Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

profil uživatele

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: profil uživatele
4.2 v 20:27
Jj.. Já dumal dumal a nějak mě nic nenapadlo, tak jsem se zeptal. :) (smile emoticon) Ale ve spoustě případů tam stejně v profilu nemají uvedené jméno, tak by ses nemusel ani ničeho dopátrat. Ale tím nechci shazovat tuhle možnou funkci. Je to další možná vychytávka, tak proč ji nemít ;-) (wink emoticon) Jsem taky pro ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1170
3.2 v 11:51
protože nedávno mi psal někdo, viděl jsem jen nick... něco potřeboval a napsal mimo to, jestli taky chodím na systémové inženýrství, tak jsem se chtěl podívat, kdo to je:) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 1425
30.1 v 21:44
No, spousta lidí tu tvoří stejně anonymní účty jen s příslušností k fakultě, tak toho z jeho profilu moc nejde zjistit. Nebo proč tuhle funkci postrádáš? Třeba pro hledání spolužáků, abys jim napsal, když na ně nemáš e-mail?
Studentský účet
banánů: 1170
23.1 v 20:28
Mám pocit že jako student to zatím v podstatě možný není, seznam studentů není, ale jako moderátor by jsi k tomu měl mít přístup v administraci. Do budoucna se to plánuje, je to na seznamu věcí co se plánujou zavádět.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
profil uživatele
23.1 v 13:55
Ahoj. Jak zjistím profil uživatele jiného? když nic nenapíše v diskuzích apod???
Moderátor
banánů: 1425
celkem příspěvků: 5; stránka: 1