Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Nahravky prednasky

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: Nahravky prednasky
7.10 2010
to s tim nahranim je prima napad!
Studentský účet
banánů: 15
29.8 2010
ja budem na tento predmet chodit najblizsi semester tak by sa mi to mozno aj hodilo..a stacilo by to zabalit, rozkuskovat a niekam uploadnut..napr www.czshare.cz or www.hellshare.cz or www.rapidshare.com a mnoho dalsich ale tieto su moje oblubene:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 68
27.5 2010
Osobně zájem nemám, protože jsem chodil k Huškové s Hlubinkou, ale jen jsem Ti chtěl poradit, že třeba na uloz.to se dají sdílet soubory až do 2000MB, takže to můžeš celé zabalit a uploadnout tam. Ale mě by spíše zajímalo, jak se Ti podle nahraných přednášek učí? Protože jsem měl taky chuť to zkusit, ale nevím jak moc to je efektivní, protože to zabere spoustu času a jestli se to tedy vyplatí.
Studentský účet
banánů: 1909
7.4 2010
Oprava!!! Nasla jsem jeste jednu zatoulanou prednasku, takze ted to ma dohromady 770MB, coz uz se nevejde ani na CD. Nevim ani o serveru, kde bych mohla takhle velky jeden soubor vystavit, napriklad google ma sice kapacitu 1GB, ale strop pro jednotlive soubory je 250MB. Tudiz to tedy muzu sirit nejspis jen "hardwarove" pres poskytnutou flashku.

Pokud byste ovsem ozeleli 9.prednasku (27.10.09), mohu poskytnout zbytek na CD.
Studentský účet
banánů: 19
Nahravky prednasky
24.3 2010
Mohu poskytnout nahravky prednasky pani doktorky Zichove. Ma to dohromady v komprimovane podobe cca 700 MB, takze sem na primata to dat nemuzu, nicmene na CD by se to melo vejit. Nejsou kompletni, chybi cca 5 prednasek ze statistiky. Pri priprave na zkousku se mi velmi hodilo, kdyz sem si mohla dukaz, kterymu sem neporozumela z poznamek poslechnout znovu vysvetleny z prednasky :) (smile emoticon) Navic poznamky typu "na tohle se vas muzu zeptat u zkousky..." jsou neocenitelne kdyz je slysite dva dny pred zkouskou :) (smile emoticon) Pani doktorka mluvi velmi srozumitelne, takze neni problem ze by nahravkam nebylo rozumet. Pripadni zajemci piste radeji na mail papajinka@centrum.cz
Studentský účet
banánů: 19
celkem příspěvků: 5; stránka: 1