Taky je dobré mít kontakt na někoho ze starších ročníků. Nevím, jestli ještě funguje nabídka pomocníků, o co se snažil SKAS,...To se taky dozvíte hl. na Albeři...
Na matfyz Tě nepřipraví nic Ne, je dobré mít hlavně organizační informace - kde co hledat, ke komu jít pro radu, jak si zapsat předměty,... Albeř je na to úžasná!
no ak sa bavime o matfyze tak na Alber urcite odporucam ist..nejde o pripravny kurz co sa tyka znalosti matiky ale znalosti zivota na skole..teda same dolezite veci...a takisto som bol aj na tyzdnovom pripravnom kurze kde sa opakovala stredoskolska latka tyzden pred zaciatkom skoly..urcite odporucam ist aj tam, ked uz sa nenaucite nic nove ale aspon zistite ako vtakej M1tke vyzera vysokoskolska prednaska..aj to chce zvyk
Já jsem na žádné kurzy nechodila, jsem měla docela štěstí na skvělou výuku matiky na střední (v semináři nás učili už i třeba matice a taky naťukli o čem budou diferenciální rovnice). Myslím, že pokud se bezvadně zvládne učivo střední školy, není třeba nějakých kurzů.
Jo ja jsem chodil na ti kurzy. Ja myslim ze to bylo zbytecne, protoze probirali jsme jenom stredoskloskou latku a nic vic. To co jsem meli na tech kurzech jsem vubec nepotreboval
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli fakulta pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca