Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška z emm II

celkem příspěvků: 28; stránka: 1 2
Re: Zkouška z emm II
8.2 v 13:51
Ahoj :-) (smile emoticon) nevíte, kdo zkoušívá ve čtvrtek? Nebo jestli na ústní ještě z EMM II. zkouší nebo jestli už jen zapisují podle počtu bodů? Díky
Studentský účet
banánů: 41
5.2 v 21:06
Já se chystám jít zítra ráno, takže do nového týdne můžu podat čerstvé info. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
1.2 v 12:08
Někdo dneska na zkoušce? Jak probíhala - kdo hlídal, zkoušel, varianty? :) (smile emoticon)
Díkes ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 13
26.1 v 16:04
Písemná z EMM je docela vtip :-) (smile emoticon) jako "hlídá" jeden mladík který se jen směje a je děsně hodnej, tahák úplně v poho dokonce holka podemnou měla ve lavici skripta, viděl je ale ignoroval a šel radši na druhou stranu :-) (smile emoticon) jen pak ústní člověk neví ke komu půjde, různě si to rozeberou jak jdou písemky za sebou
Studentský účet
banánů: 15
26.1 v 16:04
Písemná z EMM je docela vtip :-) (smile emoticon) jako "hlídá" jeden mladík který se jen směje a je děsně hodnej, tahák úplně v poho dokonce holka podemnou měla ve lavici skripta, viděl je ale ignoroval a šel radši na druhou stranu :-) (smile emoticon) jen pak ústní člověk neví ke komu půjde, různě si to rozeberou jak jdou písemky za sebou
Studentský účet
banánů: 15
25.1 v 16:41
tahák jsem neměla, ale myslim si, že když si sedneš dozadu, tak se opisovat z taháku dá celkem v pohodě, určitě se spíš než od souseda:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 91
24.1 v 22:42
a co takhle taháčky? dá se opisovat nebo to hlídají jako psi??
Studentský účet
24.1 v 22:42
a co takhle taháčky? dá se opisovat nebo to hlídají jako psi??
Studentský účet
23.1 v 23:53
naučit se hlavně příklady
Studentský účet
banánů: 20
22.1 v 20:42
já jsem byla u Krejčího a ten byl super, pokud něco víš, tak tě nevyhodí... a šla jsem na řadu asi v poslední desítce - mohlo nás tam být cca 50 a nedali to dva kluci, co měli málo bodů a pak vyhodil Fejfar jednu holku,která sice měla hodně bodů ale u ústní nic neřekla... ale úspěšnost je velká :-) (smile emoticon)
Studentský účet
21.1 v 17:43
Kvasnička od ústni nevyhodil co vím nikoho. Buď dal známku co odpovídala bodově z testu nebo ji po pár otázkách vylepšil. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 185
21.1 v 13:15
A jak to vypadá s úspěšností? Kolik lidí nenapíše test a kolik lidí vyhodí od ústní?
Studentský účet
banánů: 6
19.1 v 20:29
Co se týče ústní, tak já byla u Kostkový a ta se mnou projela test a zeptala se na pár otázek co souvisely s těmi, co byly v tom testu.
Studentský účet
banánů: 2191
19.1 v 00:34
tak jdu zítra, jsem zvědav ))
Studentský účet
banánů: 20
18.1 v 09:12
takže myslíš, že je teda šance že tam budu mít úúúplně jiný otázky než zatim byly? ale příklady by se mohly opakovat ne?zase jich tolik neni...jo a Houška taky zkouší?
Studentský účet
18.1 v 08:55
varianty se zatím neopakovaly a Houška vymýšlí pokaždé jinou...a vždycky jsou 2 na termín...
Studentský účet
banánů: 37
18.1 v 08:11
nevíte, jestli se variatny opakujou?nebo jsou pokaždý jiné??? a na jeden termín jsou dvě nebo je jich víc? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
11.1 v 11:34
nevíte náááhodou někdo, jak to vypadá u ústní???
Studentský účet
9.1 v 11:52
K písemný zkoušce se přičítá 1 bod za každých 10 bodů nad 900 co máš ze všech úkolů na tom moodlu...takže pokud máš z těch 11 úkolů maximum 1100, tak máš ke zkoušce 20 bodů ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 66
9.1 v 10:10
já myslim, že se ti ty body přičítaj u písemný, takže v tom případě to už asi u ústní nehraje roli... Ale je to jenom moje domněnka, ruku do ohně za to nedám :-) (smile emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 28; stránka: 1 2