Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Vzorové otázky k přijímačkám

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: Vzorové otázky k přijímačkám
10.5 2011
zdravim vse,
chtela bych se vas zeptat, jestli se neplanuje vydani novych souboru (prijimacky 2012)
A pise se tady, ze nekdo ma soubory z 2005 a ty me jsou z 2004 ... Nezda se mi, ze by vysli i v 2004, i 2005 a pak dlouho nic, mozna snad dotlac, ale stejne, mozna mam neaktualni verzi
moc dekuji za odpoved :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 42
24.2 2011
ahoj všichni,
PRODÁVÁM soubory otázek k přijimačkám z CHEMIE a BIOLOGIE KAŽDOU ZA 150 Kč.
V případě zájmu piště na NovakovaKristyna@email.cz
:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 22
11.2 2011
18.01.2011 17:43 Liqid napsal(a):
chtel bych se zeptat jestli jsou otazky z roku 2005 stale aktualni a zda budu aktualni i za 2 roky.

Aktuální stále jsou a s největší pravděpodobností budou aktuální i v dalších letech ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 264
18.1 2011
chtel bych se zeptat jestli jsou otazky z roku 2005 stale aktualni a zda budu aktualni i za 2 roky.
Účet středoškoláka
banánů: 10
11.1 2011
Ahoj, díky moc.....jen si teď potřebuji zjistit, jestli se mi nekryjou přijímačky a jestli se vůbec na FaF budu hlásit. Tak promin, že v tom dělám zmatky. Určitě se časem ozvu, kdyby do té doby kamarádka sehnala jiného zájemce, tak na mě neberte ohled, kdyžtak je seženu jinde =)
Účet středoškoláka
banánů: 111
9.1 2011
Ahoj... mám kamarádku co by je chtěla prodat (všechny 3 soubory otázek - fyzikam biologie, chemie dohromady za 5OO), takže jestli máš zájem ozvi se (můj mail: Cichy.j@seznam.cz)
Studentský účet
banánů: 7
9.1 2011
Ahoj... mám kamarádku co by je chtěla prodat (všechny 3 soubory otázek - fyzikam biologie, chemie dohromady za 5OO), takže jestli máš zájem ozvi se (můj mail: Cichy.j@seznam.cz)
Studentský účet
9.1 2011 (naposledy upraveno 9.1 2011)
Ahoj... mám kamarádku co by je chtěla prodat (všechny 3 soubory otázek - fyzika, biologie, chemie dohromady za 5OO), takže jestli máš zájem ozvi se (můj mail: Cichy.j@seznam.cz)
Studentský účet
5.1 2011
Ahojte,
pokud by tu byl někdo, kdo by chtěl modelovky prodávat, klidně je ráda odkoupím :-) (smile emoticon) díky.
Účet středoškoláka
banánů: 111
6.6 2010
Je možnost si koupit soubory otázek ze kterých se testy dělají! a pokud nechceš kupovat nové tak zkus zkontaktovat nějakého už přijatého studenta který by ti to prodal pokud to má :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 48
3.12 2009
Ahoj, nerada to říkám, ale myslím že je neseženeš...na naší fakultě jsou testy dělaný jenom ze souboru otázek k přijímačkám a zničeho jinýho, tudíž je vcelku zbytečný aby někdo opisoval varianty testu, když všechny otázky jsou v těch souborech,...musíš se je holt naučit... a opravdu si nemyslím, že by hrozilo že dostaneš variantu kterou už někdy někdo měl... ty soubory sou 3 po 2000 otázkách takže kombinací je víc než dost... a co se týče testu studijních předpokladů je to podobný sciu, akorát aplikovaný na farmacii, lékařství atd.
Studentský účet
banánů: 245
Vzorové otázky k přijímačkám
11.10 2009
Ahoj. Poraďte mi prosím, kde sehnat ukázkové přijímací testy z minulých let?
Účet středoškoláka
banánů: -83
celkem příspěvků: 12; stránka: 1