Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Ze života

celkem příspěvků: 126; stránka: 1 2 37
Re: Ze života
14.5 v 00:09
Selka pere prádlo v potoku a kámen ji trefí přímo mezi oči. Je na místě mrtvá. Přiběhne k ní manžel a běduje. Z vody vyleze vodník a konstatuje:
Vodní kámen, to je prevít. TEN vám zabil pračku.
Studentský účet
banánů: 5108
14.5 v 00:02
Jeli pohřebáci a vypadla jim z auta mrtvola. Padla velká mlha. Jel řidič a něco přejel. Vylezl z auta a uviděl tělo, lekl se a hodil ho do pole. Kombajnista kosil pole a najednou uviděl že pokosil nějaké tělo, lekl se a hodil ho do křoví. Byl velký lov, myslivci střílejí jedna radost. Jeden střelil do křoví šel se tam podívat. Našel tělo. Už se to nedalo ututlat tak zavolali sanitku. Druhý den volá myslivec do nemocnice a ptá se doktora, že jak je na tom ten chlapík, co ho včera střelil. Doktor říká: "Byla to fuška, ale bude žít".
Studentský účet
banánů: 5108
24.4 v 15:11
Dvě prodavačky se baví za regálama. Přiběhne třetí a povídá:
"Holky, v obchodě jsou zákazníci!" - "Tak buïme potichu, oni zase odejdou!"
Účet středoškoláka
banánů: 29
18.4 v 10:25
Chlapík se šikovně vytratí z práce zrovna, když jeho šéf odešel a vyrazil si s kamarádem na ryby. Jak tak sedí u udic v pracovní době na břehu řeky, mihne se kolem nich motorový člun. Chlapík rychle skočí za vrbu, a když člun zmizí, zašeptá kamarádovi: "Ty vole, to mám ale dneska štěstí. Neviděl mě ani můj šéf, ani moje manželka!" :-P (tongue emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 29
22.2 v 14:32
Ožralej děda v hospodě se rozhodne, že uz má dost, že uz půjde domů. Ale když se chce postavit, spadne zpátky do židle.
"Sakra, že bych byl tak ožralej? Tak si dám kafe."
Vypije kafe a zase se pokouší vstát. Opět bezůspěšně. Tak si dá ještě jedno kafe. U čtvrtýho už ho to nebaví, tak si dá panáka na cestu a že se radši domů doplazí. Plazí se ke dveřím, potichu si odemkne, prevleče se, lehne do postele a spí. Ráno ho budí žena:
"Tys byl včera zas pekně sťatej, co?"
"Jak's to poznala? Vždyť jsem byl tak potichu..."
"Ale, ráno tady byla hostinská, že sis v hospodě zapomněl svůj invalidní vozejk!"
Účet středoškoláka
banánů: 103
20.2 v 11:13
Ptá se komisař inspektora. "Byl vyšetřovaný zmaten křížovým výslechem?" "Nebyl, je už patnáct let ženatý.
Studentský účet
banánů: 144
19.2 v 08:45
Chlapík se šikovně vytratí z práce zrovna, když jeho šéf odešel a vyrazil si s kamarádem na ryby. Jak tak sedí u udic v pracovní době na břehu řeky, mihne se kolem nich motorový člun. Chlapík rychle skočí za vrbu, a když člun zmizí, zašeptá kamarádovi: "Ty vole, to mám ale dneska štěstí. Neviděl mě ani můj šéf, ani moje manželka!"
Studentský účet
banánů: -19
19.2 v 08:44
U soudu: "Poznáváte ten budík?" - "Ne!" - "Odveïte ho."
Druhý den: "Poznáváte ten budík?" - "Ano." - "No vida, a kde jste jej viděl?" - "Včera jste mi ho ukazoval!"
Studentský účet
banánů: -19
6.2 v 21:22
Mám milión důvodů utéct, tisíce se nevracet, ale JEDEN proč zůstat...<3 (love emoticon) (F) (rose emoticon) :-* (kiss emoticon)

Nemám naspořeno. ;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 9
26.10 2010
potkají se dvě cikánky a jedna povídá tý druhý : "Eržika, puč mi tepláky! " "ne, dneska du na diskotéku já!"
Studentský účet
banánů: 104
20.10 2010
Vcera jsme se s manzelkou pohadali, ale stejne jsem mel posledni slovo ja.
"A cos ji rekl?" "Tak si to teda kup!"
Studentský účet
banánů: 256
20.10 2010
Žena: "Dneska ráno v metru tři mladí chlapi vstali, aby mi uvolnili místo."
Muž: "A vešla ses?" :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
20.10 2010
Vtipy.NET nacházíte se zde: úvod > vtipy o rodině | velikost písma: A A A
Vtipy o rodině

