Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravné kurzy

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Přípravné kurzy
16.2 v 14:04
ahojky jsem už ve třetím ročníku a myslím ze nemusíš na kurz.. ja osobně sem na žádném nebyla... ale je dobré umět matiku a chemii na této škole :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 15
8.1 v 23:54 (naposledy upraveno 8.1 v 23:55)
Ahoj, nevím, jestli myslím stejné kurzy, jako vy ostatní, ale absolvovala jsem přípravné kurzy během prvního nepovinného týdne na univerzitě OŽP od 16. září 2011. Z počátku jsem si přišla jako naprostý hlupák, protože nejsem z gymnázia a učivo, které nám tam vykládali, že máme již dávno ovládat ze střední školy, jsem mnohdy viděla zcela poprvé. Přiznávám, hned první den mě to všechno šíleně vystrašilo. Mluvím především o matematice a chemii. Ale zdání trochu klame. To, co jsme v podstatě měli už dávno umět, tak to jsme stejně opakovali, nebo nám to spíše bylo vysvětleno. Celý semestr jsem také docházela na doučování, kde se probírala matematika střední školy, konkrétně například jednotlivé funkce. Když člověk chce a snaží se, tak se to dá všechno pochopit.
Tak přeji hodně úspěchu a mějte se fajn :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 8
7.5 2011
Absolvovala jsem. Nicméně slouží spíše pro osvěžení znalostí, než pro úplné naučení. To co člověk neumí, musí prostě časem dohnat.
Studentský účet
banánů: 14
27.9 2010
Nevím jestli v poslední době FŽP pořádá přípravné kurzy, ale myslím si, že nejsou ani moc potřeba (také záleží jak pro koho). Na chemii, která bude probírána v určitých oborech během celého studia, stačí z počátku základy názvosloví, stechiometrie, nějaký ty příklady s trojčlenkou apod. U matematiky, ta je probírána jen v prvním ročníku a ne moc do hloubky, postačí umět nejvýšše limity, derivace, integrace. Integrace se využivají všude možně, ale jinak matika moc významu nemá. Myslím si, že z chemie a matematiky pro studium na FŽP postačuje látka probíraná na gymnáziích nebo na chemicky zaměřených školách. Studenti ze zemědělek, různých učiliští nebo škol zameřených na humanitní studia to budou mít těžší.
Studentský účet
banánů: 572
8.6 2010
ahoj, neabsolvovala sem podle me kazdy ucitel vyzaduje neco jiného
Studentský účet
banánů: 15
19.1 2010
Ahoj. Přípravné kurzy jsou. Já jsem absolvovala chemii a matiku, protože už jsem nějaký pátek ze školy :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 18
Přípravné kurzy
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli fakulta pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca
Účet středoškoláka
banánů: -115
celkem příspěvků: 7; stránka: 1