Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

obor Angličtina pro mezikulturní

celkem příspěvků: 2; stránka: 1
Re: obor Angličtina pro mezikulturní
15.1 2010
Ahoj, přesně tak, musíš si k tomu vybrat další obor. Na fildě jsou 3 typy oborů:
1. pouze jednooborové, ty si s Aj neskombinuješ (např. sociologie)

2. obory, kt. můžeš studovat jedno i dvouoborově (francouzská filologie)-výhoda je, že pokud se nedostaneš na překladatelství, ale přijmou tě na obor tohoto typu, můžeš jít studovat jen ten 1 obor. Když tě přijmou na oboje, tak seš za vodou...:-) (smile emoticon)

3. pouze dvouoborové(jiné překladatelství)- u těchto oborů se musíš dostat na oba, pokud jen na jeden, tak smůla...

Přihlášky musíš podat na každý obor zvlášť, takže musíš min. mít 2 přihlášky.
Omezené to není, můžeš se klidně přihlásit na 10 oborů (10 přihlášek, ikdyž jsou třeba všechny dvouoborové...)

Bacha, nemůžeš to kombinovat jedině s anglistikou-amerikanistikou.
Jak to tam chodí nevím, ale přijímačky jsem dělala, byly docela náročné, přišlo mi na ně málo času-1 hod na překlad + 30 min na češtinu. Tady si můžeš vyzkoušet zkušební testy: http://utrl.ff.cuni.cz/cs/index.php?data=309

Doufám, že jsem to napsala srozumitelně, jestli ne nebo budeš mít jiné otázky, ptej se:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 28
obor Angličtina pro mezikulturní
4.1 2010
Ahoj, zaujal mne tento obor a rádá bych si na něj podala přihlášku. Dost dobře ale nechápu, co znamená dvouoborové studium. Pokud tomu dobře rozumím, tak tento obor musím studovat ještě s nějakým dalším? a jak je to s přijímačkami? musím si dát i tam přihlášku na další obor? :) (smile emoticon) nějak se v tom nevyznám, tak budu ráda za vysvětlení :) (smile emoticon) a pokud máte někdo s tímto oborem zkušenosti, prosím o nějaké info, jestli vás to baví nebo jste třeba čekali něco jiného :) (smile emoticon)předem děkuju za veškeré informace :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 117
celkem příspěvků: 2; stránka: 1