Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Příprava na zkoušky

celkem příspěvků: 19; stránka: 1
Re: Příprava na zkoušky
27.11 2010
22.11.2010 20:30 Terkysek napsal(a):
ahojky lidi, mohu se zeptat, jak to chodí na vojenské v Hradci Králové? Slyšela jsem, že to studium je mnohem těžší než na normální LF... Co je na tom pravdy? a díky moc za odpověď :-) (smile emoticon)

No asi zalezi na kazdem jak to vnima. Vojaci maji jeste navic svoje predmety, maji sluzby a jsou v podstate v zamestnani takze nemaji prazdniny ale dovolenou a tak trochu kratsi, ale zase maji finance no...
Studentský účet
banánů: 279
22.11 2010
ahojky lidi, mohu se zeptat, jak to chodí na vojenské v Hradci Králové? Slyšela jsem, že to studium je mnohem těžší než na normální LF... Co je na tom pravdy? a díky moc za odpověď :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 769
14.8 2010
(Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: -8
14.8 2010
(F) (rose emoticon) (F) (rose emoticon) (F) (rose emoticon) (F) (rose emoticon)
Studentský účet
14.8 2010
8-) (shade emoticon) 8-) (shade emoticon) 8-) (shade emoticon) 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
14.7 2010
Jj to tě chápu s tím menším městem. No nic jdu krotit svoje dotazy na školu (už teď asi vypadám jako extrémní aktivista) a užívat si prázdnin. Tak děkuju a pěkný léto :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 109
14.7 2010
Tak asi tak no. Kazdy je jiny. Ale v HK jsem rada. Hlavne se mi libi i mensi mesto a tak, takze i z toho duvodu:-) (smile emoticon)
Studentský účet
13.7 2010
Jó tak z toho asi taky budu maturovat, tož moc díky za info :-) (smile emoticon). A jak jsi v Hradci spokojená? (možná už jsi to tu psala) Teď jsem k vám jezdila na kurz a někteří učitelé byli docela zážitkoví 8-) (shade emoticon), ale to bude asi člověk od člověka jiné.
Účet středoškoláka
13.7 2010
ahojda:-no tezko posuzovat ale ja zacala vylozene na prijimacky po mature plus jsem maturovala z bi a ch:-) (smile emoticon)
Studentský účet
11.7 2010
Ahojte všichni, tak se taky přidám. Chtěla jsem se poptat, odkdy jste se na PZ začli připravovat. Vřelé díky :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
29.5 2010
jo tak to jo:-) (smile emoticon)je ale dobre se o to takhle zajimat uz driv..
Studentský účet
29.5 2010
Dik, ale já to nepíšu letos zatím jen tak sonduju 8-) (shade emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 14
26.5 2010
25.05.2010 17:21 frahalt napsal(a):
OK dik 8-) (shade emoticon)

tak hlevne sem pak napis jak to dopadlo:-) (smile emoticon)preju hodne stesti:-) (smile emoticon)
Studentský účet
25.5 2010
OK dik 8-) (shade emoticon)
Účet středoškoláka
23.5 2010
Tak ja mela primo tu Smoatologii a myslim ze docela staci-somatologii jsem mela nejlepsi:-) (smile emoticon) Ta fyzika no vzdycky tam je nejaka ta radioaktivni premena a aktivita a tak:-) (smile emoticon)Nejake bodiky jsem z ni mela, ale lehka rozhodne neni. Ja se to snazila u zkosek vypocitat, ale nekdy se staci poradne podivat na zadani a trochu se snazit zamyslet. Casto tam nejsou ciselne udaje a ptaji se jen jestli se neco zvetsi zmensi a tak. Ale kdyz budes mit 0 b z fyziky tak se porad klidne dostanes:-) (smile emoticon)Myslim ze loni byla hranice na prijeti asi 21b ja vim zni to hrozne malo ale jen malokdo ma vic nez treba pulku bodu:-) (smile emoticon)
Studentský účet
20.5 2010
JO ten Dylevskej je dobrej. Četlas od něj tu Anatomii a fyziologii člověka nebo Somatologii? Asi je to stejný, ale tu A a F nemohu nikde v knihkupectví sehnat. 8-) (shade emoticon)
Účet středoškoláka
20.5 2010
Dik. Jaka je fyzika? Z tý bych měl asi největší strach. Jsou tam jen nějaký základí příklady nebo nějaký hrůzy? 8-) (shade emoticon)
Účet středoškoláka
19.5 2010
19.05.2010 13:19 frahalt napsal(a):
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak se nejlíp připravovat. Jsou nějaké modelové otázky jako na 1 a 2? jak jste se připravovali vy? Dik F. 8-) (shade emoticon)

no tak ja treba z te somatologie jsem si cetla Dylevskyho, z biologie materialy z kurzu, chemii normalne ze stredni a fyziku taky ze stredni plus priklady z kurzu:-) (smile emoticon)primo modelove otazky nejsou(pkud se nemylim)
Studentský účet
Příprava na zkoušky
19.5 2010
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak se nejlíp připravovat. Jsou nějaké modelové otázky jako na 1 a 2? jak jste se připravovali vy? Dik F. 8-) (shade emoticon)
Účet středoškoláka
celkem příspěvků: 19; stránka: 1