Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zmizelý materiál

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Zmizelý materiál
12.1 2011
Aha, zmatlo me to, protoze zmizely vsechny materialy, co jsem pridala, tak jsem myslela, ze jsou smazany. Ale uz tam zase jsou, tak diky :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
12.1 2011
Normalne to funguje tak, ze behem 3 dnu musi moderator material schvalit, jinak se prestane zobrazovat. Zkuste napsat postou moderatorovi vasi skoly, jeho jmeno je videt na HP fakulty.

soramion - koukl jsem se na tvy materialy a mas nahrany 2. Oba jsou schvaleny. Bez problemu. Asi to moderator schvalil o neco pozdeji, takze se chvili nezobrazoval.

silures - taky mas vsechny materialy bez problemu schvalene.
Administrátor
banánů: 875
12.1 2011
Jo, pridala jsem pred par dny material do FHS UK/Mrav, morálka, etika a taky mi zmizel. Nevim, jestli adminovi vadilo datum 2009 a tim padem ho shledal neaktualnim, ale asi nevi, ze jde opredmet, kde vyucujici nerika nic moc noveho a tohle by mohlo nekomu opravdu pomoct... :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
Zmizelý materiál
10.1 2011
Ahoj, přidala jsem materiál na zkoušku do VŠCHT/BiologieI a po pár dnech se přestal zobrazovat. Znamená to, že je tam nějaký problém? Nebo ho jen moderátor ještě nenašel? Mám to nahrát ještě jednou? Děkuji
Studentský účet
banánů: 93
celkem příspěvků: 4; stránka: 1