Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Náročnost studia
6.12 2011
záleží co studuješ :-D (teeth emoticon) ale pokud zvládneš pár seminárních prací, napsat pár testů a zvládnes pár zkoušek, nebude problém :-) (smile emoticon) FPF je fakulta jak ostatní bez studia to nezvládneš :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 209
16.10 2011
Ahoj taky si myslím že náročnost téhle fakulty se dá v pohodě zvládnout když se člověku ovšem chce že?:D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 12
12.10 2011
náročnost-nelze posoudit všechny obory najednou. ale mě to vcelku vyhovuje a to nejsem žádná šprtka 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: -1
12.10 2011
náročnost-nelze posoudit všechny obory najednou. ale mě to vcelku vyhovuje a to nejsem žádná šprtka 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: -1
22.5 2011
Ahoj náročnost filosoficko - přírodovědecké fakultě není vysoka, podle mého měřítka :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
8.9 2010
13.10.2009 03:29 bobo952 napsal(a):
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to nedá stíhat?

napiš, jaký obor tě zajímá. Na FPF je hodně ústavů
Nestudent
banánů: 515
Náročnost studia
13.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to nedá stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 7; stránka: 1