Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Studium na dvou VŠ

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Studium na dvou VŠ
4.1 v 21:04
Jo, už tomu rozumim, no myslim že ta integrace účtů SŠ a VŠ je v plánu a pracuje se na tom, zatim máš pravdu je to hodně krkolomný a ne vždy funguje 100%.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
4.1 v 09:12
Myslím to tak, že mi nejde se přepnout na jinou fakultu, abych tam mohla cokoliv nahrát. A abych nezasahovala moderátorům jiné fakulty, na kterou bych se přepla, tak bych tam měla pravomoci pouze jako klasický student.
Když jsem se posledně snažila přepnout na SŠ, abych nahodila materiály (pokusy o to mi trvaly hodinu), tak se nakonec stalo to, že se mi uplně bloknul přístup k Primátu.
Prostě já jako moderátor nemohu přepínat mezi fakultama v nastavená, ikdyž to tam dám a dám uložit nastavení, i po páté mi pořád zůstane FF nebo se mě blokne účet. Hlavně teď ale myslím přepínání mezi SŠ na materiály a příští rok budu mít na mysli i mou budoucí druhou fakultu.
Navíc je v nastavení nějak napsáno, že pokud chcu změnit fakultu, tak musím napsat adminovi, protože při vlastní změně mnou se změna neprojeví.
Už mě chápeš Jachyme?
Moderátor - uchazeč
banánů: 680
3.1 v 23:37
No, abych byl upřimný moc jsem to nepochopil, jak si to myslela přepínat moderátor/uživatel? jako moderátor bys přece měla mít všechny ty práva, která máš i jako student, jen ještě pár navíc.
3.1 v 14:45
(Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
2.1 v 23:44
02.01.2012 23:33 Megwyn napsal(a):
Nejlepší by bylo, aby se to upravilo tak, aby se mohli přepínat i moderátoři mezi fakultama. Myšleno, že jen na své domovské fakultě by byl moderátor a když se přepne, tak normální studentský účet a zpátky na svou a zas moderátor... (Omlouvám se za složitý výklad mých myšlenek) Protože pak, když se chce moderátor přepnout, musí psát někomu z adminů a určitě je to otrava pro stvořitele, tvořitele a dotvořitele Primáta se otravovat s takovýma lidma. Předpokládám, že je to těžší nastavit, zabralo by to čas, ale pak by to ten čas zase zpátky tolik nežralo. Nevím jestli je jen můj problém (myšleno z ostatních moderátorů), že bych se ráda sem tam přepla a nahodila i jiné materiály někam. Ale než bych otravovala admina, tak radši strádám a tím i lidé, co by se jim ten materiál mohl hodit.

Něco podobného velmi jednoduše umožňovala phpbb fóra - prosté nastavení kompetencí k určité části fóra. Člověk tak pod jedním účtem nejen že některá fóra viděl a jiná neviděl, ale měl na každém jiné možnosti. (mod/bfu)

(Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 20
2.1 v 23:33
Nejlepší by bylo, aby se to upravilo tak, aby se mohli přepínat i moderátoři mezi fakultama. Myšleno, že jen na své domovské fakultě by byl moderátor a když se přepne, tak normální studentský účet a zpátky na svou a zas moderátor... (Omlouvám se za složitý výklad mých myšlenek) Protože pak, když se chce moderátor přepnout, musí psát někomu z adminů a určitě je to otrava pro stvořitele, tvořitele a dotvořitele Primáta se otravovat s takovýma lidma. Předpokládám, že je to těžší nastavit, zabralo by to čas, ale pak by to ten čas zase zpátky tolik nežralo. Nevím jestli je jen můj problém (myšleno z ostatních moderátorů), že bych se ráda sem tam přepla a nahodila i jiné materiály někam. Ale než bych otravovala admina, tak radši strádám a tím i lidé, co by se jim ten materiál mohl hodit.
Moderátor - uchazeč
banánů: 680
2.1 v 23:04
Nastavit to zatím nelze, musí se to přepínat v profilu, ale do budoucna se to plánuje.
Studium na dvou VŠ
2.1 v 15:52
Ahoj, rád bych si přidal druhou VŠ, kterou souběžně studuji, ale na profilu na to není prostor.

Uvažuje se o této možnosti, nebo mi to může nastavit někdo z adminů?

Dík, Martin
Studentský účet
banánů: 20
celkem příspěvků: 8; stránka: 1