Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Ztracené banány

celkem příspěvků: 47; stránka: 1 2 3
Re: Ztracené banány
12.3 v 22:01
Díky žes to napsal, aspoň ostatní vidí, jak problém řešit. Pokud se to ještě někoho týká ať napíše na podporu.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
12.3 v 18:21
Musím pochválit adminy za ochotu napravit napáchané "škody".
Mě také zmizelo dost banánů, naštěstí po 2 zprávách adminům se mi to vrátilo do pořádku. Takže pochvala (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor
banánů: 803
6.3 v 13:05
Dobrý den, rád bych se všem omluvil. Došlo k chybě, díky které se zbytečně strhávaly banány. Dostal jsem seznam uživatelů, kterým se to stálo. Ozvěte se mi prosím všichni, kdo si myslí, že mu primát sežral banány a uveďte jejich počet. Děkuji a přeji hezký den! ADmin
Administrátor
banánů: 1069
22.2 v 18:03
vím o tom, že na Ekf Všb Tuo moderátorce dubnenka nebyly připočítany všechny banány... ale říkala, že se jí to řešit nechce... jinak o nikom jiném nevím...
Moderátor
banánů: 1425
22.2 v 16:16
Takže jak k banánům ? Jde o to, že nynější finanční siutace lidí v ČR je velice mizerná, takže lidé začínají krást. Krást banány. To je jeden z mnoha důvodů proč vám banány mizejí. Mám jednoduché řešení zajdětě si do nejbližší sámošky a banány si můžete koupit momentálně se cena pohybuje okolo 35 Kč/kg. V případě potřeby o další rady mne neváhejte kontaktovat.
Studentský účet
banánů: 80
22.2 v 15:35
K chybě na fóru:

V nedávné době došlo k chybě na fóru, kdy uživatelům nejdříve naskakovaly nesmyslně banány a poté jich některým uživatelům ještě více zmizelo. Chyba již byla téměř vyřešena, bohužel musím napsat téměř. Podle programátora je možnost, že ještě pár uživatelů mohlo zůstat bez nápravy. Mám k dispozici seznam uživatelů, kteří jsou v "ohrožení". Pokud máte pocit, že počet Vašich banánů nesouhlasí, tak se obraťte na email: podpora@primat.cz
Za vzniklé nepříjemnosti se omlouváme.
Administrátor
banánů: 138
9.2 v 20:29
Takže jak je to s banánama:

banány za materiály se vždy připisovaly až po schválení moderátorem, čili to bude spíš o tom jestli už se k tomu dostal moderátor tvé konkrétní fakulty, mělo by to obecně být cca do 3 dnů od vložení

banány za psaní na forum se nově přičítaji jednorázově cca 24h po vložení pokud do té doby já nebo někdo z mých kolegů příspěvek nesmaže jako spam, nevhodný, apod. - tímto se zamezí spamování za účelem získávání banánů

co se týče zpětného připisování banánů o které "jsme" přišli, tak to jsem psal v paralelním vláknu, se bude jistě řešit, ale až začátkem příštího týdne.
9.2 v 18:43
Dobry den,

v poradku, hlavne ze se to vysvetlilo. Problem je ten, ze body mi porad nepricetly, ale vidim na foru ze toho mate hodne. Akorat kdyz uz jsme u toho, tak mi pripada, ze se mi body nepricitaji pravidelne za kazdy vlozeny material, predmet, ucitele, popr. komentar k predmetu. Mohl byste se na to prosim vas podivat?
Studentský účet
banánů: 474
9.2 v 14:32 (naposledy upraveno 9.2 v 14:33)
No mě se taky ztratili banány, ale dva dny před tím jsem si nechal vyměnit bánany za vstupenky do tramtárie, psalo se že se mi do 3 dnu někdo ozve nikdo se neozval. Tak se chci zeptat jestli ty listky přijdou nebo jak jsem na tom? Díky za odpověď
Studentský účet
banánů: 293
8.2 v 22:37
Tak me to nedalo a zacala jsem hledat na foru a vidim, ze se to moc a moc resi...No pred 2 dny z niceho nic narust o 400 bananu...a dneska o 100 min nez puvodne:-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 407
8.2 v 21:46
Kolega co tohle měl na starosti měl teď hodně jiných věcí a včera se to dočasně všechno přeposlalo mně. Budu se snažit žádosti řešit během tohoto/příštího týdne. Je toho hodně, mějte prosím trpělivost.
8.2 v 21:21
Taky jsem zhruba před 2 týdny odesílal přihlášku na moderátora, po tom co mi od Vás dorazil mail, jestli nemám chuť stát se moderátorem. Zatím jsem se ale bohužel nedočkal odpovědi.
Moderátor - uchazeč
banánů: 400
8.2 v 20:58
Ahoj,

