Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Test povolání

celkem příspěvků: 2; stránka: 1
Re: Test povolání
7.1 v 19:53
A taky mě napadlo... že by to právě mohla být třeba nová odměna za banány - obrovská výhoda by byla, že by to nebylo vázané na žádný město, čili možnost pro každého, navíc pokud je test spravován primátem, dávalo by to i smysl....
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
Test povolání
7.1 v 18:42
Nový primát test povolání je velmi přínosný ale trochu zavádějící. Nikde se totiž nedočtete, že k získání výsledků je třeba zaslat SMSku, čili nejsou zdarma.
Nepovažuju to za nic špatného, zadarmo ani kuře nehrabe, ale mělo by to být jasně napsané, a co jsem pátral, nikde to není, ve FAQ, v nápovědě, nikde. To se dozvíte až po vyplnění 240 otázek a přijde mi dost nefér využívat toho, že pak už je plno lidem líto času a tu SMSku pošle. Mělo by to ale být hned na titulní stránce, že k výsledkům je přístup po zaslání SMS a pokud to tam už někde je tak se omlouvám, ale je to tak "zašité", že to plno lidí jako já přehlédne.
Jak řikám, nic proti testu ani placení nemám v principu, ale vadí mi pokud je to takto zamlčeno a mělo by to být předem známo.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
celkem příspěvků: 2; stránka: 1