Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkoušky z teorie výchovy - Kohoutová

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Zkoušky z teorie výchovy - Kohoutová
8.7 2010
Opisovat u Kohoutovy se sice moc neda, ale kdyz v jednom semestru opakuje doblba stale porad stejnych 50 otazek, ze kterych se potom ssplacne test o nejakych 20 otazkach, tak se to nauci i cvicena opice. Akorat to nechce hlasit se na prvni terminy a kdyby se to proflaklo, tak ani na posleni. Ale neco mezi. Kdy uz se vi, co tam bude, ale jeste neni ochota to zmenit (i) (lightbulb emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 11550
7.7 2010
Kohoutovou jsme měli na rétoriku, opisovat se nedalo a nikdo to nedělal. Test se dal udělat, ale bylo potřeba alespoň něco znát, ne všechno se dalo tipnout. Jinak Dubského neznám, ale k Farkové bych přidala Havlíka (zkouška ze sociologie byla maso)
Studentský účet
banánů: 86
30.6 2010
Měla jsem zkoušku minulý týden a všichni opisovali.
Studentský účet
banánů: 1
30.6 2010
Souhlasím, je to s nima fakt hustý.
Studentský účet
banánů: 1
26.5 2010
Jen bych k Dubskýmu přidala Farkovou (u tý je to fakt nutnost)
Studentský účet
banánů: 168
23.5 2010
Děkuji za odpověď a povzbuzení. Doufám, že to dám i já v pohodě. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 611
23.5 2010
U žádnýho jinýho vyučujícího se nemusíš drtit tak, jak u Dubskýho. Já ZK u Kohoutový dělala zhruba před rokem - byl to test a v polovině případech se dal logicky natypovat, ikdybych se neučila vůbec... žádný záludnosti. O všem nás předtím informovala v hodinách. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 11550
Zkoušky z teorie výchovy - Kohoutová
22.5 2010
Jsem na kombinovaném studiu 1 roč. Sppg. U prof. Kohoutové budeme mít zkoušku formou testu. Najde se někdo, kdo mi napíše, jak probíhá zkouška, zda se musím drvit jak u Dubského??? Moc děkuji za každý příspěvek. :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 611
celkem příspěvků: 8; stránka: 1