Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Rozvrh

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Rozvrh
27.3 v 03:22
Jak jsem již psal, ten podnět jsme zaznamenali a budeme se snažit ho v budoucnu realizovat :) (smile emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
27.3 v 00:25
Taky by mne zajímalo, proč zde není možnost tvorby rozvrhu na lichý týden / sudý týden. Na mnoha školách se výuka liší právě v tomto ohledu. Programátorsky by to snad tak těžké nebylo, když to mají skoro na všech školách ;o)
Studentský účet
banánů: 96
24.2 v 10:04
určitě je to už v návrzích na změny... je to dobrý nápad:) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 1425
21.2 v 10:49
Teda já bych se taky přimlouvala za přidání soboty, když už tam ten rozvrh je.
:-[ (bat emoticon) Ale nezhourtim se z toho pokud tam nebude.
Pabure máš recht, takhle nějak vypadá náš rozvrh. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 26
29.1 v 10:39 (naposledy upraveno 29.1 v 10:40)
Zatím si ho můžeš vyplnit na pátek=pátek, pondělí=sobota :) (smile emoticon). A stejně, to není každý týden stejně, co? Jen jednou, dvakrát za měsíc? To by mě zajímalo, jak by ten rozvrh asi měl vypadat...
No, asi nějak takto:

http://rozvrh.vsb.cz/kombinator/viewer.php?hkey=VB3REA01K&colors=0&objtype=studentset&noset=1&noactnum=1

Ale kdo by se s tím programoval, to teda nevím... :) (smile emoticon) Ale GL ;-) (wink emoticon)
15.01.2012 16:00 brusinka1 napsal(a):
Proč je rozvrh jen pro denní studium?Proč není i pro kombinované?Chodím do školy i v sobotu........

Studentský účet
banánů: 1170
15.1 v 21:59
No, většina do školy v sobotu nechodí a zobrazovat další den by vyžadovalo menší prostor pro zbylé dny, asi to byl takový kompromis pro většinu. Do budoucna by šlo uvažovat o možnosti vybrat si, přidám to na seznam možných změn do budoucna. (Y) (thumbs_up emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
Rozvrh
15.1 v 16:00
Proč je rozvrh jen pro denní studium?Proč není i pro kombinované?Chodím do školy i v sobotu........
Studentský účet
banánů: 42
celkem příspěvků: 7; stránka: 1