Zápis známek do indexu od uživatele Frezie Chtěla bych vědět, jak to chodí se zapisováním známek do indexu
Třeba když se zkouška dělá v test-centru, nebo písemná zkouška s…
Scénická a mediální studia od uživatele Mitsuuko Prosím, mohl by mi podat někdo nějké info o tomto oboru? Hlásím se na ně na kombinovanou formu, ale nikde jsme bližší info nenašla. Také…
Předpříprava na studium spec.… od uživatele koopr Dobrý den všem a zdar aktivní,studentům!!!
Příští rok se chci přihlásit na bc studium spec.ped a vychovatelství. Teď jsem na nemocenské a…
Sociální a mediální komunikace od uživatele KattySI Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, jak hodnotíte náročnost studia SMK na UJAKu? Dá se to v pohodě zvládnout nebo je tam většina předmětů…
Speciální pedagogika - učitelství… od uživatele Radka16 Ahoj všichni, prosím Vás neměl by někdo jakékoliv materiály pro studium učitelství - 1. ročník ? Moc děkuju za cokoliv !
P. Salák - Právní dějiny (obor Právo v… od uživatele Vosap Ahoj, stačí pro zkoušku Právní dějiny umět Kompletní osnovu římského práva a Sylabus, který zpracoval profesor? Vzpomenete si, jaké byly…
Právo v podnikání od uživatele hape Ahojte, prosím nestuduje někdo právo v podnikání? Potřebovala bych nějaké info. Všem, kteří se mi ozvou moc děkuji.Hanka
Bosáková - sociologie od uživatele Ardel Máte někdo zkušenosti s Alicí Bosákovou na sociologii v prvním ročníku? Mezi učiteli jsem jí tu nenašla. Díky za reakce
Prof Čech a Dostál od uživatele Jacky06 Prosím, jsem prvák. Můžete mi napsat, co můžeme čekat od profesora Čecha a Dostála? Co obnáší zkouška v jejich předmětech (Komunikace a…
rozvrh pro prváky spec.pedagogiky od uživatele adlinka Ahoj,teď jsem se dívala na rozvrhy a u každého předmětu je vykřičník ( platný od 3.10.2011)a tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo ví jako…
1
0
žádné příspěvky (poslední aktivita 26.9 2011)
zvolení směrů studia ještě před… od uživatele Lukenka Ahoj, prosím o informace, co všechno obnáší předměty na Mgr. SPPGU - Tělesná výchova s didaktikou a Hudební výchova s didaktikou nebo druhý…
Bezpečnostní studia od uživatele pepareznicek Zdravim, mám na Vás velkou prosbu!! Potřeboval bych vedět jak je tento obor náročný.. Jestli jetam hodně matematiky atd.. nebo tam jsou spíš…
Volitelné předměty - EHS od uživatele rev Ahojte, na konci zimního semestru (1. semestr celkově) nám v IS vyskočila možnost zvolit si dvě skupiny volitelných předmětů. Kdo jste si…
Předměty od uživatele danijels Prosím, nevíte jak je to s tím, když nedám zápočet? Lze si předmět zapsat příští semestr? Jsem v prváku a nevím, jak to je. Předměty si asi…
zkoušky od uživatele janyka3 ahoj, prosim nevíte ja to chodí, když nekdo neudělá na potřetí zkoušku.? jestli je možný to zkusit i po čtvrtý? popřípadě kolik za to chtěji…
testcentrum od uživatele ynax můžete někdo napsat prosím, jak to tam chodí? Nemáme zadaná data zkoušek - prý se máme dostavit kdykoliv během ledna a zkoušku udělat. Jak…
zkouška a seminárka u Novotného od uživatele čendamíša ahoj, nějak jsem nestihla žádnou přednášku u Novotného. Mám udělat seminárku a pak zkoušky. Poradíte mi někdo cestu? díky. míša