Líbil se mi vánoční Brusel a i německý vánoční trhy jsou fajn, líbilo se mi to víc než ve Vídni, tam už je to moc profláklý a člověk je tam jak sardinka.
Krásně je i v Kalábrii, třeba starobylé městečko Cariati je nádherný, turismus se tam ještě nerozšířil v takový míře, jako třeba v Chorvatsku, což je podle mě fajn.. a moře je tam překrásný a úžasně čistý
Nejlepší je podle mě udělat si výlet do Krakowa. Moc hezké město, není v něm draho - ubytování stojí méně než v Praze, cena v resturacích se jeví velmi příznivě. Kdo má rád Praha a Vídeň, ten si zamiluje i Kraków.
Já si myslím, že pěkná dovolená se dá udělat i někde v ČR - hradů, zámků tady máme dost a krásný hor, ani nemluvě. Třeba na Šumavě je moc hezky. A komu se nechce daleko i Lysá a všeobecně Beskydy a pěkné výlety třeba na kolech či pěšky taky nejsou k zahození.
Doporučuji Španělsko,konkrétně costa brava a udělat si výlet vlakem do Barcelóny-úžasný zážitek.
Souhlasím! V menších městečkách na pobřeží je levnější ubytování než přímo v Barceloně + samozřejmě lepší přístup k moři, ale Barcelonu je nutné vidět! Výtvarné umění, architektura, nákupy, vše!
Nám se letos dovolená taky povedla. Chorvatsko super počasí, super voda, super zábava, super výlety. Brala bych zůstat tam celý léto. Jen ten nástup do pracovního procesu je horší Už teď plánujeme lyže. Máte někdo dobrý a hlavně levný tip?
Koukni sem,v lete jsem hledal nejake alpy a todle jsem si ulozil mezi oblibene,penzion vlastni cesi coz je taky fajn. http://www.apart-leo.com/blueberry/
Nám se letos dovolená taky povedla. Chorvatsko super počasí, super voda, super zábava, super výlety. Brala bych zůstat tam celý léto. Jen ten nástup do pracovního procesu je horší Už teď plánujeme lyže. Máte někdo dobrý a hlavně levný tip?