Scénická a mediální studia od uživatele Mitsuuko Ahoj, jedná se prý o nově otevřený obor teprve loni. Takže prváci, mohli byste mi prosím k otmu něco napsat? Nikde na netu jsem nenašla…
magisterské studium ANDRAGOGIKA od uživatele haniii.88 Ahoj, studuju bakalářský obor vzdělávání dospělých, je tady někdo, kdo studuje prezenční navazující magisterské studium andragogika?…
1
0
žádné příspěvky (poslední aktivita 4.2 v 20:31)
ÚdSMK - Musil od uživatele anetko Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo má zkušenosti, jestli nevíte, zda pan profesor Musil nechává stejný test z prvního pokusu i na druhý a nebo…
psychologie - FARKOVÁ od uživatele dacerno Pro všechny, kteří se chystají na písemný test k Farkové. Dala 8 jmen a ty jsme měli spojit se směry ke kterým patří. Pak 2 volné otázky. Já…
dotazník-mediální pedagogika max. 4… od uživatele stambly Dobrý den,
rád bych Vás požádal o vyplnění tohoto dotazníku (tedy v případě že je Vám 18-26 let) zabere vám maximálně 4 minuty.…
Uznání předmětů z veřejné VŠ na UJAK… od uživatele KattySI Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s uznáváním předmětů z veřejné VŠ na UJAKu? Vypadá to, že mě bohužel z VŠ příští rok vyhodí, protože absolutně…
Hamplová - úvod do ekonomiké teorie od uživatele hape Ahojte, nemáte někdo zkušenosti s totou přednášející, popř. přímo s uvedeným předmětem?
Předem díky všem co se ozvou.
H.
Strnadová x Grusová od uživatele milena.f Ahoj,
poraďte mi... jako vedoucí diplomky Strnadovou nebo Grusovou? Předem děkuju
1
0
žádné příspěvky (poslední aktivita 26.10 2011)
Parkování od uživatele vanes Nevíte, jak je to s parkováním někde v rozumné vzdálenosti školy? Máte nějaké typy, kde o víkendu lidi parkují "méně", tudíž se tam vždy…
Hledám spolužáky od uživatele Vendula Pivcová Ahoj, nastupuji do prváku na kombinované studium Speciální pedagogika- vychovatelství, hledám spolužáky ze studijní skupiny K024, pro…
Sylaby od uživatele svitilova13 Ahoj, netušíte někdo, kdy budou k dispozici sylaby? Docela bych uvítala vědět, jaká je povinná literatura pro KS VD (1.ročník).Díky.
Speciání pedagogika - učitelství… od uživatele spegy Mám dotaz ohledně navazujícího studia spec.ped. učitelství. Jak je těžká matematika, docela mě zaráží, že je tam ve třech semestrech. Dá se…
Výjezdní od uživatele tynuse14 Ahoj, nastupuju do prváku na obor Audiovizuální komunikace a tvorba. Mám takovou otázku, jezdí se v prváku na nějakej seznamovák nebo na…
Prosím o informace od uživatele parev Ahoj,prosím nemá někdo informace o předmětech v 2 ročníku spec. pedagogiky obor vychovatelství? Pokud máte někdo dobře vypracované materiály…
SPPGU - povinně volitelné předměty od uživatele Lukenka Ahoj, prosím o informace, co všechno obnáší předměty na Mgr. SPPGU - Tělesná výchova s didaktikou a Hudební výchova s didaktikou nebo druhý…