to mě mrzí co se stalo, naopak jsme v situaci,kdy moderátory vítáme. Pokud to bylo jak píšeš tak se dodatečně omlouvám, kolegové toho měli přetim moc a vlastně maji furt.
Pokud bys měl pořád zájem, tak mi určitě napiš zprávu a můžem se domluvit.
8.2 v 13:04
K těm materiálům máte pravdu, měli by je lidé dobře okomentovat o co se jedná neboť taky skoro vždy postahuji všechny materiály v daném předmětu. Moderátoři snad schvalují materiály, to se do nich nepodívají, neboť někdy stáhnu materiál a čumím s otevřenou pusou co že jsem to stáhl za blaf nebo materiál, který je akorát duplikát jiného (např. překopírovaný do wordu apod.)
A pokud je na to málo moderátorů, chtěl jsem taky být moderátor, vypomáhat, dokonce jsem si vyměnil pár emailu s vedením fóra s tím, že bych chtěl být moderátor, bylo mi řečeno že nemá čas až po zkouškovém a doteď se mi nikdo neozval - cca přes půl roku takže asi tak.
Studentský účet
banánů: 2641
7.2 v 20:54
Předpokládám že individuálně se to řešit nebude, jde o to najít problém v kódu a zjistit, proč se zas tolika lidem odečetlo tolik banánů. Myslim že to co kolega psal bylo v době, kdy to ještě vypadalo na individuální problém několika málo uživatelů.

Jinak budu se snažit aby se to řešilo co nejdřív, bohužel je teď navíc dost blbá situace, kdy se mění hodně lidí v týmu vedení primáta takže možná i díky tomu je v tom teď trochu zmatek.

A co se psaní na foru týče, do budoucna to snad bude fungovat tak jak má, tedy 3 banány/den max, přidělování po cca 24h pokud to nesmažu jako SPAM.
7.2 v 20:45
Mě je v podstatě jedno kolik mám banánu v tuto chvíli, jenomže chci se připravovat do školy a jelikož nevím co lidi mají v těch materiálech a jestli to je pro mě dostačujíci, tak musím stahovat všechno co potřebuji a k tomu mi 18 banánu opravdu nestačí... Měl jsem přes 80 banánů a nestěžoval jsem si (věděl jsem, že více materiálů nestáhnu tak rychle), pak mi začlo přibývat cca 20 banánů denně, tak jsem si myslel, že to je díky mojí aktivitě na fóru. Odpovídal jsem lidem na komentáře, ohodnocoval učitele a dělal všechno potřebné abych si udělal nějakou tu zásobu banánů. Bohužel všechno mé úsilí vyšlo nazmar, kvůli nějaké chybě.

Doufám, že to s tím přiřazováním banánů zpátky po vlastní žádosti nemyslíte vážně... To už mi rovnou můžete napsat, že svoje banány zpátky nedostanu a pokud ano, tak někdy na konci letního semestru, protože věřím, že slovo SPAM bude slabé vyjádření toho, co Vám bude chodit na mail.
Moderátor - uchazeč
banánů: 400
7.2 v 20:43
Tohle bylo přesně ono, nedávno jsem se sešel s jedním z adminů a navrhl jsem mu tu změnu přidělování dodatečně. Oběma nám to přišlo jako dobrý nápad. Potom došlo k jeho realizaci, která už šla mimo oba z nás - ani jeden nejsme programátoři. No a bohužel se ukázalo, že tam někde byl bug. Když jsem to pak včera hlásil bylo mi řečeno, že se to bude hned řešit - což asi řešilo. Bohužel asi došlo zase k opačnýmu problému, kdy se hodně z nás (a píšu nás, ptž jsem taky přišel o tisíce...) odečetlo příliš mnoho. Můžu jen napsatt, že to budu urgovat aby se to zase řešilo co s tim, že se to "opravilo", ale i když to teď funguje jak má, odečetlo se neprávem moc.

