Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

test

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: test
7.5 v 20:03 (naposledy upraveno 7.5 v 20:33)
Ale zase tak těžké mi to nepřišlo. Přečetla jsem si knihu od Filipa a Ústavu a bohatě mi to stačilo ;-) (wink emoticon) . Vemte si, že test se skládá ze 100 otázek, neodečítají se body za špatné odpovědi a je třeba 66 ostázek zodpovědět správně, což je mírně nad polovinou. To mi přijde docela v pohodě:-) (smile emoticon) Bude hůř...
Studentský účet
banánů: 68
7.5 v 10:26
Já bych řekla celá skripta, k tomu LZPS, Ústava, zákon o ústavním soudnictví a při testu pozorně číst každé jednotlivé slovo.... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 616
7.5 v 07:46
Celá skripta. A i to je možná málo :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 29
6.5 v 22:36
ahojda, prosim odkud kam je latka na test?
Studentský účet
banánů: 3
6.5 v 09:50
Co se týče otázek, tak dost jich bylo (aspoň podle mě) nejednoznačně položených. A oděpovědí byly také dost o slovíčkaření. Měla jsem dojem, že i dost věcí ve skriptech nebylo, ale já je četla jen jednou, tak třeba jsem něco přehlídla . Dost toho se dá ale správně tipnout vzhledem k tomu, že se neodečítají body. Z prvních 3 termínů to nedali snad jen 4 lidi z cca 130 a ještě to bylo těsné, takže myslím, že se to zvládnout dá.
Bohužel ty složitější otázky si nepamatuji, ale z těch lehčích tam bylo např. Poslanecká sněmovna má 230 poslanců - ano/ne; může volit občan EU (myšleno občan jiné země než ČR) do Parlamentu ČR - ano/ne.
Studentský účet
6.5 v 09:15
ahoj, kdo máte už test za sebou, můžete napsat, jaké otázky byly - nějaké perličky chytáky a tak? Díky
Studentský účet
banánů: 320
4.5 v 19:24
Také souhlasím s tím, že test byl dost o slovíčkaření. Letos je teda 100 otázek a minimum na to, aby to student splnil je 66. Ještě štěstí, že se neodečítají body za špatné odpovědí.
Studentský účet
4.5 v 17:49
Ahoj, test z ústavního práva nebyl nikdy jednoduchý :-( (sad emoticon) . Jak již bylo řečeno, je to o slovíčkaření. Vloni bylo 120 otázek a přestože se odpovídalo ano/ne, byl docela mazec to zvládnout i časově. Spolu s právní informatikou jsou to asi dvě nejtěžší zkoušky druhého semestru. Přeji štěstí!!
Studentský účet
banánů: 616
3.5 v 15:02
..test mi teda letos moc jednoduchý nepřišel, na hodně věcí byla i skripta krátká....
Studentský účet
banánů: 157
12.6 2011
Minimální počet bodů je 75. Zákony bohužel být nemohou. Jinak je to hodně slovíčkaření, ale dá se to udělat. Tipování určitě doporučuji, protože nejsou trestné body. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 87
test
5.6 2010
Nevíte někdo kolik je minimální počet pro udělání testu?
Je možné si vzít k testu zákony?
Byl-li již někdo na testu, jak ho hodnotíte?
Je potřeba se na něj opravdu drtit, nebo stačí si to parkrát přečíst?
Co jsem si dělala odpovědníky, tak jsem na tom sice celkem dobře, ale většinu jsem typla, jelikož nic nevěděla jistě :-O (omg emoticon)
Studentský účet
banánů: 344
celkem příspěvků: 11; stránka: 1