Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Na jaké chodit přednášky?

celkem příspěvků: 18; stránka: 1
Re: Na jaké chodit přednášky?
29.1 v 16:35
Záleží jak se učíte, pokud jste schopni se naučit na nějakou zkoušku přes noc - vzhledem k množství předmětů, víc času na to prostě není. Tak na přednášky chodit nemusíte.
Je pravda, že některé jsou dost zbytečné - já osobně jsem nebyla nikdy na informatice, kvanta B a některé další. Ale co se týká takových těch teoretických předmětů, kde se musíte učit pojmy zpaměti, tak je dobré na přednášku občas zatít, alespoň večer před zkouškou to pak nevidíte poprvé :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
15.9 2011
22.06.2010 19:19 rrezen napsal(a):
První týden choďte na všechno! Zjistíte na co má opravdu smysl chodit. Ti odolnější vydrží i dva týdny :D (teeth emoticon) Řekněme si ale narovinu, jak to vlastně je... Spousta lidí po vystudování této školy neumí zhola nic. Není to kvalitou studia, ale jejich přístupem k němu. Takoví lidé chodili často do studentských klubů, za svítání po čtyřech domů a dnes hezke auto, hezkou holku, plnou penezenku a s trochou stesti je jejich prace bavi. Proto vám, Prváci, říkám, že si studium na naší univerzitě zamilujete. :D (teeth emoticon)

No ale co já jsem tak zase četl tak je velice vysoká umrtnost, tímhle stylem dostudovat je umění..
Studentský účet
banánů: 14
18.7 2011
tak ted sem se pobavila....:-D (teeth emoticon) takže některé přednášky jsou k ničemu?
Studentský účet
banánů: 56
4.12 2010
Já bych řekla, že by si to měl rozhodnout každý sám nač bude chodit. Já jsem třeba v prváku chodila podstivě jen na kvanta a sem tam i na PBFT. Ovšem ve druháku nechodím na nic a zatím nemám žádné problémy. Podle mně je to stejně všecko o samostudiu. Někdy mi ty přednášky příjdou kompletně k ničemu. :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 2026
4.12 2010
Tak už ani na Kvantitativní metody se nemusí chodit :D (teeth emoticon).. Je super, že jsou natočené na e-learningu :) (smile emoticon).
Studentský účet
banánů: 537
12.8 2010
Výhoda vysokých škol choď jen na to na co potřebuješ já vyletěla na matice a také na tom že jsem se přecenila a šla jsem na distanční studium - e-learning kde jsme za první hodinu kvant probrali 60 stranek z matiky :-@ (angry emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
12.8 2010
Kámoška chodí jen na cvika a to jen tam kde se hlídá docházka ale je fakt že každý rok něco opakuje :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
27.6 2010
Chodte na to,na co nejsou skripta a na predmety,ve kterych se pocita.
Studentský účet
banánů: 341
22.6 2010
První týden choďte na všechno! Zjistíte na co má opravdu smysl chodit. Ti odolnější vydrží i dva týdny :D (teeth emoticon) Řekněme si ale narovinu, jak to vlastně je... Spousta lidí po vystudování této školy neumí zhola nic. Není to kvalitou studia, ale jejich přístupem k němu. Takoví lidé chodili často do studentských klubů, za svítání po čtyřech domů a dnes hezke auto, hezkou holku, plnou penezenku a s trochou stesti je jejich prace bavi. Proto vám, Prváci, říkám, že si studium na naší univerzitě zamilujete. :D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 12
20.6 2010
Plus jsou někdy některé přednášky hodnocené bonusovými body, když třeba má přednášek nějaký host či odborník z praxe. Tak je dobré sledovat, kdy se konají a určitě na ně přijít. Bonusový bod se dycky hodí.
Studentský účet
banánů: 997
12.1 2010
Nejlíp uděláš, když budeš chodit na všechny přednášky. Jsou sice nepovinné, ale aspoň si uděláš přehled o tom, co se v daném předmětu probírá. Až se to budeš na zkoušku, pomůže ti, že to už pro tebe není španělská vesnice. Navíc někteří vyučující mají přehled o těch, co tam chodí pravidelně. Může ti to u zkoušky pomoct.
Studentský účet
banánů: 705
15.12 2009
je dobré podívat se na public vyučujících, jaký je obsah té přednášky, zda jedou vyloženě podle textu přednášky nebo ne. Taky jestli už jste někdy danou látku probírali, a tak víte, o co go. Spíš chodit na ty, co jste v životě neměli. Pak už člověk za ten semestr nebo rok pozná, kde je třeba chodit a kde je to "ztráta času" ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 254
10.12 2009
asi na všetky, často sa hodnotí aj účasť a zrejme ako v minulosti treba byť aj videný
Studentský účet
banánů: 16
9.12 2009
Tak, tak, tak jedině přednášky pí. Stoklasové a její cvika ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 48
7.12 2009
jj přesně tak.. většinu přednášek pochopíte popř. obkecáte, ale kvantitativní metody opravdu se dají pochopit z přednášek pí. Stoklasové :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 361
7.12 2009
To je fakt, všechno ostatní se dá nějak obkecat anebo sehnat, ale v kvantech i když si ty přednášky seženeš, tak je s největší pravděpodobností nepochopíš.
Studentský účet
banánů: 678
30.11 2009
Určitě chodit na každou přednášku z Kvantitativních metod A! Tyhlety přednášky Vám dají nejvíc ze všech! ;-) (wink emoticon) Nebýt jich, tak kvantama neprojdu za žádnou cenu...
Studentský účet
banánů: 2004
Na jaké chodit přednášky?
23.11 2009
Na jaké chodit? Na jaké přednášky se přímo zaměřit? Kde je "povinná účast"?
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 18; stránka: 1