Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Testy z autoškoly

celkem příspěvků: 58; stránka: 1 2 3
Re: Testy z autoškoly
9.1 v 19:18
:D (teeth emoticon):D (teeth emoticon):D (teeth emoticon)...
Studentský účet
banánů: 2
8.1 v 09:47
Teorie neni nic tezkeho :) (smile emoticon) Me stacilo projit si knizku s otazkama, co rozdavali v autoskole, dva dny pred zkouskama a bylo to :) (smile emoticon) Co neovlivnis, jsou jizdy, tady hodne zalezi na tom, s kym jedes - nekteri jsou v pohode, nekteri ti neodpusti vubec nic, je dobre vedet, jaky ktery instuktor je a podle toho jet :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
6.1 v 02:22
Také jsem se naučila nejvíce z testů na netu a dala to hned na poprvé :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 14
28.12 2011
Teorije je brnkačka pokud si děláš ty testy na internetu praktická část hodně záleží na komisaři.
Studentský účet
28.12 2011
Teorije je brnkačka pokud si děláš ty testy na internetu praktická část hodně záleží na komisaři.
Studentský účet
22.12 2011
na testy se stačí učit akorát z těch testů co jsou na netu, vypsala jsem si ty chyby na papír a jak mi to pomohlo, udělala jsem řidičák na poprvé :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 637
9.12 2011
Moje zkušenost je, že teorie je proti praxi o ničem, teda ona ani ta praxe by nebyla těžká, kdyby vás ale inspektor nechtěl za každou cenu vyhodit aby ste si zaplatili další hodiny u autoškoly... udělal sem to na poprvé ale z těch 19 co nás to ten den dělalo jsem byl jediný... toť moje asi 3 roky stará brněnská zkušenost...
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
9.12 2011
no..to byl prima pořad...většinou jsem vůbec nestíhala to co po člověku chtěli!!:D (teeth emoticon):D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
7.12 2011
Mě přijde dobré i autoškola národa, která hraje (hrála) na ČT.
Moderátor
banánů: 803
22.10 2011
Podle mého názoru jsou testového otázky na autoškolu absolutní brnkačka. Já dělal řidičák v roce 2007 a měl jsem 49 z možných 50 bodů - takovou blbost jako zdravověda jsem se neučil. Ten, kdo jezdí jako spolujezdec pochytí hodně dobrých návyků a zkouška mu přijde jako hračka. 8-) (shade emoticon)
Moderátor
banánů: 803
22.9 2011
"Levné" autoškoly mají podmázutý magistráty, jinak by je musely pozavírat, jelikož nesplňují zákonné minimum výuky. Když na to upozorníte, odpoví na něco jiného. Testy sice neovlivní, ty jsou dané, ale v zájmu příjmu autoškoly si na vás komisař už něco vymyslí. Takže doporučuji si připlatit hned na začátku, aby se to ve výsledku neprodražilo.
Studentský účet
banánů: 23
31.7 2011
Testy mi přijdou opravdu jednoduchý! A u jízd hodně záleží na komisaři - já jsem jela celkem dobře, ale měla jsem komisaře, který nás od zkoušky vyhodil všechny. Napodruhé jsem měla jiného a udělala jsem to s přehledem. ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
27.2 2011
Testy jsou ke zkoušení i na Ministerstvu dopravy, dělala jsem je pořád dokolečka a pak už jsem nad tím ani moc nepřemýšlela :-D (teeth emoticon)
Spíš jsem zjistila, že přechod z dieselu na benzín pro mě je fakt peklo, protože mám pocit, že furt musím šlapat na plyn jak magor, kdežto v autoškole s dieslem stačilo fakt málo plynu.....
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
17.2 2011
Ke sbírce testů, kterou jsem si koupila, bylo i CD, kde si člověk může testy opakovaně zkoušet + jsou tam i nějaká videa apod. Prošla jsem si tímhle způsobem všechny otázky a závěrečný test jsem díky tomu napsala na 100%.
Studentský účet
banánů: 459
19.12 2010
Když není člověk úplně blbej tak to napsat musí, když není úplně neschopnej tak jízdy udělat taky.
Studentský účet
banánů: 1555
3.12 2010
Ale stejně je to úplně o něčem jiným, když jedete sami, tam kam sami potřebujete, a ne nějakou cestou, kde komisař zjišťuje, jestli to umíte. V provozu jde jen o to, aby se nic nestalo, do toho se rozhodně nepočítá vyšší rychlost, jízda ve špatným pruhu, odbočení do jednosměrky a podobně. Dokud nikoho nesestřelíte, tak co se děje?
Studentský účet
banánů: 280
25.11 2010
Hlavně dobře vybrat autoškolu nebo dostanete řidičák a zjistíte že vám k ničemu není protože sami řídit neumíte :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 80
4.11 2010
Chce to čistou hlavu. Hlavně teda při jízdě ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 104
30.10 2010
Taky si myslím,že řidičák je schopný udělat každý, ale měl by se dělat delší dobu, aby noví řidiči dostali víc praxe. Vzpomínám si,že když jsem udělala řidíčák na cestě jsem byla stále jak řidiči čepičáři. Teď už jsem v poho a musím říct, že někteří řidiči mě dovedou točit.Hlavně ti co nejedou ve městech víc jak 40km/h a tak.Jaké máte zkušenosti s čepičářema? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 20
30.10 2010
pokud se člověk nebojí zkusit něconového a teorii se doučí, myslím si, že na řidičák může dosáhnout každý :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 213
celkem příspěvků: 58; stránka: 1 2 3