Jaký budeš mít pocit, když se na školu dostaneš a budeš vědět, že to není tvojí zásluhou? Není lepší se na to připravit a pak mít ten úžasný pocit, žes něco dokázala sama?
A pokud potřebuješ opisovat u přijímacích zkoušek, jak to budeš dělat aź se na školu dostaneš? Pokud si opravdu přeješ studovat to, na co se hlásíš, začni se tomu věnovat už teď.
Rozhodně bych neopisovala, protože už jsem taky viděla, že slečnu vyhodili a tý co jí to dávala opsat to dali do záznamu přijímací zkoušky. Navíc se hlásíš na obor, který bude tvojí budoucností Tak by to spíš mělo být v hlavě, ne?
Mně opisování nepřijde jako nejlepší nápad. Nevíš, kdo vedle tebe je, takže si tím můžeš i pěkně uškodit a opsat blbosti. A pokud jde o taháky, tak i ty mi přijdou jako nesmysl k přijímačkám, přímky mají dost široký záběr na to, abys měla šanci se tahákem trefit. Jako lepší nápad mi přijde se na ty přijímačky pořádně připravit . Ale it's up to u.
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?