Mno, vidím, že účast je v podstatě vždy nutná Jak to je, ale skutečně na přednáškách Prof. Čatorála ? "Hlídá" kdo skutečně chodí, a nebo je to v celku jedno ?
Tak tedy nevim,jak to bylo u Kohouta a Havlíka, ale sem tam se po třídě objevila prezenčka, kde chtěl kdosi podpis a teď mám dojem, že si to nechával kolovat Barták a Mattioli. Víc si nevzpomenu. Ale třeba u takový profesorky Váňový pravidelně ze skupiny čítající 50 žáků obvykle zůstala slabá třetinka
po ukončení semestru jsem chytřejí - tak snad jen poznámka pro další ročníky. Prezenční listinu nám nikdo nedával, kdo tam nebyl, nikoho nezajímalo. U zkoušek se přítomnost/nepřítomnost na přednáškách nijak neprojevila.
Měchurová je príma - a hlavně profesoři si musí jistit záda
Pro dálkové studiun (i prezenční) pokud to není někdo, kdo zrovna vyvolává jména a chce lidi vidět ... tak tě tam napíše nějaký spoluřák
nehledě na to, že v řádu školy je, že se přednášek nemusíš ´´učastnit
Info z prvního víkendu 27-28.2, dálkaří smk 1.ročník, hned na začátku vytasil Havlík a Měchurová prezenční listiny a chtěli podpis. Prý nové nařízení, zpřísnění studia. Měchurová na tom dokonce staví získání zkoušky...Spíš mne zajímá věc, kdy navštěvuju přednášky s jinou skupinou (nemoc, práce). Ale po nahlášení vytáhli vyučující seznam mé skupiny a šlo to...Tu Plzeň nám byl čert dlužnej...
chtěla bych se zeptat, ohledně dálkového studia - vyžaduje a zapisuje si PaedDr. V. Kohoutová a doc. R. Havlík docházku na přednášky? Jak to řešíte, když se nemůžete dostavit na přednášku?