Písemná z EMM je docela vtip jako "hlídá" jeden mladík který se jen směje a je děsně hodnej, tahák úplně v poho dokonce holka podemnou měla ve lavici skripta, viděl je ale ignoroval a šel radši na druhou stranu jen pak ústní člověk neví ke komu půjde, různě si to rozeberou jak jdou písemky za sebou
Písemná z EMM je docela vtip jako "hlídá" jeden mladík který se jen směje a je děsně hodnej, tahák úplně v poho dokonce holka podemnou měla ve lavici skripta, viděl je ale ignoroval a šel radši na druhou stranu jen pak ústní člověk neví ke komu půjde, různě si to rozeberou jak jdou písemky za sebou
já jsem byla u Krejčího a ten byl super, pokud něco víš, tak tě nevyhodí... a šla jsem na řadu asi v poslední desítce - mohlo nás tam být cca 50 a nedali to dva kluci, co měli málo bodů a pak vyhodil Fejfar jednu holku,která sice měla hodně bodů ale u ústní nic neřekla... ale úspěšnost je velká
takže myslíš, že je teda šance že tam budu mít úúúplně jiný otázky než zatim byly? ale příklady by se mohly opakovat ne?zase jich tolik neni...jo a Houška taky zkouší?
K písemný zkoušce se přičítá 1 bod za každých 10 bodů nad 900 co máš ze všech úkolů na tom moodlu...takže pokud máš z těch 11 úkolů maximum 1100, tak máš ke zkoušce 20 bodů
já myslim, že se ti ty body přičítaj u písemný, takže v tom případě to už asi u ústní nehraje roli... Ale je to jenom moje domněnka, ruku do ohně za to nedám