Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 37; stránka: 1 2
Re: Náročnost studia
29.1 v 16:27
Škola celkem v pohodě, pokud na to nekašlete, nepíšete seminárky na poslední chvíli tak se to dá zvládnout. Je dobré chodit na přednášky protože někteří učitelé se na přednášce rozhodnou, že přítomným dají nějaký bonusový bod, ale záleží na předmětu.
Zkouškové pak celkem náročné pokud si napíšete víc než 10 předmětů. Ale některé předměty se dají zvládnout i když se na to vůbec nepodíváte a máte informace jen z přednášek.
Studentský účet
banánů: -9
24.7 2011
aha děkuji
Studentský účet
banánů: 53
23.7 2011
většinu skript najdete na publicu od vyučujících, některé ne, a je třeba koupit v tištěné podobě, v LS určitě KVanta B, makro, management, a ze ZS uričtě mikro, kvanta A (najdeš na netu) a stačí pouze přednášky, právo (jsou nové skripta). A samozřejmě angličtina. Hodně skript si můžete levně buď koupit, nebo nechat vytisknout,
Studentský účet
banánů: 534
22.7 2011
aha,takže v prvním ročníku toho není potřeba tolik?
Studentský účet
21.7 2011
najlepsie ked nastupis do skoly a vsade budu ponuky na predaj skript ale docela netreba vela v prvom rocniku nejake tie kvanta A alebo B mikro makro a pravo to as najskor mne bolo osobne treba
Studentský účet
banánů: 2255
20.7 2011
Jak zjistím jaká skripta budu potřebovat???
Studentský účet
18.7 2011
to asi záleží na každém jedinci....některému stačí málo a pochopí další,některému méně..
Studentský účet
29.6 2011
to ano skoda ze su tak "fajne" vyvazene predmety ze niektore 3 kredotive clovek sa uci uci uci a niektore 4 kreditove len staci pozriet nic tazke no
Studentský účet
20.4 2011
No jak co, na některé předměty se stačí juknout a nad některými strávím dosta času např. matika je tu celkem těžká asi tak že ji na poprvé udělá málokdo.
Studentský účet
banánů: 38
27.3 2011
ako sa vravi vsetko sa da ked sa chce je to len o tom neflakat ale aj ucit ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
21.11 2010
Tak za sebe mohu říci, že pokud si člověk pořádně mákne, tak nebude mít problém..ale pokud někdo očekává takový to "lážo plážo", tak bude asi poněkud šokován.. v prvním ročníku jsem měla co dělat, abych vše zvládla, ale ve druháku jsem už na ten vysokoškolský styl přeci jen naučená, tak mi to nečiní větší problém... ale záleží na každém osobně, jaký přístup zvolí.
Hlavní je nic nepodcenit ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 2011
31.10 2010
12.08.2010 14:29 Gabce napsal(a):
nesmi se nic podcenit a pekne se ucit. Je pravda ze na tedle skole je mnoho predmetu ale kdyz clovek chce vse zvladne.
ani v realnem zivote neni nic lehke takze po nastupu do 1. rocniku nehazet flintu deo zita a BOJOVAT!

nooo dobre napisane suhlasim nehazet flintu deo zita a BOJOVAT!

<3 (love emoticon) 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
18.10 2010
Na nasi univerzite OPF v Karvine to neni moc narocne,zalezi ktere predmety.Nektere jsou typicke vypadavajici matika,finance,ucto-takove tezke.
Studentský účet
banánů: 67
15.9 2010
Zdravím, měl bych takovej dotaz, docela spěchá, byl bych vděčný za odpověď..Jsem přijat na dva obory..veřejná ekonomika a správa a sociání management...nejsem zrovna nejnadanejší typ studenta a proto by mě zajímalo, který obor se dá lépe zvladnout(účetnictví a matematika je pro mě Španělská vesnice)...díky moc za ochotu s pozdravem Michal
Studentský účet
banánů: -3
25.8 2010
Tak uvidíme letos nastupuji a nejsem si zatím ničím jistá, ale podle příspěvků níže to rozhodně nebude procházka růžovým sadem jak na střední. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 221
12.8 2010
nesmi se nic podcenit a pekne se ucit. Je pravda ze na tedle skole je mnoho predmetu ale kdyz clovek chce vse zvladne.
ani v realnem zivote neni nic lehke takze po nastupu do 1. rocniku nehazet flintu deo zita a BOJOVAT!
Studentský účet
banánů: 1082
12.8 2010
Studentský účet
12.8 2010
Studentský účet
19.6 2010
Je to dobrá škola, doporučuji, akorát prý bude ještě větší síto než předtím, ale to je všude, taky se změnila forma bakalářské práce, ale konkrétnosti ještě nemám, takže nic zajímavého. S obtížností asi nebudu strašit, pokud se někdo snaží a má v tom pořádek, tak je poměrně velká šance to zvládnout. Možná máte jiný názor, ale za klíčové předměty (z mého úhlu pohledu) považuji účetnictví/daně a PBFT (peníze,banky), no a kvanta(matika, ale s tím se asi počítá), mít tak akorát béčkových a céčkových předmětů(už na začátku druháku) a učit se už na první termíny zkoušek(v srpnu přecejenom raději chrápu u vody). Naučit se hledat informace a dělat si časové rezervy, ať můžete i trochu žít po svém(každá škola i práce je v tomhle omezující-časově, ale v rámci snížení stresu je lepší nevymazávat svoje oblíbené činnosti a přátele, ale utřídit si školu(a ostatní záležitosti) co jak nejlépe to jde, ať v ní nemusíte sedět od 8 do 8, a pak do noci psát seminárky, což je běžné v mém případě). prostě jako v životě :) (smile emoticon) (smile emoticon) postavit se před problém, vyřešit problém(2+2=4), neohlížet se, nevzdávat se. Snad vám moje přetrapné kecy pomůžou(jsem obor EI,končím 2.ročník), takže hodně štěstí.

4pajuska:ještěže se řídím heslem "co mi není rovno po tom je mi h...." tohlo se mě netýká, je mi to fuk.
Studentský účet
banánů: 55
5.6 2010
Podle mého názoru, je tato fakulta kvalitní příprava na budoucí praxi. Jen se učit a chtít se něco naučit. Mrzí mě, že je tu spousta lidí, kteří si myslí, že dostanou zkoušku zadarmo... Ti by se nad tím měli zamyslet.. Ale jinak pohoda.
Studentský účet
banánů: 162
celkem příspěvků: 37; stránka: 1 2