Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Opisování u přijímaček

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Opisování u přijímaček
12.3 2011
Lepší začít o rok pozdějc a pořádně, než všechno podle plánu dnešní doby - honem a "včas", zato odbytě.
Studentský účet
banánů: 33
31.1 2010
Jaký budeš mít pocit, když se na školu dostaneš a budeš vědět, že to není tvojí zásluhou? Není lepší se na to připravit a pak mít ten úžasný pocit, žes něco dokázala sama?
A pokud potřebuješ opisovat u přijímacích zkoušek, jak to budeš dělat aź se na školu dostaneš? Pokud si opravdu přeješ studovat to, na co se hlásíš, začni se tomu věnovat už teď.
Studentský účet
banánů: 256
1.11 2009
Rozhodně bych neopisovala, protože už jsem taky viděla, že slečnu vyhodili a tý co jí to dávala opsat to dali do záznamu přijímací zkoušky. Navíc se hlásíš na obor, který bude tvojí budoucností ;-) (wink emoticon) Tak by to spíš mělo být v hlavě, ne?
Studentský účet
banánů: 75
21.10 2009
prijimacky na fildu nejsou tak tezky abys musela opisovat a navic jak psala kesiynka nikdy nevis kdo sedi vedle tebe...
Studentský účet
banánů: 5
18.10 2009
Mně opisování nepřijde jako nejlepší nápad. Nevíš, kdo vedle tebe je, takže si tím můžeš i pěkně uškodit a opsat blbosti. A pokud jde o taháky, tak i ty mi přijdou jako nesmysl k přijímačkám, přímky mají dost široký záběr na to, abys měla šanci se tahákem trefit. Jako lepší nápad mi přijde se na ty přijímačky pořádně připravit (i) (lightbulb emoticon) . Ale it's up to u.
Studentský účet
banánů: 411
Opisování u přijímaček
11.10 2009
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?
Účet středoškoláka
banánů: -105
celkem příspěvků: 6; stránka: 1