Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

španělsko

celkem příspěvků: 17; stránka: 1
Re: španělsko
24.12 2011
Mně ve Španělsku zase spíš nadchla Granada na jihu a Girona v Katalánsku, miluju středověká městečka:) (smile emoticon) I když Sevilla, Córdoba a Toledo taky stojí za to :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 26
22.12 2011
Já byla v Almeríi, je to úplně na jihu Španělska v Andalusii a super, krásný čistý a teplý moře a i to okolí tam... doufám, že příští rok pojedem zas...
Studentský účet
banánů: 637
13.12 2011
Byla jsem ve Španělsku v Barceloně a ta mě tedy opravdu nadchla. Chrám Sagrada Familia je víc než impozantní a nádherná je taky ulice La Rambla. Co se týče pobřeží, byla jsem na Costa Bravě ve městečku Oropesa a taky to nemělo chybu, jela bych znova :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3592
13.12 2011
Ostrov Lloret De Mar láká svými nádhernými plážemi a krásnou krajinou, tam se mi moc líbilo :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5108
2.12 2011
S čistým svědomím doporučuji Barcelonu - Gaudí uměl :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2103
22.9 2011
Španělsko taky musím doporučit. Krásné moře, počasí, víno, památky. Prostě je tam pěkně. Barcelona je nádherné město. A doporučila bych i Mallorcu, tam je krásně.
Studentský účet
banánů: 2191
1.9 2011
Španělsko taky vřele doporučuji,moře trochu divoké,lidé milí,historické památky jsou pohlazením na duši. No španělké vínko, plavba s delfíny, není co řešit. Stačí jen nabalit batoh a ..... (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 106
31.8 2011
ve Španělsku jsem žila a studovala, konkrétně v Cádizu(Andalusie). Celý rok teplo, nádherný oceán, spousta historických památek, národních parků, dobré jídlo, pořád se něco slaví :-) (smile emoticon) a moc příjemní lidé. Špatné zkušenosti nemám, mohu jen doporučit
Studentský účet
banánů: 117
31.8 2011
Jak jsem psala ja jsem spis na ty hory a klid, kde neni moc lidi. Urcite se do Pyreneji nekdy vypravime. Moc se mi libi ten kontrast pobrezi more a dvoutisicovky:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 407
30.8 2011
ve Španělsku je krásně, byla jsem tam se svojí rodinou a musím říct, že se mi tam opravdu moc líbilo...denně jsme chodili po okolí a nechali se kochat krásou, které město nabízelo, chodili jsme po tržnicích, koupali se v moři a večer, když nastalo to ticho, tak jsme slyšeli šumění moře...prostě nádhera...:) (smile emoticon)) :-) (smile emoticon) :-) (smile emoticon) :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
26.7 2011
13.05.2011 09:50 alli.trali napsal(a):
Taky se mi tam libilo, byla jsem v Barcelone:-) (smile emoticon)Urcite stoji za to ochutnat take Sangriu. A navsteva klasteru na severu u more proste krasa.:-) (smile emoticon)

(Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 86
13.5 2011
Taky se mi tam libilo, byla jsem v Barcelone:-) (smile emoticon)Urcite stoji za to ochutnat take Sangriu. A navsteva klasteru na severu u more proste krasa.:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 407
13.5 2011
Osobně můžu říct, že ať se jede do jakékoli části Španělska, stojí to za to. Na severu můžete projít Svatojakubskou cestu, kde si člověk vyčistí hlavu a říká se, že dojde i k vnitřní očistě. Nebo třeba v centrální části můžete navštívit Madrid, nebo další města. Pokud se chcete podívat i k moři, doporučuji Costa del Sol. Je tam nádherně a není nic hezčího než večerní procházky nebo vystoupení pravých andaluzských tanečníků flamenca! :-) (smile emoticon) Takže buen viaje!
Studentský účet
banánů: 398
12.5 2011
Máte někdo dobrý tip na romantické prázdniny v této zemi? Dík...
Studentský účet
banánů: 1106
11.5 2011
Barcelona je fajn a vzhledem k tomu, že půjčení auta je ve Španělsku snad nejlevnější v Evropě, tak je super udělat si menší trip do Pyrenejí. My jsme udělali parádní trip na francouzský Carcassone a po cestě zpátky pak i Andorru. Přejezd Pyrenejí je opravdu nádhera.
Studentský účet
banánů: 678
10.5 2011
jj musím se přidat k názrou, španělsko je fakt dobře vybraná dovolená, já bych doporučila návštěvu Barcelony, hlavně sagradu
Studentský účet
banánů: 543
španělsko
3.2 2011
byla jsem ve španělsku nezčetněkrát a nezbývá mi nic jiného, než vás do španělska pozvat. poznala jsem tuto krásnou zemi ve všech ročních obdobích a každý měsíc nabízí turistům něco pozoruhodného. pokud chcete navštívit nějaká muzea, vřele doporučuji madrid, pokud chcete zavítat k moři, doporučiju jih španělska, andalucii, konkrétně costa del sol. adios!
Studentský účet
banánů: 398
celkem příspěvků: 17; stránka: 1