Je to dobrá škola, doporučuji, akorát prý bude ještě větší síto než předtím, ale to je všude, taky se změnila forma bakalářské práce, ale konkrétnosti ještě nemám, takže nic zajímavého. S obtížností asi nebudu strašit, pokud se někdo snaží a má v tom pořádek, tak je poměrně velká šance to zvládnout. Možná máte jiný názor, ale za klíčové předměty (z mého úhlu pohledu) považuji účetnictví/daně a PBFT (peníze,banky), no a kvanta(matika, ale s tím se asi počítá), mít tak akorát béčkových a céčkových předmětů(už na začátku druháku) a učit se už na první termíny zkoušek(v srpnu přecejenom raději chrápu u vody). Naučit se hledat informace a dělat si časové rezervy, ať můžete i trochu žít po svém(každá škola i práce je v tomhle omezující-časově, ale v rámci snížení stresu je lepší nevymazávat svoje oblíbené činnosti a přátele, ale utřídit si školu(a ostatní záležitosti) co jak nejlépe to jde, ať v ní nemusíte sedět od 8 do 8, a pak do noci psát seminárky, což je běžné v mém případě). prostě jako v životě

(smile emoticon) postavit se před problém, vyřešit problém(2+2=4), neohlížet se, nevzdávat se. Snad vám moje přetrapné kecy pomůžou(jsem obor EI,končím 2.ročník), takže hodně štěstí.
4pajuska:ještěže se řídím heslem "co mi není rovno po tom je mi h...." tohlo se mě netýká, je mi to fuk.