Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

docházka na přednášky

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: docházka na přednášky
8.3 2011
Řeší, ale víte co ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 1461
6.10 2010
Já jsem slyšela, že účast se moc neřeší! :-P (tongue emoticon)
Studentský účet
banánů: 101
6.10 2010
Mno, vidím, že účast je v podstatě vždy nutná :-D (teeth emoticon) Jak to je, ale skutečně na přednáškách Prof. Čatorála ? "Hlídá" kdo skutečně chodí, a nebo je to v celku jedno ? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
5.7 2010
Tak tedy nevim,jak to bylo u Kohouta a Havlíka, ale sem tam se po třídě objevila prezenčka, kde chtěl kdosi podpis a teď mám dojem, že si to nechával kolovat Barták a Mattioli. Víc si nevzpomenu. Ale třeba u takový profesorky Váňový pravidelně ze skupiny čítající 50 žáků obvykle zůstala slabá třetinka :-[ (bat emoticon)
Studentský účet
banánů: 11679
30.6 2010
po ukončení semestru jsem chytřejí - tak snad jen poznámka pro další ročníky. Prezenční listinu nám nikdo nedával, kdo tam nebyl, nikoho nezajímalo. U zkoušek se přítomnost/nepřítomnost na přednáškách nijak neprojevila.
Studentský účet
banánů: 90
17.3 2010
mno spolužák .... když je nás tam 10 z třiceti ... tak by to určo nepoznal ;-) (wink emoticon)
9.3 2010
Měchurová je príma - a hlavně profesoři si musí jistit záda :-P (tongue emoticon) :-P (tongue emoticon)

Pro dálkové studiun (i prezenční) pokud to není někdo, kdo zrovna vyvolává jména a chce lidi vidět ... tak tě tam napíše nějaký spoluřák ;-) (wink emoticon) ;-) (wink emoticon)
nehledě na to, že v řádu školy je, že se přednášek nemusíš ´´učastnit :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 196
8.3 2010
Já jsem sice z prezenčního VD, ale Havlík si prezenci psal i u nás a myslim, že k tomu trochu přihlížel...
Studentský účet
banánů: 794
7.3 2010
Já si myslím, že Havlík by to mohl zkousnout. Třeba bude chtít podpisy, ale finálně to nebude mít vliv, pokud napíšete dobře zkoušku.
5.3 2010 (naposledy upraveno 5.3 2010)
Info z prvního víkendu 27-28.2, dálkaří smk 1.ročník, hned na začátku vytasil Havlík a Měchurová prezenční listiny a chtěli podpis. Prý nové nařízení, zpřísnění studia. Měchurová na tom dokonce staví získání zkoušky...Spíš mne zajímá věc, kdy navštěvuju přednášky s jinou skupinou (nemoc, práce). Ale po nahlášení vytáhli vyučující seznam mé skupiny a šlo to...Tu Plzeň nám byl čert dlužnej...

:-S (confused emoticon) :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 842
4.3 2010
Co si pamatuju, tak to ani jeden neřeší. Zápisky a podobné věci řeším přes www.spoluzaci.cz.
Studentský účet
banánů: 170
docházka na přednášky
15.2 2010
chtěla bych se zeptat, ohledně dálkového studia - vyžaduje a zapisuje si PaedDr. V. Kohoutová a doc. R. Havlík docházku na přednášky? Jak to řešíte, když se nemůžete dostavit na přednášku?
Studentský účet
banánů: 90
celkem příspěvků: 12; stránka: 1