Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Thajsko

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Thajsko
9.2 v 13:44
Thajsko je super, už je to několik roků, co jsem tam byla, ale pohodově strávené Vánoce :) (smile emoticon) sice se tam zrovna v tu dobu držel smutek za oběti tsunami, ale i tak - parádní zážitky a nakupování. :-) (smile emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 42
27.12 2011
Na padělky pozor pokud by se naši celníci na ně podívali tak je klidně můžou zabavit. A pokud nakupuješ kopie tak nelítat přes Austrálii.
Studentský účet
banánů: 14
5.9 2011
Thajsko mužu za sebe doporučit, byla jsem v Thajsku a Singapuru v zimě :) (smile emoticon) takže počasí bylo úžasný. Thajsko je krásný, chce to si udělat čas a trošku cestovat, což pro mě byl problém, protože pláže jsou skvělý :) (smile emoticon) jinak doporučuji si sebou vzít velkej kufr a nechat ho poloprázdný :) (smile emoticon) určitě se tam vyplatí nakupovat :) (smile emoticon) jak oblečení, tak třeba kabelky světových značek byly za bomba cenu. Ale chce to umět hledat, některý kopie jsou i z pravé kůže a rozdíl od pravých neni opravdu žádný, ale chce to dobře ty značky znát aby člověk nekoupil kšunt.
Studentský účet
banánů: 3
Thajsko
29.10 2010
Za poslední měsíc jsem o této zemi slyšela samé chvály. Doprava, ubytko s polopenzí na 10 dní se pro 1 osobu vejde do 22000, což je slušná částka. Země láká turisty na moře, památky, nezničenou přírodu, vše je tam prý levné v porovnání s ČR, a obyvatelé přátelští k návštěvníkům, protože si jsou vědomi, že jejich země žije z turist. ruchu. Máte někdo osobní zkušenost?
Nestudent
banánů: 631
celkem příspěvků: 4; stránka: 1