Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

AUDIOVIZUAL. KOMUNIKACE

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: AUDIOVIZUAL. KOMUNIKACE
23.2 v 10:02
Aoj, zajímalo by mě jestli je tu někdo , kdo tenhle obor studuje - jak jste spokojeni s tím, co se tam probírá, učí...? Doporučili byste tenhle obor např. známým?
Studentský účet
banánů: 317
19.9 2011
Ahoj, někdo kdo nastupuje do 1.ročníku AVKT prezenční formou? Ráda bych poznala své budoucí spolužáky. 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 14
15.9 2011
Jen taková zbytečná vsuvka - pamatuji si, jak jsme zrovna probírali lhůty ve správním řízení a z vedlejší učebny se ozývali zvuky z animovaných filmů, pak skřeky z hororů, pak výbuchy z akčních scén .... zřejmě zajímavá ukázková hodina ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč tohoto fóra
banánů: 1461
7.9 2010
kdo jdete do 1.ročníku - prezenční forma -napište mail Tereza.hodulova@seznam.cz-ráda budu s někym sdílet info a rady! :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 39
7.9 2010
kdo jdete do 1.ročníku - prezenční forma -napište mail Tereza.hodulova@seznam.cz-ráda budu s někym sdílet info a rady! :) (smile emoticon)
Studentský účet
29.7 2010
Ahoj, je to obor zaměřen na divadlo, film, televizi. Výuka je zábavná a do stávající doby jsme měli možnost se setkávat s jedinečnými lidmi. Nevím a sama se bojím jak to bude po "převratu", který donutil několik snad i desítek profesorů opustit univerzitu.
Studentský účet
banánů: 9
13.7 2010
čau čau, tiež sa chystám na dalsi sk.rok studovat tento obor ale nasiel som o nom len malo informácii... nenašiel by sa niekto kto by mi mohol poskytnut niake lepšie info?
Studentský účet
banánů: 14
24.6 2010
U nás na škole je jedna velká výhoda,a to,že 90% učebnic jsou vydávány u nás ve škole a proto je přímo tam přímo koupíš, nějaké mají i v knihovně,kdyby se ti chtělo je kopírovat nebo scanovat.
Studentský účet
banánů: 2568
AUDIOVIZUAL. KOMUNIKACE
23.6 2010
Ahoj, chystám se na UJAK,nakonec jsem se rozhodla pro aud.kom.
Nebylo by možné od někoho dostat doporučení na nějakou literaturu,kterou bych si mohla už pořídit? Popřípadě rovnou získat nějaké studijní materiály,které jste používali?
Skoro nevím co mě čeká,proto budu za každou radu velice vděčná!! Kdyby se našel někdo,kdo by byl schopen mi dávat RADY napište klidně na FB - Tereza Hodúlová
DĚKUJU mějte se
Studentský účet
celkem příspěvků: 9; stránka: 1