Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Tunisko

celkem příspěvků: 30; stránka: 1 2
Re: Tunisko
21.1 v 11:07
Tunisko je krásná a exotická země, rozhodně doporučuju výlet do pouštních oáz, ale místní lidé mě dost zklamali. Alespoň v hotelu nám dávali očividně najevo, že jsme pro ně jen podřadná verbež. A alkohol mají všechen ředěný vodou!!!
Studentský účet
banánů: 5
30.12 2011
a co se týče cen potravin a zboží, záleží v podstatě na Tobě a tvých komunikačních schopnostech na kolik co usmlouváš :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3592
30.12 2011
Zaleži kdy tam jedeš a jaký máš nároky :) (smile emoticon) ale taková standartní dovolená ve 3*-4* hotelu na těch řekněme 10 - 11 dní s all inclusive se dá pořídit celkem levně ,v sezoně okolo 11-13 tisic, na kraji sezony i za meně :) (smile emoticon) ale nedoporučuji tam jezdit déle jak na začátku září, září a vůbec podzim je tam hodně deštivý, zvlášť pokud jedeš na sever země :) (smile emoticon)
Studentský účet
30.12 2011
Na kolik vychází tunisko cenově?
Studentský účet
banánů: 14
29.12 2011
Rozhodně doporučuji v Tunisku navštívit starodávné město Kartágo; opravdu to stojí za to ;) (wink emoticon)... Obzvlášť vhodné například pro studující geografy a historiky.
Studentský účet
banánů: 958
13.12 2011
V Tunisku jsem byla loni a moc mě to nenadchlo. Byla jsem konkrétně v Tabarce, pláž krásná i hotel, ale je to celkem nedávno objevené letovisko, takže je tam ještě málo využití a místní se na turisty dívají skrz prsty, člověk se tam uplně bál jít po městě ....ale jinak věřím že ostatní části Tuniska jsou fajn, příště spíš navštívím nějaké rušnější středisko:) (smile emoticon)
Studentský účet
6.12 2011
V Tunisku bylo moc hezky, počasí nám vyšlo a byli jsme tam celkem 2x. Podruhé jsme byli na Djerbě, úžasný ostrov. Místní obyvatelé jsou trošku vlezlí, ale to v takových státech bývá. Občas nestačí slušné odpálkování, ale rovnou nějaké poslání někam. :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 5108
14.8 2011
Chlapy jsou tam opravdu otravní, ale je to levné a exotické.
Studentský účet
banánů: 50
15.2 2010
V Tunisku jsem byla před 2 roky..Byli jsme tam koncem září, tak bylo v hotelu i na pláži volněj, ubytování jsme měli ve 3* hotelu, docela jsme se toho báli, ale byla to pohádka, terasa, velký pokoj s pohovkou a křesílky, koupelna s vanou, velká skříň, klimoška i fén..Jídla báječné - měli jsme polopenzi a bohatě to stačilo, kousek od nás byl supermarket tak jsme chodili na nákupy..Ceny jsou srovnatelné jako v Čechách..Jinak na trzích se dá pořídit spousta krásných věcí, jak suvenýrů, tak třeba i oblečení "rádoby" značkové. Moře krásně čisté, akorát na pláži bylo plno těch chaluh nebo řas..Spousta fakultativních výletů po kraji..Jediné negativní věc, kterou naši dovolenou dělá převážně negativní jsou místní chlapi..Děs a hrůza, na každým kroku za Vámi lezou, otravujou i ty animátoři byli vlezlý, vnucují se prostě všichni a všude, v obchodě, když jdete po chodníku tak vás pronásleduje skupinka místních borečků, na pláži také nemáte kousek klidu, všichni se chtějí seznamovat 24 hod děnně, ze začátku to byla paráda ale asi 3. den to bylo utrpení..Fakt je lepší do těchto zemí jezdit s mužským protějškem nebo v partě..My jsme byly se ségrou a s mamkou..Jinak určitě doporučuju nechat si udělat tetování henou a vyzkoušet vodní dýmku :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1121
11.2 2010
já už chci taky na dovču... a klidně do tuniska :D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 1228
11.2 2010 (naposledy upraveno 11.2 2010)
27.01.2010 23:36 slimacek77 napsal(a):
17.11.2009 22:55 Myšatko napsal(a):
A nakolik takové Tunikso vyjde? :-D (teeth emoticon)

