Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Proc moderovat?

celkem příspěvků: 108; stránka: 1 2 36
Re: Proc moderovat?
25.1 v 20:51
Moderátor je většinou někdo, kdo už nějakou dobu na primátu je, nahrál nějaké materiály a má jisté zkušenosti a taky záleží konkrétně na jaké jsi fakultě, jestli třeba už tam není moderátorů dostatek nebo naopak by bylo dobrý najít nového. Doporučuju napsat některému z moderátorů na tvé univerzitě nebo můžeš napsat přímo mně (včetně toho jakou fakultu a na jaké škole studuješ) pokud myslíš že výše uvedená kriteria splňuješ. V pravidlech je to přesněji popsané tak si to můžeš přečíst.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 4885
25.1 v 14:01
Chci být moderátorem. prosím prosím
Studentský účet
banánů: 56
21.1 v 12:21
hmm..a co tim chtel basnik rict jako? :D (teeth emoticon) kurna myslim ze muzes byt rad ze sem tu toho cloveka dala kdyz to nikdo jiny nebyl schopny udelat. a jestli to chces, stahni si to, jestli ne, neres to!!! aaaaaa!!!

já jsem moderátor... tento předmět ani mít nebudu... jde o tu "vychcanost" a porušení pravidel...:) (smile emoticon) o nic víc nejde...... mně je jedno toto... ale mám se o takové věci starat!"

hůůůů taky jsem mohla byt moderatorka a stale muzu akorat se mi do toho nejak nechce :D (teeth emoticon) a neboj, uz sem se o tom s jednim velkym "moderatorem" bavila .) a vzdycky sechno nahravam zazipovane ale nasrala sem se bo nekdo neco co sem potrebovala taky nahral po jednom (a mel z toho dost bananu), tak sem udelala z trucu to samy :) (smile emoticon) takze klidek hm? ;) (wink emoticon) nebud tak vzornýýýýý!!! :) (smile emoticon))

jinak v jsem pomazal pár duplicitních předmětů a věcí, co vůbec předměty nejsou a není u toho nic!
Moderátor
banánů: 203
21.1 v 03:23
Kouskování souborů je proti pravidlům primáta, pokud ti někdo nahraje 10 souborů, kde každý má třeba půl stránky a jmenujou se 1, 2, 3, atd. a to včetně prezentací, nechval to a napiš ať to nahraje jako jeden ZIP.
21.1 v 01:40
co třeba materiál, kde např dá někdo otázku po otázce po jednom odkazu.... je to v pohodě?? mě se to třeba nelíbí... např já mám zkoušku z tvorby webových stránek a dal bych tu patnáct souborů(15 otázek máme), jestli mám toto řešit nebo ne???
Moderátor
20.1 v 20:50
příspěvky ve foru mazat moderátor nemůže, jinak správa je v administraci a vidíš tam přehled materiálů, atd. Objevilo se ti nové tlačítko v menu nalevo, uplně dole.
20.1 v 20:15
super :-) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 2997
20.1 v 14:52
ok v pořádku... už jsem konečně to asi našel... omlouvám se za spam:) (smile emoticon)
Moderátor
20.1 v 14:50
našel jsem administrace... tam se můžu podívat na to, kolikrát se asi druhý moderátor připojil.. nic víc jsem nenašel...
Moderátor
20.1 v 14:47
je nějaká příručka pro moderátory?:D (teeth emoticon) protože nevidím, žádnou změnu a už jím sem.. jak např. mazat vulgární nebo nevhodné příspěvky, jak schvalovat materiál, když je tam jen možnost stáhnout za 1 banán...
Moderátor
20.1 v 14:34
je nějaká příručka pro moderátory?:D (teeth emoticon) protože nevidím, žádnou změnu a už jím sem.. jak např. mazat vulgární nebo nevhodné příspěvky, jak schvalovat materiál, když je tam jen možnost stáhnout za 1 banán...
Moderátor
16.1 v 12:02
Email jsem přeposlal kolegovi, který se o to stará. Měl by ti během pár dní odpovědět...

16.01.2012 11:31 GTR97 napsal(a):
zdravím.. přišel mi mail první: poděkování za aktivitu, a pak jestli nechci být moderátorem.. nevím jestli jsem v tom mailu měl něco psát více nebo stačilo heslovitě jméno atd.. protože mi nikdo neodpovídá... díky za odpověď

Administrátor
banánů: 596
16.1 v 11:31
zdravím.. přišel mi mail první: poděkování za aktivitu, a pak jestli nechci být moderátorem.. nevím jestli jsem v tom mailu měl něco psát více nebo stačilo heslovitě jméno atd.. protože mi nikdo neodpovídá... díky za odpověď
Moderátor
11.1 v 18:00
Nevidim důvod proč by nemohl, pokud do nějaké školy chodil a bude dělat to co se od moderátora očekává - schvalovat materiály, pomáhat ostatním studentům, apod. tak je to jedině vítané.
11.1 v 08:13
muže být moderátorem i někdo kdo skončí školu??
Studentský účet
banánů: 32
21.12 2011
Já bych řekla, že lidi moc nemají představu, co můžou od moderování úplně čekat a tak se radši moc neozývaj... :) (smile emoticon))
Studentský účet
banánů: 207
17.12 2011
No vidíš, tak zkus počkat, on se ti daný moderátor/admin ozve. Já třeba zas mam opačnou zkušenost, kdy většinou lidi, kteří jsou vhodní adepti na moderátory nereagujou
17.12 2011
taky jsem si dala žádost mailem a ničta:( (sad emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Moderátor
banánů: 546
11.4 2011
Dal jsem request za admina FEL, tak uvidíme :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 145
10.2 2011
Chtěl jsem se stát adminem ESF , splnuju podmínky a nic. EMAIL
Studentský účet
banánů: 110
celkem příspěvků: 108; stránka: 1 2 36