Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

nauka

celkem příspěvků: 33; stránka: 1 2
Re: nauka
18.10 2011
Zdravím, jak prosím vypadá průběžák pro kombi z tohodle předmětu? Díky Domča :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 28
8.1 2011
Ahoj jak vypadala zkouška z nauky pro dálkové? Byl už jste někdo - zajímá mě průběh - počítání i ústní?
Studentský účet
banánů: 50
3.1 2011
Zase zalezi na vyucujicim. Ale byva to bud ve tride ci v kancelari. Vetsinou s pripravou,tak 2 lidi zaraz.Plus minus tak 15 min max.
Studentský účet
banánů: 333
3.1 2011
A tu zkoušku děláš někde na katedře přede všema studentama?Jak dlouho to asi trvá?
Studentský účet
banánů: 97
1.1 2011
Na zkousce je pouze teorie,takze zadne priklady se ucit nemusite. Projdete si cela skripta a snazte se od kazdeho neco pochytit.Na zkousce je to takovy prurez,kazdy vyucujici to ma jinak-nekdo dava dve otazky nekdo se pta vic.
Studentský účet
banánů: 333
30.12 2010
ahoj, zdravím hlavně prezenční....co bylo na opravném testu z nauky?? jsem e-learning a budu psát opravný 7.1 :-@ (angry emoticon) a bohužel v tom plavu. Gratuluji Veveronica k zkoušce - tam já ani nedojdu.
Studentský účet
banánů: 15
27.12 2010
Už jsem byla u zkoušky, kladl různé otázky, z každé kapitoly něco, takže se hlavně na něco nevykašlete.. Byl v pohodě, mohla jsem si vybrat ke konci co mu chci ještě říct a pak jsem se měla zhodnotit.. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
14.12 2010
Ty jo,tak to by bylo super,dám ti vědět,na co jdu já a kdy a taky dám vědět.Tak držím palec
Studentský účet
13.12 2010
to by mě taky zajímalo jak to probíhá u té zkoušky jestli se spíš ptají nebo ne no uvidíme necháme se překvapit nevím kdy vy, ale já už 4. ledna
Studentský účet
banánů: 221
12.12 2010
Dotaz - po "úspěšném" testu následuje zkouška. Vyberu si otázku a hovořím, jako u maturity? Nebo W. Bernatík klade různé otázky? Jak dlouho zkouška trvá, byl už jste někdo? DĚKUJI.
Studentský účet
banánů: 4
12.12 2010
Jo tak to mě taky a hlavně v tom teda úžasně tápu. No jsem zvědavá jak dopadnu u zkoušky. Zrovna se to snažím narvat do hlavy, ale je toho hrozně moc a když u přednášky vyučující prohlásí, že on sám vzorce neumí, tak to opravdu na jistotě moc nepřidá...
Studentský účet
banánů: 73
12.12 2010
A nevíte, v Nauce budou i příklady?Já už fakt nevím,co se mám učit :-) (smile emoticon) momentálně mi přijde důležité všechno :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
8.12 2010
AHA,tak to je škoda :-( (sad emoticon)
Studentský účet
8.12 2010
Lalli je taky v prváku - elearning. Takže max. bude vědět ten písemný test-jestli ho už psala...
Studentský účet
8.12 2010
Takže Lalli,ty jsi v kterém ročníku?Už jsi byla na zkoušce z Nauky?Zajímalo by mě totiž,co chce po studentech,jaké má nároky a na co se nejvíc zaměřuje při zkoušení i testu.
Studentský účet
8.12 2010
Ještě by mě zajímalo Lalli-když celá zkouška trvá 2 hodiny a má tam být jak test tak ústní zkoušení a limit je 70 studentů-jak to zkoušející stihne??? Nevíš? Nějak mi to časově nesedí...
Studentský účet
8.12 2010
Dálkaři kombinovaní nepíší průběžný test v prosinci, ale budou ho psát v den zkoušky a hned potom (pokud to udělají) půjdou ke zkoušce. Kdo má elearning, tak píše průběžák v prosince a v lednu je zkouška. Jo a měla by být ustní.. zkouška bude jen z teorie.
Studentský účet
banánů: 3
7.12 2010 (naposledy upraveno 7.12 2010)
Jsem vyřízená,teď už opravdu nerozumím ničemu ;-( (cry emoticon) Takže z Nauky bude první test a hned potom ústní zkouška? Nebo další písemná? Jak to všechno sakra všichni víte?
Studentský účet
7.12 2010
07.12.2010 15:00 Mayuszka napsal(a):
A to, že dálkaři nemají průběžák máte odkud? Pokud vím, tak průběžák je, akorát se píše ve stejný den jako zkouška. Z průběžáku musíte mít aspoň 12b, aby vás připustili k ústní zkoušce.

Ano písemný test máme, ale tím, že je to v jeden den se zkouškou, tak to beru jako součást zkoušky a ne jako průběžný test... A k té nauce, proč je teda i v seznamu pro kombinované studenty pro rok 2010/2011? Je úplně dole, takže ji tam připsali dodatečně, ale je tam!
:-S (confused emoticon)
Studentský účet
7.12 2010
Heslo pro dálkaře není. Nauku o podniku mají jen pro elearningové.

04.12.2010 20:00 aklutep.z napsal(a):
Nevíte někdo heslo do Nauky o podniku pro dálkaře pro VES?díky

Studentský účet
banánů: 357
celkem příspěvků: 33; stránka: 1 2