Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Speciální pedagogika (Bc.)

celkem příspěvků: 67; stránka: 1 2 3 4
Re: Speciální pedagogika (Bc.)
16.8 2010
No třeba já... Zrovna jsem chtěla zjišťovat, zda-li nenastupuje někdo z Klatov nebo blízkého okolí, neboť jsem se dočetla o možnosti volby studijní skupiny. Vzhledem k tomu, že nikoho neznám, tak to asi nebude důležité.
Ty už jsi se někam zařadila? A jaké máš pocity s blížícím se počátkem akademického roku? Znáš někoho ze svého okolí, kdo na ujaku tento obor studuje? Písni na primát nebo na e-mail: zdenka.cerna@airweb.cz
Kdyby někdo další navštívil tento server a byl z Klatov, ozvěte se, prosím. Musím si zřídit svůj účet, jsem přihlášená na manžela..., ale sleduji zdejší dění. Díky - Zdeňka
Studentský účet
banánů: 72
16.8 2010
Ahoj, najdu tu někoho kdo taky letos nastupuje do Prahy na Ujak - Spec. ped. - vychovatelství kombinovaně? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 80
21.5 2010
V prváku je praxe 3 dny. Zařízení má být vzdělávací, nebo výchovné (státní nebo soukromé). Máš napsat svůj dojem z klimata praxe, popsat prostředí a dopsat svůj názor. Proběhlo to bez problému. (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 681
12.5 2010
Hm, hm, hm... my praxi v prvaku teda nemeli... az ve druhaku. Ale je mozny, ze jsme rozdilny rocniky a tak se to zmenilo... Na UJAKu je vsechno mozny. Dokonce bych rekla, ze i zakony gravitace tu obcas plati presne opacne 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 11679
2.5 2010 (naposledy upraveno 13.5 2010)
Praxe je naprosto v pohodě. Můžeš jí vykonat v nějaké státní nebo soukromé instituci (musí být alespoň trochu příbuzná oboru, který studuješ). Praxe je v druhaku 1 týden a v třeťáku pokud se nepletu jde o 2 týdny (v druháku můžeš praxi vykonat u stejné instituce, kde si byla v prváku). Na závěr musíš napsat práci podle průvodce (průvodce je dobré si pořádně pročíst - já jsem praxi v druháku přepisovala 2x). Práce nesmí být totožné.
Studentský účet
banánů: 170
24.4 2010
Nemam pocit, ze by nejaky predmet byl extremne tezsi, nez ostatni, spis zalezi na profesorech, koho na predmet dostanes. U jednoho to muze byt naprosto v pohode a druhy profesor bude vyzadovat hlubsi znalosti. Jeden ucitel ti da test a druhej si te muze zkouset ustne, ikdyz to v dnesni dobe asi ani nehro, pac u kombinovanyho studia je 99% vsech zkousek pisemnych. Takze jednoznacne odpovedet se neda. Praxe probiha tak, ze v prvaku neni zadna, ve druhaku mas 1 tyden a ve tretaku 2 tydny. Muzes si zvolit jakekoliv adekvatni pracoviste a muze byt v obou rocnicich stejne, akorat zapoctova prace se musi lisit. Zadny drama.
Studentský účet
banánů: 11679
Speciální pedagogika (Bc.)
23.4 2010
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jaký předmět je nejtěžší a vyžaduje největší přípravu při tomto stud.oboru-kombi studium. A ještě jeden dotaz- praxe se odehrává celé 3 roky v jednom (školském, sociálním) zařízení nebo každý rok jinde? Díky za zkušenosti i dojmy.

:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 72
celkem příspěvků: 67; stránka: 1 2 3 4