Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zvířátka :-)

celkem příspěvků: 129; stránka: 1 2 37
Re: Zvířátka :-)
17.4 v 07:24
Oslava narozenin

Král zvířat lev pořádá oslavu narozenin. Zavolá si tygra a nařídí mu, aby si vzal na starost pití. Nařídí mu, aby obstaral koňak, pivo, víno i nealko.
Náhle se rozhrne křoví, vykoukne z něj žába a zahuláká: "Jéé, to budéé chlastačka a vožráávačka!"
Lev ji ignoruje, zavolá si jaguára a tomu nařídí, aby obstaral lahůdky. Vyjmenuje co všechno má koupit, když v tom opět z rákosí vykoukne žába a začne ječet: "Jéé, to budéé žráádlo, to budéé baštáá!"
Lev si ji znechuceně prohlédne, zavolá si geparda a nařídí mu: "A ty budeš hlídat, aby se na oslavu nedostalo zádný protivný zelený zvíře s velkou hubou!"
Žába opět vykoukne a radostně zařve: "Jéé, to bude krokodýl nasranééj!!"
Studentský účet
banánů: 382
31.3 v 06:35
Přijde zajíc do baru, vykasá si rukávy a zařve: "Kdo mi zmlátil bráchu?!"

"Já!" zvedne se medvěd. "A co má být?"

"Ále...nic...já jen...dobřes udělal."
Studentský účet
30.3 v 11:58
Proč se nemodlíš
Ptá se Kudlanka nábožná Jetele: "Hele Jeteli, proč se nemodlíš?"
Jetel odpovídá: "Víš Kudlanko, já nechci být spasen."
Studentský účet
29.3 v 13:41
Pojď na diskotéku
Přijde medvěd za zajíčkem: "Pojď na diskotéku."
"Nejdu, ještě tam mně malého někdo zmlátí."
Medvěd ho přemluví, že ho ochrání.
U vchodu zajíček uvidí velblouda a uteče: "Nikam nejdu, mně neochráníš, podívej, jaké boule udělali koňovi!"
Studentský účet
19.3 v 05:47
Černoch s papouškem na rameni vejde do obchodu a prodavačka praví: "Je krásný, odkud ho máte ?" "Z Afriky, tam je jich plno," odpoví papoušek.
Studentský účet
13.3 v 08:24
V lese žije medvěd který si dělá seznam těch zvířat která sežere.
Přijde k němu vlk a říká hele: medvěde ty si prej děláš seznam koho sežereš? No jo.
A nemohl bych ti přinést bažanta? No jo. Vlk přinese bažanta a medvěd je sežere oba.
Druhý den k němu přijde liška a říká: hele medvěde ty si prej děláš seznam koho sežereš?
No jo. A nemohla bych ti přinést koroptev? No jo. Liška přinese bažanta a medvěd je sežere oba. A třetí den k němu přijde zajíc a říká: medvěde ty si prej děláš seznam koho sezeres? No jo. A nemohl bys mě vyškrtnout? No tak jo.
Studentský účet
11.3 v 06:32
Najde veverka tři oříšky. Rozlouskne první - stříbrné šaty, rozlouskne druhý - zlaté šaty, rozlouskne třetí - diamantové šaty.
Veverka se skulí na větev a začne rozpláče se: "Já se snad kvůli tý pohádce už nikdy nenajím!!!"
Studentský účet
10.3 v 10:53
"Jak se má tvůj nový papoušek?"
- "Ale, umřel týden po tom, co jsem ho koupil."
"Cože, jak je to možný?"
- "No, umřel vyčerpáním - soutěžil s mojí ženou v ukecanosti."
Studentský účet
9.3 v 10:47
Jsou dva hadi a jeden povida druhymu:
"Ty, Franto, jsme my jedovati hadi?"
"Ne proc?"
"Uf, to se mi ulevilo, protoze ja sem se pred chvilou
kousl do jazyka."
Studentský účet
8.3 v 11:46
Povídá kočka praseti:"Já vím, co z tebe bude až vyrosteš"
Prase: "Jo? Ty jsi četla můj horoskop?"
Kočka: "Ne, kuchařku!!"
Studentský účet
7.3 v 13:51
Do zverimexu vrazí rozčilený muž s ledním medvědem na vodítku:
Kde je ten hajzl?
Který? - ptá se prodavačka.
Ten, co mi před rokem prodával bílého křečka"!
Studentský účet
4.3 v 21:46
GTR: neřeš to, mě ty 2 máznutí pár lidem denně nezabijou... třeba se tim baví :D (teeth emoticon) Koneckonců proto je to sekce vtipy, já se taky docela bavim když vidim že vůbec nečtou nic tady na foru :D (teeth emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
4.3 v 19:16
PS: víš mishka1996, že se už banány přičítají jen za jeden vtip denně:) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 1425
3.3 v 22:31
Povídá jeden šnek druhýmu: "Před měsícem mi utekla žena a támhle jí ještě pořád vidím!"
Studentský účet
banánů: 630
3.3 v 00:01
Kohout, pes a vůl přijdou k předsedovi JZD s výpovědí. Ten se diví, proč chtějí odejít a zvířátka vysvětlují. Kohout povídá: "Kokrhám už ve tři hodiny a lidi přijdou do práce stejně až v jedenáct. Koho by taková práce bavila?" Pes povídá: "Já tady přes noc hlídám a lidi si klidně kradou ve dne. Koho by taková práce bavila?" A vůl povídá: "Podívej, předsedo, když jsi tady ty, tak já už tu přece být nemusím."
Studentský účet
banánů: 68
2.3 v 19:47
Prijde mala zabicka ke zverolekari a ma na hlave ponozku. Doktor spraskne ruce a rika, zabicko kdo ti to udelal? A zabicka ,,Drz hubu sraci.Tohle je prepadeni"
Studentský účet
banánů: 144
1.3 v 07:47
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v p**i!“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. “
A vrabčák mu říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v p**i!“
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: „Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám.“
A vrabčák: „Ty vole, ty to máš dobře v p**i!
Studentský účet
banánů: 144
26.2 v 22:40
Čeho se zlatá rybka bojí nejvíce? . . Že ji vyloví český úředník nebo hluchoněmý. S oběma je totiž špatná domluva.
Studentský účet
26.2 v 22:40
Ptá se jeden rybář druhého: "Chtěl by jsi chytit zlatou rybku?" "Vůbec ne, mně by úplně stačilo, abych po dlouhé době chytil úplně obyčejnou rybu..."
Studentský účet
26.2 v 22:39
Chytí rybář stříbrnou rybku a rybka na něj: "Prosím nezabíjej mě a já ti splním přání!" Rybář tak přemýšlí, co dobrého si přát, a pak ho napadne, ať už není válka v Čečensku. Ale rybka mu říká: "Víš, já jsem jenom stříbrná rybka a tohle je na mě moc velký přání, nemáš nějaký lehčí?" "Tak dobře, ať mám hezčí ženu." Rybka se ptá: "Nemáš aspoň fotku?" Tak jí rybář ukáže fotku svojí ženy, rybka se na ni chvíli dívá a pak se zeptá: "Kde že je to ta válka?"
Studentský účet
celkem příspěvků: 129; stránka: 1 2 37