Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

zmizely vám banány?

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: zmizely vám banány?
12.2 v 21:04
Možná lepší napřed číst co se tady píše, vysvětloval jsem to tady už v několika vláknech a pak teprve se tu rozčiluj.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
12.2 v 16:02
já se dostala do mínusu, po přihlášení bylo -7 banánů :-O (omg emoticon) :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
8.2 v 16:12
těžko říct, mně se taky něco ztratilo..ale musim úpřímně připustit, že "jen" asi 30banánů...takže to pak chápu, že se bug mohl vyskytnout;) (wink emoticon). A nechci dělat problémy:) (smile emoticon)).
Moderátor - uchazeč
banánů: 298
7.2 v 10:49
vsechny zdravim,
na foru byl bug, kde se uzivatelum za prispevek pricitalo neskutecne mnozstvi bananu. Jiz to nejakou dobu trvalo a samozrejme se nikdo nepriznal :) (smile emoticon) Ted je to opravene a banany, ktere byly ziskane pomoci toho bugu byly vsem uzivatelum zpet odectene. Pokud si myslite, ze vasi banany nebyly ziskane pomoci tohoto bugu a byly vam odecteni, tak napiste na podporu a bude se kazdy pripad resit idnividualne = bude se zkoumat tok a opravneni ziskani bananu.
Administrátor
banánů: 187
zmizely vám banány?
7.2 v 08:58
ahoj... taky vám zmizely banány? já se dneska ráno podívám jako každý den na primát a jsem chudší minimálně o tisic banánů.... možná i 1500... stalo se vám to taky?
Moderátor
banánů: 1425
celkem příspěvků: 5; stránka: 1