Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zkouška - písemná

celkem příspěvků: 13; stránka: 1
Re: Zkouška - písemná
13.2 v 17:07
Na písemný test doporučuji si projít všechny cvičné a ukázkové testy, nepodcenit ty otázky a zjistit si na ně všechny odpovědi, jelikož z hlavy většinu jen tak nedáte, zabere to celkem dost hledání na internetu, ale člověk se nemusí učit nic jinýho, když si zapamatuje odpovědi na ty cvičné otázky dá se to zvládnout úplně v pohodě... (mě konkrétně vyhledávání zabralo celý jeden den a učila jsem se to asi 3 hodiny v noci před zkouškou a stačilo ;-) (wink emoticon) )
Studentský účet
banánů: 92
8.2 v 18:22
Chci se zeptat,jestli ma cenu jit zkusit natipovat test,kdyz si jednou prectu prezentace a kouknu na ty otazky z minula...:-) (smile emoticon) Nechci tu uz zustavat na tomto oboru,tak spis jen pro dobry pocit ze to aspon pujdu zkusit,ale zas bych nerada mela dva body :-D (teeth emoticon) :-X (kiss emoticon) Diky za tipy
Studentský účet
banánů: 36
26.12 2011
Pokud máš otázky s vyplněnými správnými odpověďmi, na písemnou zkoužku by to mohlo vyjít. Pokud ne, musíš si odpovědi sama vyhledat a to dá celkem hodně práce. A trochu riskuješ, jestli tam nebudou otázky jiné.
Jestli se to chceš učit, tak pokud nemáš fotografickou paměť, tak to za 2 dny asi nestihneš :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 247
26.12 2011
Pokud máš otázky s vyplněnými správnými odpověďmi, na písemnou zkoužku by to mohlo vyjít. Pokud ne, musíš si odpovědi sama vyhledat a to dá celkem hodně práce. A trochu riskuješ, jestli tam nebudou otázky jiné.
Jestli se to chceš učit, tak pokud nemáš fotografickou paměť, tak to za 2 dny asi nestihneš :-O (omg emoticon)
Studentský účet
25.12 2011
A můžu vědět, jak dlouho jsi se učil? Já mám zkoušku 5.ledna, ale 3. mám ještě buněčnou biologii, a nevím, jestli to oboje stihnu:-( (sad emoticon) Ještě sem kloudně nezačala:-( (sad emoticon) Zkusím teda z těch otázek...
Studentský účet
banánů: 36
27.11 2011
podla mna sa stačí učit z otázok z minulých rokov ..ja som sa tak učil a dal to na E, ked si človek k tomu prečíta ešte aj iný materiál nemá problém ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 7
16.9 2011
Na více správných odpovědí nebylo nijak upozorňováno. Člověk to prostě musel poznat, nebo od někoho vědět.
Studentský účet
16.9 2011
když už je u otázky více možných odpovědí, je tam uvedeno, že jich tam je více, tebo třeba napsáno rovnou kolik je správných odpovědí? je taky možné že by nebyla správná žádná? (takové testy sme měli často na střední, byly možnosti a, b, c, d) a všichni sme to měli blbě, učitelka nám řekla, že sme měli napsat, že žádná z uvedených není možná, přitom to v zadání vůbec nebylo řečeno, že by mohla být otázka bez správné odpovědi)
Studentský účet
banánů: 7
5.2 2011
Děkuju vám za odpovědi :-) (smile emoticon)
Jinak pro ostatní, které to zajímá: já měla test ve stejném stylu jak je to tu napsáno - většinou šlo o otázky, na které vybíráš různý počet správných odpovědí z možností, měla jsem tam i otázky na vyplňování - byly tam asi 4, a 2 obrázky. Jinak body se nestrhávají - jo a pokud si to dobře pamatuju ;-) (wink emoticon), tak když zakroužkujete 1 odpověď správně a budou 2 - tak dostanete polovinu bodů, to samé, když zakroužkujete 3 odpovědi a 2 budou správně. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 204
2.2 2011
31.01.2011 14:43 ivetti napsal(a):
Nevíte někdo jakým stylem probíhá písemná zkouška - jaký je to typ testu (např. formou odpovědí a,b,c,d)a kolik bodů musíme získat?

Zrovna včera jsem na ní byla. Probíhá formou testu. Většinou jde o otázky, na které vybíráš různý počet správných odpovědí z možností a-d nebo a-e, ale taky tam jsou otázky na vyplňování (já měla dvě) + poznávačku (přiřazovalo se z nabídnutých taxonomických skupin a názvů druhů)

Otázek je 20 na sinice a řasy, 20 na houby. Bodově ohodnocené jsou různě (pravděpodobně podle počtu správných odpovědí, ale to je jen moje domněnka). Nejvíc bodů-7.5-jsme měli za "poznávačku".

Získat můžeš maximálně 100b, na E potřebuješ minimálně 50b.
Studentský účet
31.1 2011
teda já to tak mám aspoň u oboru chemie těch 50%.
Studentský účet
banánů: 69
31.1 2011
To jestli je zkouška na a,b,c,d nebo jinak záleží na učiteli jak ji nachystá. A na to aby jsi tu zkoušku udělala musíš mít alespoň 50% dobře.
Studentský účet
banánů: 69
Zkouška - písemná
31.1 2011
Nevíte někdo jakým stylem probíhá písemná zkouška - jaký je to typ testu (např. formou odpovědí a,b,c,d)a kolik bodů musíme získat?
Studentský účet
banánů: 204
celkem příspěvků: 13; stránka: 1