HLAVNĚ BYCH CHTĚL POPROSIT VŠECHNY:

O problému s odečtením příliš mnoho banánů víme a řeší se to. Není proto potřeba dál se zde ptát, psát sem, že vám ubyly banány, apod. Takové příspěvky budu odteď mazat, aby v tom zbytečně nebyl zmatek. Prostě o problému se ví a bude se řešit co nejdřív. Nemůžu ale zaručit kdy dojde k nápravě, bude záležet na závažnosti a možnostech nápravy.
7.2 v 20:38
Jachym: vím, že samozřejmě za to nic nedostáváš.. že je to tvůj "dobrovolný koníček" nebo dobrovolná pomoc ostatním uživatelům. Však už jsi to psal několikrát... sleduju fórum... jestli tě naštvalo to, že se to tu hemží příspěvky, kde jsou jen smajlíci, tak to nebylo myšleno na tvou osobu nic špatného...:) (smile emoticon) bylo to na ty uživatele, co to tu dávají...:) (smile emoticon) takových příspěvků tu je dost nebo aspoň bylo dost... teď jsem se na to nedíval. Vím, žes psal, že se na to podíváš. takže díky za info.. jen mě to naštvalo (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor
7.2 v 20:30
Ahoj,
tak vidim co se tu všechno nedělo, když jsem byl dneska celý den mimo internet.... takže aby bylo nějaké vyjádření z mé strany.

Celé to začalo před asi 3 dnama, kdy jsem si všiml, že po té co jsem požádal o změnu systému přidělování banánů za příspěvky na foru, byla tato změna zrealizovaná programátorem. Jenže se mi od začátku nějak nezdálo to přičítání banánů. Pak jsem si i schválně napsal kolik někteří tady aktivní maji a další den to zkontroloval. Zjistil jsem, že některým se přičítá i 300 banánů denně a bylo jasný, že někde je chyba v kódu.
Včera v noci jsem proto kontaktoval programátora a na chybu ho upozornil. Bylo mi řečeno, že se na to ještě v noci podivá a něco s tím udělá.
Od té doby jsem na internetu nebyl až doteď. Sám za sebe můžu říct, že mám teď cca o 2500 banánů míň než bych měl mít – čili možná jsem přišel o nejvíc z vás tady, čímž to nechci nijak obhajovat, ale jen tak pro informaci.
Evidentně došlo k tomu, že se problém sice vyřešil, ale bylo zase neprávem odečteno příliš mnoho. Nejsem programátor a nevím přesně co se dělo, ale určitě se to bude nějak řešit a tak jak se to přičítalo a teď odečetlo se to bude ještě dodatečně korigovat.

Na závěr bych ještě rád napsal pár věcí ohledně práce na primátovi obecně, v návaznosti na to, co psal GTR. Někteří admini (nebudu jmenovat) jsou full-time pracovníci, jejichž práce spočívá ve správě celýho tohodle, zejména pak administrativní věci jako kontakty s partnerama, reklama, atd. Není jich moc, protože server jako takový ještě není tak velký, ale určitě už to není jen „srandička pár studentů“. No a pak jsou tu admini jako třeba já, kteří v podstatě pracujou stejně jako moderátoři. Můžu zcela upřimně říct, že já osobně trávim prací na primátovi cca 1-2h denně minimálně a nejsem v žádném smyslu zaměstnaný nebo nemám žádné výhody oproti nikomu z vás tady a samozřejmě to celé dělám dobrovolně. Nepsal bych to, ale píšu to proto, že se tady GTR rozčiloval.... jen abys věděl že já vlastně jsem admin, ale funguju jako moderátor v tomto smyslu. Mám trochu víc práv a dobrovolně jsem se ujal práce tady na foru, ptž to tady dost vázlo. Jinak ale veškerý banány, atd. mám ze svých materiálů kterých je tu asi 250.

To co se stalo dneska chápu vás rozčílio, ale není to problém jednoho člověka takže vám můžu jedině slíbit, že budu zase dál urgovat nějakou nápravu.
7.2 v 20:13
:-D (teeth emoticon) co na srdci, to na jazyku víš jak...:D (teeth emoticon) jen mě to nafouklo:D (teeth emoticon) :-@ (angry emoticon) teď už jsem zase v klidu:) (smile emoticon)
Moderátor
celkem příspěvků: 47; stránka: 1 2 3