Dost levne...za 14000Kc kdyz se zadari nadherny hotel s AI,lehatka i na plazi gratis s plazovym barem na 11noci...kdyz se nezadari tak kolem 15000Kc

Tak to není vůbec špatné ;-) (wink emoticon) čekala bych o dost vyšší cenu... (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 264
11.2 2010
Já jsem byla v Tunisku nedaleko města Mahdia. Moc se mi tam líbilo - hotel bez problému, nikde žádný nepořádek, pěkná pláž, animačních programů bylo hodně. Jen pozor, jestli pojedete na trh taxíkem - cestou zpátky jsme pomalu naskakovali za jízdy :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 794
27.1 2010
17.11.2009 22:55 Myšatko napsal(a):

Dost levne...za 14000Kc kdyz se zadari nadherny hotel s AI,lehatka i na plazi gratis s plazovym barem na 11noci...kdyz se nezadari tak kolem 15000Kc
Moderátor - uchazeč
banánů: 15897
27.1 2010
Tunis byl luxus, až na ty doterne chlapy tam, je to parada=) Pokud pojedete s pritelem, pritelkyni, jste za vodou, nikdo vas otravovat nebude=)
Studentský účet
banánů: 214
17.11 2009
Studentský účet
banánů: 469
17.11 2009
Když oni tam jsou strašně vlezlí všichni,ale je fakt že když jsem chtěl vejít do obchodu tak se na mě hned nalepili a otravovali víc jak ťamanci:-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
17.11 2009
Naši byli v Tunisku. Strašně si to chválili, krásné prostředí, ani ne moc předražené. Jen se jim nelíbili ti prodavači, prý strašně vlezlý, tak pozor na ně :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 8
1.11 2009
Jestli chcete zažít něco jiného, než komerční Tunisko, tak doporučuju navštívit Maroko, nádherné prostředí, levné letenky, levné všechno.
Studentský účet
banánů: 678
24.10 2009
12.10.2009 00:51 akinara napsal(a):
Ahojda, já jsem byla loni v létě v Nabeulu, což je kousek od Monastiru.Bydleli jsme v hotelu Les Pyramides a opravdu vřele to nedoporučuji. Špína je tam teda šílená a ten hotel byl naprosto katastrofální fiasko. Člověk se tam bál i lehnout do postele, aby si něco náhodou neodvezl(nějakého parazitka). Jinak moře taky nic moc, hlavně mě strašněy zarazily ty odpadky na plážích. Ale slyšela jsem od známých, že na Djerbe je to super, jsou tam o dost civilizovanější než na pevnině...takže kdo má rád adrenalin a dobrodruství určitě se tam jeďte podívat

To sedi,da se rict ze vsechno kolem monastiru je takove,jak jsem projizdel kolem busem z letiste tak to okoli je vazne strasne,hotely skarede,vsude bordel,ale kdyz dojedete do dalsich stredisek tak je to o hodne lepsi.A zrovna nas autobus vysazoval lidi i v Les Pyramides a taky jsem si rikal chudaci lidi,tam bych v zivote nechtel a to jsem to videl jen z busu :-D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
12.10 2009
Ahojda, já jsem byla loni v létě v Nabeulu, což je kousek od Monastiru.Bydleli jsme v hotelu Les Pyramides a opravdu vřele to nedoporučuji. Špína je tam teda šílená a ten hotel byl naprosto katastrofální fiasko. Člověk se tam bál i lehnout do postele, aby si něco náhodou neodvezl(nějakého parazitka). Jinak moře taky nic moc, hlavně mě strašněy zarazily ty odpadky na plážích. Ale slyšela jsem od známých, že na Djerbe je to super, jsou tam o dost civilizovanější než na pevnině...takže kdo má rád adrenalin a dobrodruství určitě se tam jeďte podívat
Studentský účet
banánů: 34
celkem příspěvků: 30; stránka: 1 2