Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravné kurzy

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Přípravné kurzy
11.1 2011
Taky je dobré mít kontakt na někoho ze starších ročníků. Nevím, jestli ještě funguje nabídka pomocníků, o co se snažil SKAS,...To se taky dozvíte hl. na Albeři...
Studentský účet
banánů: 411
11.1 2011
Na matfyz Tě nepřipraví nic :-D (teeth emoticon) Ne, je dobré mít hlavně organizační informace - kde co hledat, ke komu jít pro radu, jak si zapsat předměty,... Albeř je na to úžasná!
Studentský účet
banánů: 411
7.10 2010
jinak je na pripravnem soustredeni na Alberi "poradan" test stredoskolske matematiky - a tak si kazdy muze zkontrolovat, jak na tom je
Studentský účet
banánů: 15
7.10 2010
no ja jsem na kurzy nechodil a taky to slo
Studentský účet
banánů: 15
25.8 2010
no ak sa bavime o matfyze tak na Alber urcite odporucam ist..nejde o pripravny kurz co sa tyka znalosti matiky ale znalosti zivota na skole..teda same dolezite veci...a takisto som bol aj na tyzdnovom pripravnom kurze kde sa opakovala stredoskolska latka tyzden pred zaciatkom skoly..urcite odporucam ist aj tam, ked uz sa nenaucite nic nove ale aspon zistite ako vtakej M1tke vyzera vysokoskolska prednaska..aj to chce zvyk:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 118
8.4 2010
Já jsem na žádné kurzy nechodila, jsem měla docela štěstí na skvělou výuku matiky na střední (v semináři nás učili už i třeba matice a taky naťukli o čem budou diferenciální rovnice). Myslím, že pokud se bezvadně zvládne učivo střední školy, není třeba nějakých kurzů.
Studentský účet
banánů: 413
30.10 2009
Ale ja jsem byl na kurzu matematiky. Ja nevim jak je to s fyzikou a pod.
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 529
28.10 2009
Jo ja jsem chodil na ti kurzy. Ja myslim ze to bylo zbytecne, protoze probirali jsme jenom stredoskloskou latku a nic vic. To co jsem meli na tech kurzech jsem vubec nepotreboval
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 529
Přípravné kurzy
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli fakulta pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca
Účet středoškoláka
banánů: -115
celkem příspěvků: 9; stránka: 1