Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Tipy na dovolenou

celkem příspěvků: 63; stránka: 1 2 3 4
Re: Tipy na dovolenou
25.12 2011
Nebyli jste někdo od student agency na pracovním zájezdu? třeba v Irsku na farmě nebo v Norsku?
Moderátor - uchazeč
banánů: 1250
23.12 2011
almeria-byl jsem a souhlasím. Zádný chaos jako na costa brava, klid a pořádný vlny
Studentský účet
banánů: -15
22.12 2011
nebo ještě jsou super kanáry
Studentský účet
banánů: 658
22.12 2011
Španělsko- Almería, fakt krásný místo na odpočinek :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 658
8.12 2011
Doporučuji Maďarsko - termální jezero Hévíz. Je to paráda. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 186
25.11 2011
Líbil se mi vánoční Brusel a i německý vánoční trhy jsou fajn, líbilo se mi to víc než ve Vídni, tam už je to moc profláklý a člověk je tam jak sardinka.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 4886
22.11 2011
Krásně je i v Kalábrii, třeba starobylé městečko Cariati je nádherný, turismus se tam ještě nerozšířil v takový míře, jako třeba v Chorvatsku, což je podle mě fajn.. a moře je tam překrásný a úžasně čistý :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
16.11 2011
Egypt -> Jungle park :) (smile emoticon))...krásné prostředí, voda, spousta bazénů a tobogánů...strašně moc zábavy :) (smile emoticon))
Studentský účet
banánů: -28
16.11 2011
Egypt -> Jungle park :) (smile emoticon))...krásné prostředí, voda, spousta bazénů a tobogánů...strašně moc zábavy :) (smile emoticon))
Studentský účet
banánů: -28
14.11 2011
na relax je super Maďarsko, lázně Sarvar, člověk si odpočine a když chce, může se vypravit i někam na výlet.
Studentský účet
banánů: 21
21.10 2011
Nejlepší je podle mě udělat si výlet do Krakowa. Moc hezké město, není v něm draho - ubytování stojí méně než v Praze, cena v resturacích se jeví velmi příznivě. Kdo má rád Praha a Vídeň, ten si zamiluje i Kraków.
Moderátor
banánů: 976
31.7 2011
nádherná je klasika - Makarská riviéra v Chorvatsku. Vloni jsme tam byli na motorce v kempu a bylo to super!
Studentský účet
banánů: 6
31.5 2011
Francie a Azurový pobřeží - nádhera!
Studentský účet
banánů: -1
12.5 2011
Jo s tou ČR nemůže jinak než souhlasit. Proč jezdit pořád někam za hranice a dělat tržby jiným státům, když u nás je tak krásně.
Studentský účet
banánů: 843
9.5 2011
Já si myslím, že pěkná dovolená se dá udělat i někde v ČR - hradů, zámků tady máme dost a krásný hor, ani nemluvě. Třeba na Šumavě je moc hezky. A komu se nechce daleko i Lysá a všeobecně Beskydy a pěkné výlety třeba na kolech či pěšky taky nejsou k zahození.
Studentský účet
banánů: 843
9.3 2011
Co se moře týče tak není nad řecké ostrovy. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 271
24.2 2011
28.06.2010 16:27 Kajca11 napsal(a):
Doporučuji Španělsko,konkrétně costa brava a udělat si výlet vlakem do Barcelóny-úžasný zážitek. :-P (tongue emoticon)

Souhlasím! V menších městečkách na pobřeží je levnější ubytování než přímo v Barceloně + samozřejmě lepší přístup k moři, ale Barcelonu je nutné vidět! Výtvarné umění, architektura, nákupy, vše!
Studentský účet
banánů: 449
28.10 2010
Doporučuji Maďarsko-Balaton (Y) (thumbs_up emoticon) Je možno přijet i "na blind". Ceny zhruba 11EU na osobu a noc.
Studentský účet
banánů: 101
26.10 2010
06.10.2010 09:07 sarapet napsal(a):
Nám se letos dovolená taky povedla. Chorvatsko super počasí, super voda, super zábava, super výlety. Brala bych zůstat tam celý léto. 8-) (shade emoticon) Jen ten nástup do pracovního procesu je horší :-S (confused emoticon) Už teď plánujeme lyže. Máte někdo dobrý a hlavně levný tip?

Koukni sem,v lete jsem hledal nejake alpy a todle jsem si ulozil mezi oblibene,penzion vlastni cesi coz je taky fajn. http://www.apart-leo.com/blueberry/
Moderátor
banánů: 15484
6.10 2010
Nám se letos dovolená taky povedla. Chorvatsko super počasí, super voda, super zábava, super výlety. Brala bych zůstat tam celý léto. 8-) (shade emoticon) Jen ten nástup do pracovního procesu je horší :-S (confused emoticon) Už teď plánujeme lyže. Máte někdo dobrý a hlavně levný tip?
Studentský účet
banánů: 240
celkem příspěvků: 63; stránka: 1 2 3 4