Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Náročnost studia
27.9 2010
Ahoj všichni. Nevím jak teď, ale přibližně před pět lety, co jsem chodil do prváku na FŽP (prezenční studium), to docela šlo. Pět let je pět let, za tu dob se to mohlo hafec změnit. Ale myslím si, že když člověk chodí do školy (na přednášky, cvika) a nekašle na to, tak se to dá. Jen se na této škole musí počítat s chemicko-tehnologickým zaměřením, což ne každého z názvu školy napadne a ne každý má pro takové zaměření vlohy. Nic není zadarmo, studium na vysoké škole je tak trochu boj, ale při trochu píle a snažení je ok. Není to procházka růžovým sadem, ale peklo to taky není. Hodně zdaru při studiu všem
Studentský účet
banánů: 565
24.9 2010
Škola mi začíná za dva týdny a já jsem z toho čím dál víc nervózní! Poi tom, co tu čtu, tak snad ani nepřijdu

;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 136
8.6 2010
ja sem na denní dalkari to maj lehci .... da se to ale matika a chemie je nejhorsi kdyz tohle prezijes tak prezijes vsechno .... jinak kdyz se ucis a nekasles na to tak se to da udelat
Studentský účet
banánů: 9
7.3 2010
Ahoj, já studuji dálkově ochranu životního prostředí v průmyslu. Jak psali kolegové, náročné to je... Ovšem oproti 1. ročníku se mi teď v tom 2. zdá, že je vše jednodušší, lehčí. ;-) (wink emoticon) Seminárky pomalu odpadají, už jich moc není. Horší to je s množstvím informací, které se musíme naučit a vše na sebe navazuje... nedostatky z jednoho předmětu chybí v dalším předmětu... ale kdo chce, tak to zvládne (*) (star emoticon) . Spánku je nedostatek, času ještě míň (samozřejmě pokud půjdeš na denní studium, bude to trochu o něčem jiném), nic zadarmo... O to víc je ale radosti, když zvládneme zkoušku 8-) (shade emoticon) .
Studentský účet
banánů: 18
13.11 2009
já studuju vodní hospodářství (dálkově) a náročný to je... v prváku během obou semestrů zápočtový písemky, spousta seminárek, a teď ve druháku to samý, ale zvládnout se to dá, aspoň myslím
Studentský účet
banánů: 8
15.10 2009
Já jsem na UJEPu studovala jako dálkař ochranu životního prostředí v průmyslu a od první konzultace se něco dělo - seminárky snad ze všech předmětů, na dalších konzultacích už se psaly zápočtový písemky... někdy jsem spala docela málo a měla pocit, že to nezvládám, ale s trochou vůle a odříkání si jde všechno :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 416
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 7; stránka: 1