Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 46; stránka: 1 2 3
Re: Náročnost studia
31.10 2010
12.08.2010 14:29 Gabce napsal(a):
nesmi se nic podcenit a pekne se ucit. Je pravda ze na tedle skole je mnoho predmetu ale kdyz clovek chce vse zvladne.
ani v realnem zivote neni nic lehke takze po nastupu do 1. rocniku nehazet flintu deo zita a BOJOVAT!

nooo dobre napisane suhlasim nehazet flintu deo zita a BOJOVAT!

<3 (love emoticon) 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 2441
18.10 2010
Na nasi univerzite OPF v Karvine to neni moc narocne,zalezi ktere predmety.Nektere jsou typicke vypadavajici matika,finance,ucto-takove tezke.
Studentský účet
banánů: 67
15.9 2010
Zdravím, měl bych takovej dotaz, docela spěchá, byl bych vděčný za odpověď..Jsem přijat na dva obory..veřejná ekonomika a správa a sociání management...nejsem zrovna nejnadanejší typ studenta a proto by mě zajímalo, který obor se dá lépe zvladnout(účetnictví a matematika je pro mě Španělská vesnice)...díky moc za ochotu s pozdravem Michal
Studentský účet
banánů: 10
25.8 2010
Tak uvidíme letos nastupuji a nejsem si zatím ničím jistá, ale podle příspěvků níže to rozhodně nebude procházka růžovým sadem jak na střední. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 227
12.8 2010
nesmi se nic podcenit a pekne se ucit. Je pravda ze na tedle skole je mnoho predmetu ale kdyz clovek chce vse zvladne.
ani v realnem zivote neni nic lehke takze po nastupu do 1. rocniku nehazet flintu deo zita a BOJOVAT!
Studentský účet
banánů: 1135
12.8 2010
Studentský účet
12.8 2010
Studentský účet
19.6 2010
Je to dobrá škola, doporučuji, akorát prý bude ještě větší síto než předtím, ale to je všude, taky se změnila forma bakalářské práce, ale konkrétnosti ještě nemám, takže nic zajímavého. S obtížností asi nebudu strašit, pokud se někdo snaží a má v tom pořádek, tak je poměrně velká šance to zvládnout. Možná máte jiný názor, ale za klíčové předměty (z mého úhlu pohledu) považuji účetnictví/daně a PBFT (peníze,banky), no a kvanta(matika, ale s tím se asi počítá), mít tak akorát béčkových a céčkových předmětů(už na začátku druháku) a učit se už na první termíny zkoušek(v srpnu přecejenom raději chrápu u vody). Naučit se hledat informace a dělat si časové rezervy, ať můžete i trochu žít po svém(každá škola i práce je v tomhle omezující-časově, ale v rámci snížení stresu je lepší nevymazávat svoje oblíbené činnosti a přátele, ale utřídit si školu(a ostatní záležitosti) co jak nejlépe to jde, ať v ní nemusíte sedět od 8 do 8, a pak do noci psát seminárky, což je běžné v mém případě). prostě jako v životě :) (smile emoticon) (smile emoticon) postavit se před problém, vyřešit problém(2+2=4), neohlížet se, nevzdávat se. Snad vám moje přetrapné kecy pomůžou(jsem obor EI,končím 2.ročník), takže hodně štěstí.

