Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

nauka

celkem příspěvků: 33; stránka: 1 2
Re: nauka
7.12 2010
V testu jsou příklady i teorie. Teorie je a,b,c

06.12.2010 12:27 aklutep.z napsal(a):
Tak nic,heslo asi nemá nikdo,ještě otázečka,z čeho asi bude testík do Nauky?Má už někdo hotovo z dálkařů?

Studentský účet
banánů: 349
7.12 2010
A to, že dálkaři nemají průběžák máte odkud? Pokud vím, tak průběžák je, akorát se píše ve stejný den jako zkouška. Z průběžáku musíte mít aspoň 12b, aby vás připustili k ústní zkoušce.

06.12.2010 18:34 Nadulik napsal(a):
Peti, ale dálkaři test nepíší, máme jen zkoušku. Průběžák mají jen prezenční. :-O (omg emoticon)

Studentský účet
banánů: 349
6.12 2010
Peti, ale dálkaři test nepíší, máme jen zkoušku. Průběžák mají jen prezenční. :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 73
6.12 2010
Tak nic,heslo asi nemá nikdo,ještě otázečka,z čeho asi bude testík do Nauky?Má už někdo hotovo z dálkařů?
Studentský účet
banánů: 75
5.12 2010
Taky by mě zajímalo. Pokud někdo má prosím o zprávičku, díky.
Studentský účet
banánů: 73
4.12 2010
Nevíte někdo heslo do Nauky o podniku pro dálkaře pro VES?díky
Studentský účet
banánů: 75
26.10 2010
Je fakt, že mi přednáška z nauky připadala jako opakování z prváku na obchodce, zvláště po maturitě z účetnictví, ale ještě není po zkoušce a říká se: neříkej hop dokud nepřeskočíš. :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 24
4.9 2010
Vazeni,letos odchazi nejvetsi san na Nauku,takze to bude zase o trochu lehci:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 341
2.9 2010
Tak tenhle předmět jsem sice na obchodce neměla, ale myslím si, že se i tak dost věcí probralo v hodinách jak jsem pročítala o co půjde. Uvidíme při závěru jestli budu mít štěstí. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 227
11.5 2010
Je pravda, že obchodka mi hodně pomohla co se týče tohohle přemětu, docela obdivuju lidi s gymplu, musí to být pak záběr naučit se to všechno...
Studentský účet
banánů: 1247
23.2 2010
Já jsem taky z gymnázia, ale nauka mi celkem sedla, sice první hodiny na seminářích jsem absolutně netušila, která bije, skoro nic jsem nedokázala spočítat..ale když jsem na to během zkouškového období opravdu pořádně sedla, tak nebyl problém, najednou to všechno začalo dávat souvislosti.-)takže žádný strach.) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 106
16.2 2010
Souhlasím, dá se to zvládnout i bez obchodky. :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 997
nauka
26.1 2010
No nauka o podniku není težká,ti co ji měli na střední mají výhdu, ale musí se taky učit. Já jsem z gymplu a byl to docela záběr, ale dá se to když se snažíš :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -6
celkem příspěvků: 33; stránka: 1 2