Žena se probudí na Den svatého Valentýna a oznamuje nadšeně svému choti, "Právě se mi zdálo, že jsi mi na Valentýna věnoval perlový náhrdelník. Co myslíš, že to znamená?" S jistotou v hlase muž prohlásí:"To se dozvíš dnes večer." Večer muž přijde domů s malým balíčkem a slavnostně jej předá ženě.Žena jej dychtivě otevře a najde knihu s názvem: Význam a vykládání snů.
Aktuální známka: 3.33 | hlasovalo: 9 lidí

"Drahoušku," šeptá manžel v noci manželce,
"kdyby jsem zemřel, vdala by ses znovu?"
"Předpokládám, že ano," odvětí manželka.
"A spala by si s ním ve stejné posteli jako se mnou?"
"No, jelikož je to jediná postel v domě, tak bych neměla jinou možnost."
"A milovala by ses s ním?"
"Miláčku," říká žena shovívavě, "vždyť by to byl můj manžel."
"A nechala bys ho řídit moje auto?"
"Kdepak," zívá žena, "on neumí řadit."
Studentský účet
20.10 2010
Přijde jezeďák z práce domů, manželka mu připraví večeři, on ji sní a pak hned povalí manželku na postel a hodinu se s ní miluje. Druhý den zrovna tak, třetí den zrovna tak. Po týdnu už chudák ženská skoro nemůže chodit, tak zvedne telefon a zavolá předsedovi družstva: "Předsedo, soudruhu, nemohl bys mému muži dát víc práce? Poslední dobou je, no, jak to říct, až moc bujný" Předseda slíbil, že s tím něco udělá. A skutečně, další den se vrátil manžel z práce s únavou v tváři a povídá: Hele, já sem ti tak unavenej, že snad dneska ani nebudu žrát a hupnem na to rovnou."
Studentský účet
20.10 2010
Kuji my víme, že si se mohl potrhat smíchy. Tak si Ty palce (Y) (thumbs_up emoticon) odpusť. Přidej raději něco k dobru. (i) (lightbulb emoticon)
Studentský účet
banánů: 247
19.10 2010
Dispečer profesionálního hasičského sboru přijde do místnosti nejvyšší pohotovosti,
kde hasiči tráví volný čas mezi výjezdy. Rozhlédne se, zastaví se,
usměje se a dá si z automatu kávu. Ostatní kolegové se na něj tázavě dívají
a on - potom, co ji velmi pomalu dopil, říká:
"Pánové, POMALINKU se zvedejte, hoří MINISTERSTVO VNITRA!"
Studentský účet
banánů: 86
14.10 2010
O svatební noci se ozve z pokoje hlas ženicha: "Mamíííí, Zuzana pořád roztahuje nohy a já si nemám kam lehnout!"
Studentský účet
banánů: 86
13.10 2010
Povídá černoch bělochovi:
černý se my už narodíme, černý jsme at je nám zima nebo horko, černý jsme i když je nám špatne a černý i umřeme.
Kdežto vy se narodíte růžový, když je vám zima jste fialový, když je vám blbe jste zelený, když jste nemocný, jste žlutý, když nemůžete dejchat, jste modrý, když se vztekáte zrudnete a teprve až mrtví máte barvu bílou.
Tak kdo je tu kurva barevnej! :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
13.10 2010
„Doktor mi doporučil sexuální zdrženlivost,” vypráví v hospodě Kája. „Tak jsem se dneska ráno sexuálně zdržel a málem jsem přišel pozdě po práce.”
Studentský účet
13.10 2010
Přijde chlap do baru a řekne barmanovi: Jedno suchý Martini. Když ho dostane, vytáhne z něj olivu a kopne ho do sebe. Pak si řekne o další, zase vytáhne olivu a kopne ho do sebe. Takhle jich vypije patnáct a dívá se na hromádku oliv vedle sebe na ubrousku a říká: Barmane, je to deset deka? Myslím, že ano, pane, odpovídá barman, proč se ptáte? Ale, manželka mě poslala pro deset deka oliv.
Studentský účet
celkem příspěvků: 126; stránka: 1 2 37