4pajuska:ještěže se řídím heslem "co mi není rovno po tom je mi h...." tohlo se mě netýká, je mi to fuk.
Studentský účet
banánů: 75
5.6 2010
Podle mého názoru, je tato fakulta kvalitní příprava na budoucí praxi. Jen se učit a chtít se něco naučit. Mrzí mě, že je tu spousta lidí, kteří si myslí, že dostanou zkoušku zadarmo... Ti by se nad tím měli zamyslet.. Ale jinak pohoda.
Studentský účet
banánů: 154
31.5 2010
Já myslím, že tahle škola se dá s přehledem zvládnout. Je pravda, že je to tady šílené, co do počtu předmětů, ale všude je něco. Jsou tu dobří a vstřícní vyučující. Je lehké se tady dostat, ale celkem těžké se urdžet. Myslím, že se tu dostane každý, ale udrží se jen ta elita. Bez trošky snahy a občasného učení to nepůjde, ale to je všude stejné. :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 83
11.5 2010
Určitě se to zvládnout dá, jde jen o to se učit a hlavně se na učivo podívat včas, pokud chce někdo zvládnout skripta večer před zkouškou tak to jde těžko. Pokud se to bere poctivě pak jsou zkoušky zvládnutelné ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1247
17.2 2010
Souhlasim, da se to zvladnout,ale je potreba se ucit,jinak to hodne decek nedava..
Studentský účet
banánů: 2196
15.2 2010
Dá se to zvládnout..v půlce semestru se píšou průběžné testy a na ně se už musíš naučit takže před zkouškou něco umíš..zkoušky nejsou těžké, ale je jich opravdu hodně..u některých se stačí učit málo, u některých celé skripta záleží na předmětu a na vyučujícím..
Studentský účet
banánů: 1545
20.1 2010
Dá se to zvládat, pokud se aspoň trošku dokopeš k učení. Jsou předměty, kde se dá učit až den před zkouškou, ale i předměty, kde nestačí ani dva týdny před. Já studuju kombinované a je to docela fuška, i když se to dá zvládnou, když opravdu chceš.
Studentský účet
banánů: 349
17.1 2010
tak si myslím, hlavně to chce mít dobrý odhad co je a co není těžké... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: -6
20.12 2009
to bobo 952: dá se to stíhat, ale člověk musí být trochu akční. na všechny přednášky chodit nemusíš, ty lehčí předměty, kterých je tu většina, se dají v klidu naučit. u těch těžších choď a uvidíš že stihnout se to dá... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 32
15.12 2009
taky si myslím a cítím, že to zrovna jednoduché není, zvlášť když do školy dojíždíš. Nicméně jsem ve druhém ročníku i brigádu sem tam stíhám. Jde jen o to, přemýšlet a plánovat trošku dopředu...seminárky jsem napsala už v druhém týdnu školy, takže se teď věnuju jen samotnému studiu a nic mě od něj nezdržuje. To je nejdůležitější, rozvrhnout si všechno tak, ať se to dá zvládnout a ne na poslední chvíli. Ale je to hodně o štěstí na otázky a podobně.
Studentský účet
banánů: 254
9.11 2009
Predmety jsou lehke i tezke. ale neda se to takhle definovat. jsou tezke predmety kde ma clovek stesti dostane lehkou otazku a naopa
k jsou lehke predmety, ale kdyz se ucitel spatne vyspi tak ma clovek smulu. ja v prvnim semestru jsem nemela ani jednu zkousku na poprve a brecela jsem ze tady koncim. nakonec krome jednoho predmetu jsem dala vsechny zkousky na druhy pokus behem dvou tydnu. a prisly mi lehci oproti tem prvnim...ale tech predmetu je fakt kotel hodnea postupem casu jich pribyva... (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 733
2.11 2009
Ja napriklad studuju dalkovo forma elearning a muzu rict ze se to da stihat ale je to tezsi...prezencni studium by nemnel byt problem ale vsude se treba ucit a nevzdavat se hned na zacatku
Studentský účet
banánů: 282
1.11 2009
Souhlasím s tím, co tady psali ostatní. Předměty většinou nejsou obtížné, ale je jich hodně. Není problém jen přes období výuky (to si může každý rozhodnout, jak moc to bude bulat), ale hlavně přes zkouškové období. Loni jsem měl 11 zkoušek za letní semestr (+ nějaké ty zápočty, které se u nás také oficiálně dělají o zkouškovém), což bylo časově velice náročné. Když pak slyším od ostatních, že mají třeba jen 5 zkoušek, tak bych sem asi podruhé nešel.
Studentský účet
banánů: 219
celkem příspěvků: 46; stránka: 1 2 3