Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Katedra telovychovy MFF UK

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Katedra telovychovy MFF UK
15.8 2011
Já jsem měla v prváku v prvním semestru Základy sebeobrany, ale v podstattě to byl řecko-římský zápas, což mě nepotěšilo a dokonce bylo několik úrazů. Jedním z nich i otevřená zlomenina palce na noze. Nechci odrazovat,ale je třebo si rozmyslet,zda to chcete risknout...
Druhý semestr jsem pak chodila na Pilates, což je naprostý opak tohoto. Je to celkem i flákačka, ale pokud jste velice poctivý,tak je to samozřejmě utužující. Doporučuji i lidem s astmatem či alergií či jinými problémy. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 83
27.1 2011
Na tělocvik na jiné fakultě není problém chodit,ale je třeba se optat u jejich cvičícího zda má volno a tak a pak se dohodnout se stávajícím. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 83
25.8 2010
ja som chodil prvy rocnik na basket..pre ludi co ho kusok hravali aj predtym je to uplna pohoda kusok si clovek zabeha, zabavi sa
Studentský účet
banánů: 68
27.6 2010
Mozno otazka, ci nie je problem, ak by som si chcela zapisat telesnu napriklad z inej fakulty ? z dovodu ,,vacsieho sportoveho vyzitia,, a inych spor.smerov o ktore mam zaujem :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 396
27.6 2010
prve dva semestre som chodila na fitness ku dr. Klazarovi. Ked si odmyslim prve tyzdne kedy sa mi na druhy den rano dost tazko vstavalo ;-) (wink emoticon). Tak vysledok stoji urcite za to, hlavne uplne zmizli bolesti klbov :) (smile emoticon).
Studentský účet
banánů: 396
7.1 2010
Taky jsem chodil na plavání, je to záhul no :) (smile emoticon) Ale je to zdravé. 4lověk vypije půl bazénu, pokope pár lidí. Chodil jsem celý prvák a čekal jsem, že se naučíme motýlka, což byl jeden z hlavních důvodů proč jsem tam chodil, ale bohužel jsme se k tomu nějak nedostali a na další dva semestry jsem si tedy sehnal uvolnění kvůli házené, kde jsme trošku přitvrdili a úterní tělocviky se mi moc nehodili do regenerace...
Studentský účet
banánů: 1909
5.11 2009 (naposledy upraveno 5.11 2009)
Napriklad Ja na fakulte cvicim Judo a plavani.

1. Cvicim v Judo v grupicku pro zacatecnini. Trener je dobrej, a to cviceni se mi moc libi. Je trochu narocne, ale to je parada :-D (teeth emoticon).
To co mi nelibi tak je to, ze trenink mam pozde vecer, na Hostivari.

2. Plavani je taky celkem fajn, ale troshku obtiznejsi na fizicku. Plavame furt tam a zpatky jako blazni.
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 564
Katedra telovychovy MFF UK
5.11 2009
Jaky sport cvicite na fakulte? Jak se vam libi? Proc jste ho zvolili a pod.
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 564
celkem příspěvků: 8; stránka: 1