Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Skotsko

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: Skotsko
4.1 v 15:02
Také se tam letos chystám :) (smile emoticon) A poučena z Dartmooru opět přibalím hromadu teplých věcí :) (smile emoticon) Neb pěkné a teplé počasí je tam opravdu vyjímečné :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
14.12 2011
Tak to můžu jen závidět :-) (smile emoticon) Já tam byla krátce a počasí nám přálo - bylo teplé babí léto, až jsme se všichni divili, protože jsme jeli nabaleni jako na Sibiř :-D (teeth emoticon) , ale stejně si myslím, že jsou ve Skotsku příjemnější lidi než v Anglii. Tak to na mě aspoň působilo:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 68
14.12 2011
V Edinburghu jsem 2 roky bydlel, na počasí si člověk zvykne a rozhodně se mi tam líbilo víc než v Londýně.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
13.12 2011
Tak to ráda ,,slyšim". Letos se tam taky chytám na deset dní. Hlavně za přírodou a novou kulturou.
Studentský účet
banánů: 447
Skotsko
12.12 2011 (naposledy upraveno 14.12 2011)
Do Skotska jsem jela na střední se školou na 10 dní a je to hotová paráda:-) (smile emoticon) Nemusíte být bůhvíjak dobrý fotograf a ty snímky, co jsem si přivezla, byly fakt báječné. Nejvíce mě uchvátila divoká příroda, zříceniny hradů, všudypřítomná historie na vás skutečně dýchá na každém kroku a lidi jsou prostě super:-) (smile emoticon)V Yorku si připadáte jak na natáčení Statečných srdcí a Edinbourgh je multikulturní město s úžasnou atmosférou. Určitě se tam někdy vrátím... 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 68
celkem příspěvků: 5; stránka: 1