškoláka
banánů: 25
27.4 2010
Určitě v Brně! Mám plno spolužáků, kteří přešli z Hradce do Brna-asi mají nějaký důvod :-D (teeth emoticon) A s příjmačkama to je tak na stejno. V Hradci mají sice testové otázky, ale kdo je schopný se naučit 2000 otázek ke každému předmětu? :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 210
9.3 2010
já jsem zase slyšela, že v Hradci máš sice větší šanci u přijímaček, protože berou víc lidí, ale na druhé straně pak zase mnohem víc lidí vyhodí. Myslím že Brno je lepší :-) (smile emoticon) ale to je subjektivní názor, každopádně další pozitivum je, že na rozdíl od Hradce máme svou lékárnu a to přímo v areálu školy:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 24
13.10 2009
Já slyšela, že v Hradci je to prý o dost těžší.. Mám to od holky, která tam chodila a teď chodí s náma. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 857
12.10 2009
jelikož v HK mají testové otázky a z toho souboru skutečně dávají otázky přijímací zkoušku, je lehčí test v HK, ale i do Brna se dá dostat.. obě školy jsou těžké, ale co jsem slyšela,v HK není moc příjemný přístup profesorů ke studentům. snad ti to nějak pomůže...
Studentský účet
banánů: 8
Farmacie v Brně nebo v Hradci Králové?
9.10 2009
Ahojky. Chci se zeptat, jestli nevíte, jak je to se studiem na těchto školách. Kam je lehčí se dostat a kterou je lehčí udělat? Díky
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 13; stránka: 1