Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravné kurzy

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: Přípravné kurzy
27.8 2011
Ráda bych nastoupila na Mgr studium spec. pedagogika - učitelství. Musím absolvovat vyrovnávací kurz. Bohužel termín je 1. a 2. září, takže se bohužel jako učitelka prvňáčků rozhodně nemůžu zúčastnit. Musím tedy bohužel přijít až na závěrečný test.
Je závěrečný test těžký, nebo jsou to jen základy? Je možné si na něj přinést zápisky a v průběhu testu s nimi pracovat(opsat)? Je na vypracování otázek dostatek času? Vyhazuje se od této zkoušky a je možný opravný termín?
Děkuji za každou informaci k tématu!!!
Studentský účet
banánů: 9
4.9 2010
Zvládla bych přechod z Bc. (obory žurnalistika - ekonomie) na SMK Mgr.? Nebo je obsah oborů hodně jiný? Díky :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
11.4 2010
Přípravný kurz se musí absolvovat, pokud se přechází z jiné školy. Pokud má člověk vystudovaného bakaláře na jiné škole a dále chce pokračovat magistrem na UJAKU. Jsou to tři dny najlévárny zakončené testem. Dá se to však vydržet a ten srovnávací test je pak brnkačka 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 17
9.3 2010
Na žádný kurz jsem nechodila - stačila mi příprava doma a už jsem na Mgr :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 196
13.2 2010
Na přípravný kurz jsem chodila - přecházela jsem na Mgr. z jiné školy, ale musím říct, že byl celkem k ničemu...
Studentský účet
banánů: 10
10.11 2009
Pripravne kurzy se delaj, jen pokud byste chteli v ramci studia UJAKU prejit na jiny obor. (napr. bakalare delate na Vzdelavani dospelych a v magisterskem studiu byste chteli prejit pod Specialni pedagogiku)
Studentský účet
banánů: 11679
8.11 2009
Taky souhlas - přípravné kurzy nejsou potřeba (ale pořádají se) a v čem budou ze SŠ mezery, tak se dá zvládnout samosetooo .... doučenim :-D (teeth emoticon) Já mám mezery snad jen v matice, páč toho ola jsme od druháku nikdo neposlouchal :-D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 1461
20.10 2009
Souhlasim s ostatnimi. Ze Stredni skoly neni potreba zadna priprava, ale pokud by si chtela na teto skole studovat Mgr. a prisla by si od jinud, tak musis slozit rozdilovou zkousku (skola porada pripravny kurz).
Studentský účet
banánů: 170
15.10 2009
Souhlasím s Lolisou. Potřeba nekjsou, jen možná budeš muset něco málo dohánět doma po večerech v závislosti na předchozím studiu.
Studentský účet
banánů: 36
13.10 2009
Zvlášť ta historie je vyhlášená, viď ;-) (wink emoticon) Někteří vyučující jsou názoru, že nemůžeš nic pochopit, pokud neznáš historii novinařiny (což většina lidí z jiných škol nezná) a pak si na na tobě se zájmem "zgustnou"...
Studentský účet
banánů: 4
11.10 2009
Přípravné kurzy určitě nejsou potřeba. Další studium budeš mít ulehčené/ztížené tím, na jakou školu jsi chodila. Třeba na oboru Sociální a masová komunikace se často mluví o událostech z historie, s čímž mají lidi z obchodních škol apod. trochu problém, páč něměli dějepis, ale všechno se dá dohnat ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1965
Přípravné kurzy
11.10 2009
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli škola pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca
Účet středoškoláka
banánů: -115
celkem příspěvků: 12; stránka: 1