Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Re: Náročnost

celkem příspěvků: 10; stránka: 1
Re: Re: Náročnost
29.1 v 16:31
Systém předmětů snad stejný jako na všech ostatních škol.
Status A
- povinné předměty, musíte splnit když nesplníte při opakování, tak letíte
Status B
- vybíráte si ze seznamu, musíte mít určitý minimálí počet kreditů
- některé obory mají hodně málo na výběr takže nakonec musí splnit všechny, ale jak říkám záleží na oboru
Status C
- volitelné předměty z jiných kateder, zase splnit minimální počet kreditů jak u statutu B
- pokud nedáte zkoušku nevadí, vezmete si prostě jiný předmět, hlavně ale po třech letech, kdy jdete ke státnicím tak musíte mít minimální počet kreditů (tuším že 18) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
21.7 2011
přijímaček se nebojím,na ty se naučím,ale pak se bojím toho,že nebudu stíhat...
Studentský účet
banánů: 56
20.7 2011
některé předměty se dají vybrat?nebo jak to je?
Studentský účet
18.7 2011
no já taky myslím že to nebude legrace....studovat se teprve chystám,ale rozhodně to neberu na lehkou váhu...
Studentský účet
15.9 2010
To Michal: Bohužel ani jeden obor jsem nestudovala,tak muzu poradit jen to,aby sis prosel predmety,ktere mas za cele studium zvladnout a porovnat rozdily a rozhodnout se podle toho co ti vic sedi...
Studentský účet
banánů: 341
15.9 2010
Zdravím, měl bych takovej dotaz, docela spěchá, byl bych vděčný za odpověď..Jsem přijat na dva obory..veřejná ekonomika a správa a sociání management...nejsem zrovna nejnadanejší typ studenta a proto by mě zajímalo, který obor se dá lépe zvladnout(účetnictví a matematika je pro mě Španělská vesnice)...díky moc za ochotu s pozdravem Michal
Studentský účet
banánů: 10
3.8 2010
I kydž se teprv na výšku chystám, tak souhlasím s prvníma dvěma příspěvky - pokud si člověk vybere svůj obor, který ho baví, znamená to vcelku velké ulehčení (studuje se líp) a pokud je naučený se tak nějak aspoň trochu připravovat tak by neměl být nějaký problém a zbyde i čas na tu volnost a zábavu :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
11.5 2010
Souhlasím s tím, že výška není o volnosti a zábavě...spoustu známých, kteří to takhle udělali skončili nebo tak tak prolizaji s kreditama. Opravdu je to hodně i o tom jestli tě to bavi, pokud už samotny obor bere člověk s nechutí, pak nemá cenu se nutit do učení...pokud to člověka baví je to hned o něčem jiném. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1247
3.11 2009
Hodně záleží na osobním přístupu každého z vás!!Když se na výšce rozkoukáš, pak víš, kde si můžeš dovolit trochu vypustit a kde pořádně zabrat!!Ale ze všeho nejdůležitější je vybrat si ten obor, který tě bude bavit. A pak náročnost nehraje žádnou roli. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 23
Re: Náročnost
2.11 2009
Podle mého názoru to není procházka růžovým sadem.Nesmí se to podceňovat.Všichni říkají, že vysoká škola je o volnosti a zábavě, ale není to pravda (ti lidé co si to myslí na to dojeli a dojedou) 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 78
celkem příspěvků: 10; stránka: 1