Já byla v Almeríi, je to úplně na jihu Španělska v Andalusii a super, krásný čistý a teplý moře a i to okolí tam... doufám, že příští rok pojedem zas...
Byla jsem ve Španělsku v Barceloně a ta mě tedy opravdu nadchla. Chrám Sagrada Familia je víc než impozantní a nádherná je taky ulice La Rambla. Co se týče pobřeží, byla jsem na Costa Bravě ve městečku Oropesa a taky to nemělo chybu, jela bych znova
Španělsko taky musím doporučit. Krásné moře, počasí, víno, památky. Prostě je tam pěkně. Barcelona je nádherné město. A doporučila bych i Mallorcu, tam je krásně.
Španělsko taky vřele doporučuji,moře trochu divoké,lidé milí,historické památky jsou pohlazením na duši. No španělké vínko, plavba s delfíny, není co řešit. Stačí jen nabalit batoh a .....
ve Španělsku jsem žila a studovala, konkrétně v Cádizu(Andalusie). Celý rok teplo, nádherný oceán, spousta historických památek, národních parků, dobré jídlo, pořád se něco slaví a moc příjemní lidé. Špatné zkušenosti nemám, mohu jen doporučit
Jak jsem psala ja jsem spis na ty hory a klid, kde neni moc lidi. Urcite se do Pyreneji nekdy vypravime. Moc se mi libi ten kontrast pobrezi more a dvoutisicovky
ve Španělsku je krásně, byla jsem tam se svojí rodinou a musím říct, že se mi tam opravdu moc líbilo...denně jsme chodili po okolí a nechali se kochat krásou, které město nabízelo, chodili jsme po tržnicích, koupali se v moři a večer, když nastalo to ticho, tak jsme slyšeli šumění moře...prostě nádhera...)
Osobně můžu říct, že ať se jede do jakékoli části Španělska, stojí to za to. Na severu můžete projít Svatojakubskou cestu, kde si člověk vyčistí hlavu a říká se, že dojde i k vnitřní očistě. Nebo třeba v centrální části můžete navštívit Madrid, nebo další města. Pokud se chcete podívat i k moři, doporučuji Costa del Sol. Je tam nádherně a není nic hezčího než večerní procházky nebo vystoupení pravých andaluzských tanečníků flamenca! Takže buen viaje!
Barcelona je fajn a vzhledem k tomu, že půjčení auta je ve Španělsku snad nejlevnější v Evropě, tak je super udělat si menší trip do Pyrenejí. My jsme udělali parádní trip na francouzský Carcassone a po cestě zpátky pak i Andorru. Přejezd Pyrenejí je opravdu nádhera.
byla jsem ve španělsku nezčetněkrát a nezbývá mi nic jiného, než vás do španělska pozvat. poznala jsem tuto krásnou zemi ve všech ročních obdobích a každý měsíc nabízí turistům něco pozoruhodného. pokud chcete navštívit nějaká muzea, vřele doporučuji madrid, pokud chcete zavítat k moři, doporučiju jih španělska, andalucii, konkrétně costa del sol. adios!